Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wirtualnie, nie realnie...

Polecane posty

Gość gośćzkwiaciarni
Więc warknę Tobie do ucha przyciskając jeszcze mocniej proste i rozkoszne...teraz..dla mnie...

Gość niemożliwa
Na dźwięk Twojego głosu już nic nie jest w stanie zatrzymać lawiny rozkoszy... odpłynęłam wbijając się w Twoje ramiona paznokciami...

Gość gośćzkwiaciarni
Pozwól że Twoje westchnienie i jęk rozkoszy zamknę w swoich ustach żeby nikt nas nie słyszał...paznokcie wbite w ciało doprowadzają do wrzenia..a owoc Twojego spełnienia pokrywa palce...napełniając pragnieniem.. Dam Ci się oswoić z doznaniem zrodzonym z nieznajomym..niech rozleje się po ciele i duszy..

Gość niemożliwa
Powrót do świadomości zajmie mi chwilę... w ustach czuję smak krwi... to Twoja czy moja...? Dlaczego ten głód, który ostatnio tak mi dokucza tylko Ty możesz zaspokoić...? dalej jestem głodna, ale teraz już wiem czego...

Gość gośćzkwiaciarni
Będę trzymał Cię w silnych ramionach aż nie dojdziesz do siebie..smak stali taki nietypowy i zaskakująco podniecający..Twój głód jest moim głodem, widać nasz spacer musiał się wydarzyć...musieliśmy wypatrzeć się w tłumie.. Wiem czego chcesz..bierz...

Gość niemożliwa
Nie daj mi za dużo czasu, nie pozwól dojść rozumowi do głosu... onieśmielenie mnie ogarnia... nie mam pewności czy też chcesz tego, na co teraz mam ochotę...

Gość gośćzkwiaciarni
Chcemy tego samego..niema miejsce na onieśmielenie..niema miejsca na rozum..teraz liczy się tylko instynkt i odczuwanie..ustami chcę spróbować Ciebie tam gdzie trzymałem dłoń..

Gość gość
Koke i Słodko Winna halllo... Tam życie realne wzywa. Poslepniecie i hemoroidów od siedzenia dostaniecie :/

Gość gość
Od rana do nocy pisaloscie pamiętniki. Po chuuujjj ta całą szopka. Macie privy, chyba jakieś życie poza forum. Kurfa to nie jest normalne siedzieć od rana i walić konia pod litery. Rzyg

Gość gość
Ciiii może dojdą wreszcie.:-D

Gość gośćzkwiaciarni
Ładnie wam ten koke cały nasrał w głowach i teraz pewnie zaciesza że nawet jak go niema wy się ekscytujecie..nie podoba sie coś to idzcie inny topik zatruwać

Gość gość
Mulenie w sumie jakby to była silena z de.Też nigdy dojść nie mogli.Nowi tu nie jesteście, ale pośmiać się można.

Gość gość
Koke tylko miski jej nie podstawiaj :-D:-D:-D Nie ten Koke tylko ty Koke Amstaf :-P:-P:-P Nie zespamuj tematu 8

Gość niemożliwa
Kwiaciarzu, no i znowu nastrój szlag trafił :o

Gość gość
Kojarzycie podnoszenie poziomu na erotycznym przez want (jeszcze z serduszkami w avatarze) i zimnego?Tamto to był falstart.:-D

Gość gość
co wam tak na sercu leży czy ktoś jest nowy czy nie? pisać chyba każdemu wolno

Gość gość
fajnie się was czyta, ale tu nie dadzą wam spokoju

Gość gość
spiertalać na maila

Gość gość
Co w tym fajnego?Chyba masz duże braki w tej kwestii. Zmiany nicków przez stałych, kojarzonych użytkowników doprowadziło do tego, czym erotyczny jest dziś.Powroty są żałosne.Po prostu.Braw nie będzie, bo to żenada.

Gość gość
Piszą tak charakterystycznie że każdy się połapał. Myslicie że jesteśmy tak glupi :-D:-D Wyjdzcie do żywych ludzi a nie piertttolicie się na klawiaturze .

Gość niemożliwa
:D w życiu żadnemu z was goście, przez myśl nawet nie przeszło pod jakim niebieskim nickiem piszę ;) a mam tylko jeden. "jesteśmy charakterystyczni" :D w taki sposób i na taki temat nie rozmawiałam tu jeszcze nigdy z nikim więc fantazjujcie sobie dalej ;)

Gość liman
Psia krew! Trole! Cicho siedzieć! Jak walne bez łeb klawiaturą, to drzazgi polecą!

Gość gość
Hahahaha zostalas rozszyfrowania i tłumaczysz aż się żałosne idiotko. Jeszcze nierdzewna blachą była :-D:-D Wyjdź do żywych ludzi, za dużo opowiadań 🖐️

Gość liman
Witam flirciarze!:-)

Gość gość
Nie ważne jaki masz nick.Występ w nowej odsłonie jest nieudany.Nikt się nie rozkręca cały dzień, by na koniec tłumaczenie w poście wysłać.Pozdrawiam tych, którzy się podniecili tym bzdetem.;-)