Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

usuniecie prawego jajnika, ból drugiego

Polecane posty

Gość gość

Witam, pisze z zapytaniem czy może któraś z was tak miała, w połowie lipca usuneli mi prawy jajnik z przydatkami (gruczolak śluzowy o granicznej złośliwości) wszystko było dobrze, do tego cyklu. @ dostałam 4 września, 16 dc dostałam plamienia trwało jeden dzień, 17 dc kochałam się z mężem, na drugi dzień zaczął mnie boleć lewy jajnik takie kłucie i podbrzusze jakbym miała dostać miesiączki, codziennie boli mnie głowa, od wczoraj mam śluz z taką brązową krwią. Ciąże raczej wykluczam bo wiem że nie będzie mi łatwo w nią zajść gdy nie mam jednego jajnika. Obawiam się o mój drugi jajnik i o to że znowu jakaś torbiel mi się przy plącze (a czytałam że takie objawy jak mam teraz jw. to są objawy torbieli) Na poniedziałek umówiła się do lekarza ale jestem kłębkiem nerwów. Dodam że mam 23 lata i usuniecie drugiego jajnika to spowodowałoby brak możliwości dziecka a bardzo bym chciała mieć. Mieliśmy z mężem od października zacząć starania ale chyba będę musiała przełożyć :( jakbyście dziewczyny były w podobnej sytuacji to pomóżcie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować