Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROTEST przeciwko IMIGRANTOM jutro (sobota) o godz. 16.00

Polecane posty

Gość gość
wybieram sie !

Gość gość
Nie idem :-)

Gość gość
Idę! Trzeba działać zanim będzie za późno!

Gość gość
Ludzie chociaż tyle zróbcie dla własnego bezpieczeństwa! Ja mam jutro ślub ,a potem 50 km do przejechania na protest ,zabieram swoich gości bo nie chce by ktoś urządzał sobie noclegi na naszych cmentarzach,bo chce żeby mieszkania były wydawane moim rodakom,a nie paraazylantow,bo chce żeby każda babunia mogła jak dotąd śmiało iść do kościoła,bez strachu ,że czepi się jej banda muslimow,chce widzieć choinki na placach,chce bezpiecznej przyszłości moich dzieci. Ich nie będzie tylko kilka tysięcy, makrela sama powiedziała ,że to się na tym nie skończy. Otwierany furtkę dla konia trojańskiego ,nie wierzcie,że nasze służby, które nie zauważyły jak dwóch kelnerów nagrywa tajne rozmowy zapewnia nam bezpieczeństwo.

Gość gość
Dokładnie. Oni gwałcą dzieci i kobiety masowo w Niemczech, a policja ma zakaz mówienia o tym, bo to rasizm. Media też milczą. A oni są jużu nas, na razie mało, ale są już nagrania na youtube z imigrantami z Polski :o Protestujmy jutro wszyscy!

Gość gość
Węgry,Czechy, Słowacja i Rumunia pokazały,że maja jaja,co my gorsi? Chcecie uczestniczyć w tym festiwalu hipokryzji? Gdy Europa przyjmuje setki tysięcy zdrowych ,silnych mężczyzn, którym nie smakuje darowane jedzenie,a mały węgierski chłopiec zbiera resztki po nich,chcecie patrzeć spokojnie jak wyrzuca się ludzi z mieszkań by mieć gdzie ulokować ludzi ,którzy przybywają tu tylko dla socjalu? Wszyscy dobrze wiecie,że prawdziwe ofiary konfliktu są tam,na miejscu,tamtym należy pomóc. Bo jesteśmy takim narodem,który nie jest obojętny na los innych,ale najpierw zadbajmy o naszych.

Gość gość
W Niemczech już wyrzucają ludzi z lokali komunalnych, by zrobić miejsce dla uchodźców. Czujecie to? Protestujmu póki możemy to robić bez obaw, że nas zabiją za to.

Gość gość
A ja z całą rodziną idę, walczyć o przyszłość moich bliskich i dzieci.

Gość gość
Protestujmy, póki muzłumanie nas nie zastraszają groźbami śmierci za protesty.

Gość gość
Mówią nam o wolności słowa ,a jednak pewnych słów nie wolno wobec pewnych grup używać,mówią nam o tolerancji,a to nam się wbrew naszej woli narzuca. Pomyslmy o przyszłości,co jeszcze zrobią "dla nas" rządy ?

Gość gość
Dlatego głosujmy na K o r w i n a. On jedyny ma łeb na karku, jak Orban na Węgrzech.

Gość gość
Pamiętacie jak kopaczka zapewniała nas,że w Smolensku przekopano na metr wgłąb ziemie? Tak teraz tym swoim drzacym głosem mówi,że zapewnia nam bezpieczeństwo, że nas stać,że to tylko kilka tysięcy. A jak przyjdzie co do czego to świecie do domu i zarygluje drzwi :o

Gość gość
popieram protest, niestety mnie nie będzie bo e moim mieście nie organizują a szkoda, powinno się zorganizować w każdym mieście nawet najmniejszym, aby cała Polska wyszła na ulice!

Gość gość
Czytałam komentarz dziewczyny wyrzucili ja z mieszkania dwu pokojowego w Niemczech a wzamian dali jej smierdzacy pokój tylko jeden pokój! A jej mieszkanie będzie wynajęte uchodźcom!!

Gość gość
będę! bracia Słowianie łączmy się!

Gość kamilka89
Ja jutro jadę pociągiem z koleżankami na protest do Warszawy bo myślimy że w Warszawie będziemy bardziej widoczne. Jeśli ktoś się tłumaczy, że nie może lub ma daleko to moim zdaniem będzie sobie pluł w brodę jak imigranci będą ich zastraszać i gwałcić. Pisać w necie każdy głupi potrafi i wszyscy to robią. Chodzi o to by naprawdę coś zrobić.

Gość gość
KOCHAM WAS ! ❤️

Gość gość
Ludzie, pisanie milionów komentarzy nic nie da i nic nie zmienia w realnym świecie, trzeba protestować!

Gość kamilka89
Właśnie o to mi chodziło. Komentowanie i lajkowanie nic nie zmnieni. My we trzy specjalnie jedziemy do Warszawy, bo nie chcemy być gwałcone jak niemki, szwedki, norweżki i inne europejki. Musimy wszyscy protestować!

Gość gość
Dokładnie!

Gość gość
Tylko jak będzie nas naprawdę dużo to przyniesie to efekt niestety. Malą lub średnią grupę zamiotą pod dywan.

Gość Śpiąca Olcia
Piszcie więcej takich postów!!! Trzeba działać zanim będzie za późno tak jak już ktoś tutaj napisał! Mnie skrzywdziło kilku naraz i won z nimi znasz ego kraju! Zjednoczymy się i bronimy wzajemnie bo to co nadchodzi to wojna a nie integracja! Kocham was!!!

Gość gość
Dało radę z acta,da radę i teraz! Nie słuchać tych troli co mówią,że to nic nie da. Niech się władza boi polskiego majdanu,więc ponad podziałami tym razem zjednoczmy się,zbierzmy i niech usłyszą głos narodu! Pamiętajcie,że nie wszyscy wiedzą nie tylko o protestach ale i o tym,czego nie pokazują media,więc szczególnie starszym osobom trzeba naświetlic sprawę. Ps. Wyjazd do Warszawy to bardzo dobra myśl,ja niestety że względu na mój ślub nie mogę,ale 11.11. będę na pewno!

Gość gość
Tu wyżej ktoś pisał, że ma ślub jutro j po nim razem z gośćmi jadą 50 km na protest. To są ludzie, prawdziwi Polacy, a nie że nie mogę. Protestujmy osobiście i lajkujmy te strony/profile o protestach by znajomi się o nich dowiedzieli.