Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

przyjaźń damsko męska czy miłośc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki problem.....Mam 17 lat i od pewnego czasu przyjaźnię się z kolega z klasy. Wczesniej raczej tylko się kolegowaliśmy ale od kilku miesięcy ciągle ze soba piszemy ( wysyłam sobie buziaczki itp, potrafimy pisac ze soba pare godzin ) i spędzamy razem dużo czasu ( poza szkołą też ). Dwa razy zdarzyła się taka sytuacja że była impreza i nocowaliśmy u znajomych.....troche wypiliśy ale maksymalnie po 2 piwa i on zaczał mnie całować i przytulać się do mnie ( cała noc spalismy przytukeni do siebie). Na co dzień w szkole zachowujemy sie raczej jak przyjaciele. Zaprosił mnie tez do kina i przy okazji na kolacje i nie pozwolił żebym zapłaciła za siebie.....nasi znajomi z klasy zasugerowali że mogłoby cos miedzy nami byc ale gdy rozmawiałam o tym z Łukaszem ( tak ma na imie ) byliśy wtedy sami to rozmawiałisy na temat tego co inni mówia o nas i on lekko się speszył i powiedział ze on chyba wolałby przyjazn......tylko nie wiem czy mówił prawde czy po prostu bał się odrzucenia albo mojej reakcji lub speszył sie jak usłyszał ze inni podejrzewaja ze cos do mnie czuje i tak naprawde nie powiedział co do mnie czuje... proszę o pomoc bo nie wiem co o tym myśleć.....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować