Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tylko Prawo i Sprawiedliwość

Przytulcie małą słodką smerfetkę

Polecane posty

Smerfetka, dalej za Pisem i zdrajcą Kaczyńskim jesteś? A, nie zwróciłem uwagi na nick. :O

Gość gość
masz przytulaska :)

Dziękuje za przytulaska :) Jestem za całą zjednoczoną prawicą czyli ( Prawo i sprawiedliwość, solidarna polska, polska razem, prawica rzeczypospolitej) ale także popieram narodowców. Chciałabym aby się zjednoczyły te partię w sejmie. Ostatnio jestem wściekła na Stonogę, za tego geja na Kaczyńskiego.

Może i gej, może i nie gej, jego sprawa. Ale zdajesz sobie sprawę że Kaczyński to zdrajca? Przez tego zdrajcę między innymi szwaby mogą rozkazywać ile islamistów Polska ma przyjąć. Oczywiście premierzyca Kopacz też jest za to odpowiedzialna że tych śmieci będą tutaj wrzucać. Gdyby jego braciszek i on nie podpisali traktatu lizbońskiego to Polska byłaby suwerenna. Dlaczego popierasz zdrajcę? Chora psychicznie jesteś?

Jeszcze gdyby Kaczyński przyznał się do błędu, przeprosił i wyjaśnił, to świadczyłoby że ma honor. Ale ten zdrajca jeszcze się tłumaczył, że jak nie on to inni by podpisali i że musiał. Nie stanowi ci że taką osobę popierasz? Chcesz żeby zdrajca decydował o kraju który zdradził?

Chce najlepiej dla Polski i oddał z bratem suwerenność Polski. Niezłym kretynem trzeba być, żeby po czymś takim twierdzić że chce najlepiej dla Polski.

Jeżeli dla ciebie to czy ktoś zarąbisty, albo to czy uprzejmy decyduje o tym żeby powierzyć prowadzenie Polski, to wiesz, nie świadczy o tobie dobrze. Nie uważasz że to głupie tym się kierować przy wyborze?

Po co mam z tymi socjalistami rozmawiać? Czyny się liczą. A ten twój Duda niedawno skarżył się niemieckiemu prezydentowi że w Polsce niezbyt dobrze się dzieje i co ty na to? Prezydent może skarżyć się drugiemu prezydentowi?

kto chciał całkowitego zakazu aborcji? Tylko PiS!!!! x Ruch Narodowy, KORWIN, KNP, UPR itd. co, laskę robią, że się domagają elementarnej sprawiedliwości. phi:O lewica przefarbowana na prawo

Gość gość sylwia
Przestanie z tą pieorzoną smwrfetką.Ja za Pisem nie przepadam.Duda jest dla mnie bezpartyjny.Jak czytam "smerfetka"to mi się cofa w żołądku.