Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 :( no na co czekacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deviant 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Smerfetka, dalej za Pisem i zdrajcą Kaczyńskim jesteś? A, nie zwróciłem uwagi na nick. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2015 masz przytulaska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Dziękuje za przytulaska :) Jestem za całą zjednoczoną prawicą czyli ( Prawo i sprawiedliwość, solidarna polska, polska razem, prawica rzeczypospolitej) ale także popieram narodowców. Chciałabym aby się zjednoczyły te partię w sejmie. Ostatnio jestem wściekła na Stonogę, za tego geja na Kaczyńskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Deviant zamurowała cię? co ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deviant 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Może i gej, może i nie gej, jego sprawa. Ale zdajesz sobie sprawę że Kaczyński to zdrajca? Przez tego zdrajcę między innymi szwaby mogą rozkazywać ile islamistów Polska ma przyjąć. Oczywiście premierzyca Kopacz też jest za to odpowiedzialna że tych śmieci będą tutaj wrzucać. Gdyby jego braciszek i on nie podpisali traktatu lizbońskiego to Polska byłaby suwerenna. Dlaczego popierasz zdrajcę? Chora psychicznie jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 E tam, widziałam go parę razy w życiu, zbieram podpisy na jego kandydatów, itp. Dla mnie jest bardzo uprzejmy i chce dla Polski jak najlepiej. Powiedział, że Polska jest najważniejsza a Lech już nie żyje, więc dajcie mu spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deviant 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Jeszcze gdyby Kaczyński przyznał się do błędu, przeprosił i wyjaśnił, to świadczyłoby że ma honor. Ale ten zdrajca jeszcze się tłumaczył, że jak nie on to inni by podpisali i że musiał. Nie stanowi ci że taką osobę popierasz? Chcesz żeby zdrajca decydował o kraju który zdradził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Ale Kaczyńskiemu zależy na Polsce, poza tym jest zarąbisty. Kto wie? może wycofają ten traktat lizboński :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deviant 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Chce najlepiej dla Polski i oddał z bratem suwerenność Polski. Niezłym kretynem trzeba być, żeby po czymś takim twierdzić że chce najlepiej dla Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 To porozmawiaj z nim i Dudą, wysłuchaj ich i zrozumiesz o co im chodzi. Parę godzin w ich towarzystwie i zmądrzejesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deviant 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Jeżeli dla ciebie to czy ktoś zarąbisty, albo to czy uprzejmy decyduje o tym żeby powierzyć prowadzenie Polski, to wiesz, nie świadczy o tobie dobrze. Nie uważasz że to głupie tym się kierować przy wyborze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Dostałam propozycję pracy w TVP info po wyborach :) to chyba dobrze o nich świadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deviant 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Po co mam z tymi socjalistami rozmawiać? Czyny się liczą. A ten twój Duda niedawno skarżył się niemieckiemu prezydentowi że w Polsce niezbyt dobrze się dzieje i co ty na to? Prezydent może skarżyć się drugiemu prezydentowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deviant 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Zauważyłem że za pracę jesteś w stanie szmacić się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Ale on to powiedział do polaków na emigracji a co powiesz o tym, że Straczka chodziła pijana po Brukselii a Merkel ją prowadziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 No ja bym na pewno lepiej wyglądała w tv niż Karolina Lewicka czy Joanna Osińska. One zostaną zwolnione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deviant 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Dlaczego mnie nie przytuliłeś i nie powiedziałeś, że mam rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2015 Nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Wrzesień 26, 2015 przytulam lewacką smerfetkę. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 prawicową smerfetkę jak już :) kto chciał całkowitego zakazu aborcji? Tylko PiS!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Wrzesień 26, 2015 kto chciał całkowitego zakazu aborcji? Tylko PiS!!!! x Ruch Narodowy, KORWIN, KNP, UPR itd. co, laskę robią, że się domagają elementarnej sprawiedliwości. phi:O lewica przefarbowana na prawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Wrzesień 26, 2015 Przestanie z tą pieorzoną smwrfetką.Ja za Pisem nie przepadam.Duda jest dla mnie bezpartyjny.Jak czytam "smerfetka"to mi się cofa w żołądku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 A ja chce, by Duda był kierowany przez Kaczyńskiego, tylko wtedy będzie początek dobrej zmiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Wrzesień 26, 2015 smerfetka, jak nie będzie żadnej lewicy to za parę pokoleń znów będzie to samo, rewolucja i lewaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 A co masz przeciwko Pisowi???? oni myślą logicznie pod każdym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach