Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćagix9754332

Fryzura czy fajna jak radzicie?

Polecane posty

Gość gośćagix9754332

Zalozylam temat przez przypadek na ogolnym przenosze tu agix9754332 dziś [18:29] No więc chcialabym pofarbować wlosy i sobie wygolic bok na wlosach, ale troche sie boje jezyk.gif Wg was na jakim kolorze wlosow to wyglada najlepiej? Wpisala sidecut poslka i wybralam po jednej blondi, czarna i ruda bo reszta to byly w dredach czy kolorowe wlosy albo tunele a ja jestem normalna z wygladu. No i na jakim kolorze to najlepiej wyglada?

Gość gość
Wygolony bok wygląda superr na wszystkich kolorach tych co pisałaś, blond, rudy, czarny *.* tez kiedyś miałam :-D wybierz taki kolor, który będzie do Cb pasował i w którym będziesz najlepiej wyglądać :)) napisz na który się zdecydowalas :-P

Gość gość
Nie moge dodac wszystkkich trzehc fotek co chcialam :(

Gość gośćagix9754332
gość dziś No wlasnie nie wiem jaki kolor. Mi sie podoba na czarnym najbardziej ale boje sie odrostow a rudy znow ciezko potem zakryc innym kolorem. blond chyba mi najmniej sie podoba, koleżanka mowila mi zebym sie nie kierowala tym ze mi sie ktos na zdjeciu podoba w takiej fryzurze bo nie widoamo jak mi bedzie wiadomo ze nie bede wygladac tak samo no i nie wiem :(

Gość gość
fajna dla ładnych dziewczyn którym brak włosów nie popsuje urody