Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROTEST przeciwko IMIGRANTOM jutro (sobota) o godz. 16.00

Polecane posty

Gość gość
Glosowac na partie KORWIN!!! Namawiac znajomych Ostatnia nasza szansa!

Gość gość
pójdę na ten marsz [ Gorzów Wlkp] zrobię to dla moich wnucząt, bo być może ja jeszcze umrę w spokoju ale co z przyszłym pokoleniem?

Gość gość
Komu życie miłe, niech protestuje kiedy jeszcze można!

Gość gość
I zabierzcie ze sobą rodziny, ciotki, wujków, kuzynostwo, przyjiciół i znajmomych. W grupie raźniej, w grupie siła.

Gość gość
Ja już się szykuje do wyjazdu :) życzę wam wszystkim w całej Polsce ,tak pięknej pogody jaką jest u mnie :)

Gość gość
Protestujcie póki możecie, bo w Niemczech już nie można! Zabroniono tam wpisów w internecie, są one nawet z pejs zbuka usuwane!

Gość gość
W obecnej sytuacji, to już jedt konieczność, żebyśmy wszyscy jako naród protestowali...

Gość gość
do boju !!!!!

Gość Ewa2684
Szkoda ze mam daleko do Krakowa sama bym zebrała dzieci i bym pojechała ,ale pogoda paskudna i mi sie dzieci pochorują .Wydam ostatnie pieniądze na busa a potem nie będę mieć na jedzenie dla dzieci a przecież państwo mi nie da bo imigrantom musza dac.Szkoda ze polskich rodzin nie widzą ,a jak pójdziesz o pomoc to mówią ze nie mają funduszy n no tak jak mają miec jak imigranci nam wszystko zabiorą ,a gdzie dobro Rodaków

Gość gość
To już dziś! Kto jeszcze idzie protestpwać?

Gość gość
ja ide, żarty sie skonczyly!

Gość gość
Trzeba demonstrować dopóki to jest legalne. W Niemczech wyobraźcie sobie już tego zakazali. Zabroniono u nich wpisów w internecie, a nawet z pejs zbuka są usuwane. Czujecie to?

Gość gość
Słyszeliście, że Anglicy chcą wystąpić z ue i będzie referendum, Słowacy zawiesili członkostwo w ue, a Czesi planują wystąpić z ue i już zbierają podpisy za tym? Oni po prostu nie chcą narzucania im imigrantów islamskich. Myślicie, że jak będziemy ostro protestować i głosować na korwina, to u nas też się uda tego uniknąć?

Gość gość
Ja idę, bo to mega ważne. Jak ktoś nie ma pracy czy chorego dziecka, a nie idzie, może tego baaardzo pożałować, jak się okaże że poszło nas za mało by coś wskórać...

Gość gość
Musimy chodzić na takie manifesty !!! musimy ludzie ! na świecie dzieje się coraz gorzej obrońmy chociaż Polskę przed tą sodomą i gomorą ! Kto ma w miarę blisko proszę przyjdźcie będziemy tam wszyscy razem !!!

Gość gość
Otóż to :)

Gość gość
Ja pierdziu, co się dzieje na tym świecie?

Gość gość
Rząd Austrii zmienia konstytucję, by narzucać gminom imigrantów wbrew woli gmin: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,17872122,martykul.html Czujecie to? Ludzie, protestujcie dziś i głosujcie na korwina, bo będzie tragedia!

Gość gość
Masakra :o

Gość gość
Zdaje się, ze Europa obudziła się "z ręką w nocniku". Czy nie jest to efekt odrzucenia chrześcijaństwa? Tak ochoczo przerabiano w Niemczech katolickie kościoły na puby, dyskoteki, albo burzono pod inne iwestycje, a teraz będą ci "wyzwoleni" przymusowo walić łbem w kierunku Mekki i markować modlitwy w meczecie, jeśli będą chcieli uniknąć wątpliwej przyjemności w postaci odcięcia głowy nożem... Ech, żeby ci muzułmanie jeszcze zabijali jakoś humanitarnie, ale kurczę, oni mają metody rodem ze średniowiecza. Dekapitacja albo palenie żywcem w klatce...Przyjemniaczki.. Teraz chcecie protestowac?! Odpowiedzą wam to co zawsze: "Decyzji nie podejmujemy na ulicach" i przedstawią jako bandę nietolerancyjnych oszołomów. Trzeba było szanować wartości chrześcijańskie, podwaliny Europy, jej korzenie a wyście wyrzucili Boga jak śmiecia! Demoralizację obyczajów posunęliście do takich granic, że sama nasza młodzież już się tym brzydzi i w poszukiwaniu jakichś ideałów daje się werbować choćby tym szaleńcom mordercom z ISIS... Jest za późno. Wykiwali nas. Nasza zagłada jest kwestią miesięcy... TYLKO CUD MOŻE NAS URATOWAĆ. A cuda czyni Bóg. Złapcie się więc ludzie za różańce, bo to jedyna nadzieja. Jedyna!

Gość gość
trzeba wystąpić z Unii czy teraz rozumiecie o co walczył Lech Kaczyński ? Czy rozumiecie że chciał właśnie takich rzeczy uniknąć ? Nie chciał aby Polskę spotkało to co zdradzieckie państwa europejskie Niemcy Francja Anglia choć te mają to na własne życzenie ! Ale Nas Europę wschodnią chcą teraz zniszczyć !!!! Prezydentowi Lechowi Przyszło ponieść za swój patriotyzm i walkę przeciw Unii najgorsze karę :( Nie mogę do dzisiaj wytrzymać na samą myśl jak wielu go wyśmiewało kpiło obrażało w tak ohydny sposób !!! A on jedynie chciał walczyć o Polskę taką jaką znamy i jaką kochamy

Gość gość
Szok! Zdecydowanie trzeba iść i demonstrować swój sprzeciw!

Gość gość
gość dziś Zdaje się, ze Europa obudziła się "z ręką w nocniku". Czy nie jest to efekt odrzucenia chrześcijaństwa? Tak ochoczo przerabiano w Niemczech xxx to jest właśnie to kiedy mówiono ( nie jestem katolikiem) że całe zło napływa z USA każdy się śmiał (ja nie!) całe to zło skumulowało się w takich krajach jak Niemcy Francja Anglia .... jak myślicie do czego byliśmy MY biedne kraje wschodu - potrzebni byliśmy takim bogatym krajom UE ?! No chyba nie po to aby nam dano pieniązki i budowano autostrady !! :D tak więc daliśmy się przekupić , nieomalże zatraciliśmy własny honor własną kulturę własną ojczyznę dając się omamić złudnej ułudzie rzekomego dobrobytu ! Łykaliśmy jak pelikany propagandę rozsiewaną przez PO przy udziale UE ! Pałaliśmy nienawiścią do PiSu do ludzi go reprezentujących do Kaczyńskich bo tak nam wmówiono bo tego od nas oczekiwano ! Zwyczajnie daliśmy dooopy po całemu ! Teraz gdy już wiemy kto miał rację , mamy ostatnią możliwość zawalczyć o spokój w naszym kraju oraz sprzeciwić się rządom polityków PO oraz całej UE !!!

Gość gość
no to będzie wojna :O niestety

Gość Śpiąca Olcia
Ja jestem tą sytuacją przerażona, z narzeczonym juz zamawiamy pistolety gazowe bo nigdy nie wiadomo czy ktoś się na ciebie nie rzuci (jeśli ich tu wpuszcza) islamisci chcą nie chcą pomocy tylko chcą kasy, a jak my im nie damy a na dodatek nie wierzymy w ich boga to nie wiadomo co im do łba strzeli żeby nam coś zrobić... oni chcą się wszedzie wcisnąć a potem zacząć rządzić bo tacy właśnie są! Nikomu nie wolno z nich ufać!! Trzeba głośno krzyczeć ! Wręcz płakać!!! Na proteście!!! Ze my nie chcemy ich u siebie!!!! Gdzie jest nasze bezpieczeństwo!!!! Jak nie będę w stanie obronić siebie jak ja obronie moja rodzinę j dzieci!!!!! Ludzie musimy się zjednać!!

Gość Śpiąca Olcia
Kurde... tak się tym przejmuje ze powtarzam jedno słowo w poście kilka razy... musimy razem pokazać że jesteśmy silni i ze najważniejsi dla nas są nasi ludzie! I to naszym należy się większą pomoc niż jaka kolwiek tym... nawet nie ma tak brzydkiego słowa jakiego chciałabym użyć żeby nazwać tych imigrantów!

Gość gość
Eeeetam! Nie panikujcie. Przyjadą, pojadą i będzie spokój. 20.000.000 Polaków rozpierzchło się po świecie i nie ma żadnej tragedii więc kilka milionów arabów też może się osiedlić w Europie i nic się nie stanie. Będą na nas pracować za niższą stawkę niż Polacy i git!

Gość gość
chyba cię pojebało że będzie git :O myślisz strasznie krótkowzrocznie idioto 🖐️