Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaprawda

Kasa nawet z najbrzydszej dziewczyny zrobi mega kobietę

Polecane posty

Gość takaaprawda

Jak dziewczyna nie ma kasy nie stac ją na fajne ciuchy, fitness zabiegi pielegnacyjne, dobre perfumy itp. . Takze nie ma brzydkich kobiet są tylko niektorym kasy brak.

Gość takaaprawda
Kasa nawet z najbrzydszego chlopaka zrobi mega faceta v Jak facet nie ma kasy nie stac go na fajne ciuchy, fitness zabiegi pielegnacyjne, dobre perfumy itp. . Takze nie ma brzydkich facetow są tylko niektorym kasy brak.

Hm... powiem tak - ja się z tym nie zgadzam - jednak jak ktos niema gustu to nawet za grube dolary nie ubierze się ładnie i modnie. Nie umaluje sie pieknie... Ja nie mam majątku, nie jestem śliczna... ale potrafie za pare groszy sie fajnie ubrać - tylko tyle że moje ubrania nie mają metek znanej marki - kosmetyki tez nie jakieś luksusowe bo kto tam widzi co ja mam na twarzy... ? Uważam, że tu chodzi o gust - bo widziałam wiele na prawde slicznych dziewczyn lub facetów - którzy brakiem swojegu gustu zrobili z siebie pośmiewisko. A już nie mówie o tym - ze trzeba dbac o chigiene (a to nie jest drogie wystarczy woda i mydło). Ile razy widziałam fajnego chłopaka który ma pryszcze na twarzy podrapane do krwi - po co to robi? Aby miec za pare lat twarz w bliznach? To coś trzeba mieć tu - w głowie.