Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce być mądra :(

Polecane posty

Gość gość

:( Na razie uczę się z podręczników wszystkiego co popadnie.. ale nie wiem jak mam być "życiowo" mądra, matki nie mam, tata nic mi nie mówi, o niczym ze mną nie rozmawia, nic mi nie przekazuje i tylko powtarza "ty nic nie wiesz".. Nie wiem nawet o co pytać i czego nie wiem.. :(

Gość gość
twój stary to frajer,pewnie nigdy nie nadawał się na ojca i teraz to wychodzi

Gość gość
Jest najlepszym człowiekiem na świecie, po prostu ma swoje problemy i przez różne sytuacje nie umie rozmawiać, zresztą tak jak ja.

Gość gość
Głośno wyrażaj swoje autorskie poglądy nawet wówczas gdy stoją w całkowitej sprzeczności z utartymi schematami. Jak się wnikliwie przyjrzysz największym myślicielom i tym ich słowom które niemalże cała ludzkość bezmyślnie cytuje to zauważysz że one najczęściej tylko ładnie brzmią ale niczego nie oznaczają i zazwyczaj przeczą rzeczywistości. Tak. Z zasady są to koszmarne bzdury! Ty myśl samodzielne i miej odwagę aby te myśli wyartykułować. Na to by obronić swoje racje argumenty masz lub nie masz. Jeśli je masz i swoją pozycję obronisz to okazałaś się mądra. Jeśli je masz ale swojego punktu widzenia nie obronisz to okażesz się mądra jeśli nie będziesz się w swoim błędzie upierać bo zawsze możesz znaleźć kogoś mądrzejszego od siebie. Przestrzegam cię jednak że im bardziej będziesz sobie ufać tym odważniej będziesz wyrażać swoje dotychczas przez samą siebie niedoceniane poglądy i tym mądrzejsze będziesz wypowiadać stwierdzenia. Tu łatwo wpaść w pułapkę. Pozdrawiam :)

Gość gość
najwiecej nauczysz sie poprzez kontakt, rozmowy z madrymi, wartosciowymi ludzmi.

Gość gość
czytaj ksionszki

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej