Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROTEST przeciwko IMIGRANTOM jutro (sobota) o godz. 16.00

Polecane posty

Gość gość
11:32 - to mógł napisać jedynie kompletny idiota :o

Gość gość
Arabowie to w większości spokojmi i sympatyczni ludzie. Są bardzo gościnni. Więc przyjmijmy ich skoro są w potrzebie. Tak mówi papież a on przecież wie jak jest. Nie wydaje mi się żeby to był jakiś problem dla 40.000.000 milionowego narodu przyjąć te marne 100-150.000 emigrantów i podzielić się z nimi chlebem i solą. Ja mogę iść i demonstrować ZA przyjęciem ich do PL.

Gość Śpiąca Olcia
11:32 co ty wypisujesz???? Git?? Jedz do ich kraju i zobaczymy jak cie z otwartymi ramionami powitaja! Oni nie będę wogole pracować tylko będą leżeć i pachnieć bo uważają że im się przecież należy, gowno prawda że za niższą stawkę będą pracować, chyba nie znasz sytuacji i ludzi na tyle dobrze ze lepiej się nie wypowiadaj bo naprawdę jest to absurdalne co napisales/las.

Gość gość
Trzeba rozklejać info o tych protestach gdzie się da! Kopiujcie i wklejajcie wszędzie! Musi nas być dziś jak najwięcej!

Gość Śpiąca Olcia
Skoro jesteś taki oh ah za nimi to sam kupuj im cheb i sól i pokaż jak ci za to dziwkuja! Samo to ze oni tu przyjadą to jeden problem z wielu debilu! A chiny? A indie? A afryka? Jak arabowie mogą to inni sobie pomyślą czemu my nie możemy, i niech tak przyjedzie 200.000 arabow, 200.000 chińczykow, 200.000 afrykancow, 200.000 z Indii i dalej twoim zdaniem będzie cacy? :) bo wtedy nie będzie już polski bo Polacy nie będą nawet mieli gdzie uciec, i będzie wojna bo arabowie będą chcieli meczetów! Będą kazać kobietom chodzić w burkach z pretekstem ze czują się źle bo rasizm itp i będą to wykorzystywać do wszystkiego! Zastanów się człowieku, masz rodzinę? Zastanów się bo ja mojej chce bronić a jestem młodą kobietą i juz oni zdążyli zniszczyć mi życie, i byłam w kraju arabskim przez długi czas, są gościnni a po zmrok*****sama osoba może ci strzelić kulkę w leb albo zgwałcic, za dobrze ich poznałam i może 1 na 1000 jest normalna osobą a nie muzułmańskim zombie żołnierzem Allaha...

Gość gość
Dokładnie wklejajcie info o tych protestach gdzie tylko zdołacie. Na pejsbuka przede wszystkim, bo w Polsce jeszcze. Wklejajcie wszędzie. Musi nas być dziś tak dużo, by nie dało się tego ukryć.

Gość Śpiąca Olcia
Dokładnie, jak macie drukarki w domu do można wydrukować kilka kartek, jak każdy to zrobi uzbiera się tego mnóstwo, na internecie, na dworze! Gdzie się tylko da!

Gość gość
Nie chodźcie na te demonstracje, bo papież powiedział że należy im pomagać a nie utrudniać życie. Oni nie są tacy niebezpieczni, chcą tylko żyć normalnie w PL bez wojen. Będą na nas pracować i budować polski dobrobyt. A Bóg jest przecież jeden. W ich religii nazywa się Allah a w naszej Bóg ale to to samo. Zbudują sobie kilka meczetów ale nam to przecież nie przeszkadza. Nauczą się polskiego i będzie klawo. I dzieci są takie śliczne!

Gość gość
To już dziś!

Gość Śpiąca Olcia
12:42 - tutaj wszyscy maja przeciwne zdanie do twojego, idź ze swoim moralniakiem do innego forum i udzielaj się pod innym tematem. I bądź tak dobry i nie wypowiadaj się za wszystkich

Gość gość
Bo Polaczki to znani rasisci i islamofoby są. A papież jasno powiedział co należy zrobić i przyjąć ich w każdej parafii. Kto tego nie zrobi to pójdzie prosto do piekła. Uczestnicy tych demonstracji też pójdą do piekła bo działająwbrew woli papieża. Więc się dobrze zastanówcie póki czas.

Gość gość
Obawiam się, że papież nie jest do końca zorientowany. Akcja rozwinęła się w ciągu ostatnich kilku dni, kiedy był i jeszcze jest w USA. Wróci, zobaczy zalane imigrantami Włochy, to się odniesie do sprawy. Apel papieża nie jest dogmatem, więc nie jest żadnym grzechem manifestowanie swoich obaw publicznie. Osobiście uważam, że bardziej skuteczna będzie modlitwa, bo przemocy przemocą nigdy skutecznie się nie zwalczy a Bóg może wszystko. Może to dla nas szansa na nawrócenie? Na opamiętanie się i powrót do Boga. No chyba, że chcecie bronić praw do swobody obyczajowej, co bardzo będzie na rękę tym dewiantom, którzy rządzą UE.

Gość gość
Papierz mówił o chrześcijańskich uchodźcach, a my protestujemy przeciw islamizacji. Skoro nie widzisz różnicy, to albo jesteś upośledzony umysłowo albo sam jesteś muslimem i w obu wypadkach nie powinieneś się udzielać na publicznym forum.

Gość Śpiąca Olcia
Gdzie był bóg jak arabowie i reszta tych ludzi wysadzala niewinnych w powietrze???? GDZIE JEST TWÓJ KUR×× BÓG JAK SIĘ DZIEJE ŹLE???

Gość Śpiąca Olcia
Kolega nade ma rację, nie udzielaj sie

Gość gość
Boga nie można obarczać odpowiedzialnością o całe zło tego świata, bo człowiek ma wolną wolę i robi źle albo dobrze zależnie od tego jak chce. Ale bez wątpienia za zło zostanie ukarany a za dobro nagrodzony. Więc nie demonstrujcie wobec ludzi, którzy chcą ratować swoje życie. Przyjmijcie ich pod swój dach i nakarmcie ich. Zostanie to wam nagrodzone. A za udział w demonstracjach pójdziecie prosto do piekła czyli tam gdzie jest wasze miejsce.

Gość gość
Ale ja jednak pójdę na tą demonstrację bo nie podoba mi się ideologia islamska. To nie jest ten sam bóg którego oni wyznają. Ja ich tutaj nie chcę, chociaż zapewnie nawet wsród nich są porządni ludzie. Tylko, że nie wiadomo kto jest kto.

Gość gość
Wszyscy pójdziemy i będziemy walczyć o swoje bezpieczeństwo i swoich dzieci !

Gość gość
Porządni chrześcijańscy uchodźcy są mordowani po drodze i wyrzucani z łodzi. Ci, którzy dotrą do nas nielegalnie to dzicz, wśród której z Syrii jest 10%. Oczywiście też muslimów.

Gość gość
Kto z Warszawy się wybiera?

Gość gość
Mam nadzieję, że będzie nas dużo i że to coś da...

Gość gość
W UK w kilku miastach 35-55% uczniów szkolnych to muzułmanie . W 2050 wszystkie miasta w UK ponad 200 tys będa miały muzłmańskie lub hindusko-muzułmańskie rady miast !

Gość gość
Koniecznie trzeba isć. Jak oni tu wejdą to będzie masakra :o

Gość gość
Dokładnie. Musimy działać.

Gość gość
Kto w Warszawie będzie?

Gość gość
Jak będziecie siedzieć na dupach to oni tu przyjadą, później będzie ich więcej przywiezionych i nas będą terroryzować.