Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wirtualnie, nie realnie...

Polecane posty

Gość gośćzkwiaciarni
Zaproszenie i obietnica w jednym..;)

Gość niemożliwa
Co Ty w sobie masz, że Twoje obietnice taki niepokój we mnie budzą... ?

Gość gośćzkwiaciarni
Musisz sprawdzić sama..przekonać się przedzierając przez kolejne warstwy..najlepiej zrywać je..

Gość niemożliwa
No i zasnąć nie mogę...;) Kolejne warstwy lepiej odkrywać powoli.... przeraża mnie trochę kierunek jaki obierają moje myśli i pragnienia.

Gość gośćzkwiaciarni
Chyba wiem nawet jaki kierunek..nasze myśli muszą biec tą samą krętą i ciemną ścieżką bo mi też podniecenie i niepokój nie dają spokojnie zasnąć..

Gość niemożliwa
Podejrzewam, że Ty wiesz dokąd ona prowadzi i czego można spodziewać się po drodze... Ja nigdy nie odważyłam się iść w tym kierunku

Gość gośćzkwiaciarni
Weź moją dłoń, chodz ze mną..po drodze powoli zdejmiesz ze mnie kilka warstw...a ja zedre z Ciebie to co zostało z sumienia..strachu..zachamowań..

Gość niemożliwa
Czy ćma lecąca do świecy czuje to samo... ? Lęk zmieszany z fascynacją...?

Gość gośćzkwiaciarni
Coś w tym jest..z tą różnicą że przy mnie spalisz się niejednokrotnie..a za każdym razem będziesz chciała więcej.. Ja będę płonął razem z Tobą..

Gość niemożliwa
To brzmi jak obietnica wolności w całkowitym zniewoleniu... Instynkt mówi mi, że to możliwe, a rozum, że szalone..

Gość gośćzkwiaciarni
I kogo tu teraz posłuchać? Jedno i drugie ma racje..trzeba poradzić się jeszcze pragnień.. Dzień dobry i miłego dnia Niemożliwa;)

Gość niemożliwa
Myślami Cię ściągnęłam...? Walka trwa, mimo, że wynik z góry przesądzony... :) Również udanego dnia życzę Kwiaciarzu 😘 Lim dla Ciebie również 😘 ;)

Gość gośćzkwiaciarni
Myślami instynktem i pragnieniem;) Czujesz dzisiaj mój wzrok na sobie? Jest bardziej bezczelny i przenikliwy...dłużej zatrzymuje się w pewnych miejscach..widać w nim większy głód..ciało też inaczej funkcjonuje..;) Cześć wszystkim:)

Gość niemożliwa
Więc to Ty dobierasz się do mnie wzrokiem i nie pozwalasz skupić się na pracy...? Trzymasz mnie w słodkim napięciu... ale na co czekam....?

Gość gośćzkwiaciarni
Przyznaje się do winy:) może czekasz aż przestanę tylko patrzeć? Podejdę i schylę się do Twojego karku..nosem delikatnie przesunę od ramienia do ucha przez cały kark..a Twój zapach zawróci mi w głowie..

Gość niemożliwa
Zrób to... tylko obiecaj, że na tym poprzestaniesz.... w każdej chwili może ktoś wejść...

Gość niemożliwa
a może lepiej zostań tam gdzie stoisz, bo nie wiem czy ja powstrzymam się od zatrzymania Cię dłużej...

Gość gośćzkwiaciarni
To że w każdej chwili może ktoś wejść tylko nadaje większego smaku...widzisz kolejna warstwa opada...nie poprzestanę na tym...ujmę płatek Twojego ucha w usta..pociagnę go lekko...będę go ssał..szepnę cicho pieszcząc nieprzerwanie..czego pragnę..co zrobię..dłonią rozpocznę grzeszną podróż..

Gość gośćzkwiaciarni
Nie zostanę..wiesz że już niema odwrotu..już nie potrafię się zatrzymać..

Gość gość
Czesc golabki;)

Gość niemożliwa
Zatopię palce Twoich włosach i zacisnę pięść pociągając mocno.... Twoje usta na mojej skórze dają rozkosz nie do zniesienia... dobrze wiedziałeś, że gdy to zrobisz wszystko poza Twoim dotykiem, zapachem i głosem przestanie się dla mnie liczyć...

Gość gośćzkwiaciarni
Tym szarpnięciem zrzuciłaś kajdany wygłodniałemu zwierzowi...pocałunki składane na szyi mieszają się z rozkosznymi ugryzieniami..dłoń bezczelnie obnaża pierś nie bacząc na delikatny materiał bluzki...jej też moje wargi..język..zęby nie ominą..

Gość niemożliwa
Taniec ust, języka, zębów i dłoni... nie odróżniam już poszczególnych kroków.. każda szalona pieszczota pali mnie ogniem i odbija echem między udami.... błagam żebyś przestał , bo rozkosz staje się nie do zniesienia...

Gość gośćzkwiaciarni
Twoje błaganie brzmi jak prośba o jeszcze...a ja nie mam zamiaru przestać...posiąde ustami każdy nagi zakamarek Twojego ciała..rozpale płomień pożądania na każdym jego centymetrze...dłonie dokończą dzieła zniszczenia ostatnich granic...są głodne Twoich ud...tego ciepła i cudownej miękkości...

Gość niemożliwa
Płonę z pożądania odkąd pierwszy raz dotknąłeś mojego ciała spojrzeniem... balansuję na granicy od momentu w którym Twoje usta rozpoczęły taniec on moim karku... jeżeli zechcesz zaspokoić głód dłoni eksploduję gdy tylko wsuniesz je między moje uda...

Gość gośćzkwiaciarni
Wsunę rękę między nie..zbadam całą długość od kolan...zatrzymam się w epicentrum tej eksplozji..mocno zacisnę palce na miękkiej skórze nieważne jaki materiał ją skrywa...a potem pozbędę się tej przeszkody..uklęknę pogrążony w głodzie i pożądaniu przed Tobą..mocno szarpnę przyciągając do siebie..

Gość niemożliwa
przytrzymam Twoje zaciśnięte palce swoją dłonią...nie pozwolę Ci dłużej przeciągać finału... nie wytrzymam ani sekundy dłużej..