Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkim ludziom, którzy boją się najazdu islamistów

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ale ja nie mówię, że to nieprawda. Nie umiesz czytać? usmiech.gif jesteś tak już zaaferowany, że nie widzisz, że nie zaprzeczam tym słowom, a jedynie mówię, że PiS to też zj****a partia (pod wieloma względami) i wykorzystuje sytuacje, jako opozycja x Gość to gość. Odpowiadam na wiele pytań, nie tylko twoje.

Gość gość
A ja właśnie widzę DUŻO osób, które się tym niepokoją. I błagam. Tylko nie Korwinowskie popłuczyny. nie zwracaj się w strone Korwina tylko dlatego, że jest przeciw islamistom.

Gość Ryj
A skąd strach, jak myślisz idioto zakładający ten topik? o Bo jest internet i w nim np YT. Jest koran online po Polsku i to co tłumaczy jak ten Koran należy rozumieć. Trzeba to wreszcie zacząć mówić jasno: { ISLAM MA W IDEOLOGII WPISANE ZNISZCZENIE CHRZEŚCIJAŃSTWA, DEMOKRACJI, I NIEWIERZĄCYCH W ALLAHA LUDZI. JEST PLAN NASZEGO WYNISZCZENIA. NIEWIERNEGO (CZYLI NP KAŻDEGO POLAKA) MOŻNA OSZUKAĆ, OKRAŚĆ, ZABIĆ, ZGWAŁCIĆ MU ŻONĘ.} A my pozwalamy tym barbarzyńcom budować meczety, mamy zamiar ich utrzymywać i dawać lokum, gdy dla Polaków tego brakuje. Europa się obudzi? Tak, jak już będzie za późno. No niech każdy idiota, który chce tu muzułmanów obejrzy sobie jak oni zachowują się we Francji, w Szwecji.. i ewentualnie niech zaprosi ich do siebie do domu, na swój koszt. Czemu ja mam za to płacić?

Gość gość
gość dziś j TY nagłasniasz informacje w innych krajach? Informacji o manifestacjach tutaj żadnej nie widzę. x Bo manifestacje odbyły się dzisiaj o 16.00, tym samym dajesz dowód na własną ignorancję. Bębniło się o tym od dawna. Teraz mogę ci wkleić link z manifestacji, która już odbyła się. To z Katowic, https://www.youtube.com/watch?v=ppVaNPIbWYA&feature=youtu.be&t=4490

Gość gość
Tusk powiedział, że Kopacz była bardzo odważna i ryzykowała w sprawie uchodźców. Dodał: A Polacy w trybie przyśpieszonym MUSZĄ nauczyć się pomagać innym. Szkoda, że on nie pomógł Polakom, którzy do dziś pomocy potrzebują! Zastanawiam się, czy ten człowiek powinien być w ogóle w polityce!

Gość gość
ale ty mi nic nie musisz mówić o islamie! Ja znam fragmenty Koranu od paru lat i gardzę dogłębnie tą religią. Utożsamiam się z feminizmem, ale po tym, co one teraz wyrabiają (popierajac Bawi mnie to, że twierdzicie, że ja nic o islamie nie wiem tylko dlateog, że uważam, że należy zachować spokój i przestać zachowywać się jak ofiary.

Gość gość
Modlmy sie o Polske i madrosc Polakow w wyborach. Modlmy sie o pokój w Polsce i na swiecie Amen

Gość gość
*po tym co one wyrabiają, nawet już nie czytam ich stron. Totalne zaprzeczenie logiki.

Gość gość
Bawi mnie to, że twierdzicie, że ja nic o islamie nie wiem tylko dlateog, że uważam, że należy zachować spokój i przestać zachowywać się jak ofiary. x Jakie ofiary, o czym ty gadasz? Ofiarami to my będziemy, jak zgodzimy się na to barachło.

Gość gość
Ja tam tutaj widzę prawackich debili, którym zapachniało, zeby znowu panoszyc sie po forach i rozpowiada,ze ludzie to debile, bo nie widza jakz oczywistych informacji dostepnych tylko dla ich oswieconych umyslow. Nie wiem jak wy chcecie stworzyc jakakolwiek wspolnote z ludzmi i walczyc razem w wypadku zagrozenia, jak ich wyzywacie od idiotow i tepych mas, ignorantow. Nie w ta strone. Nie podbijajcie sobie ego, uwazajac, ze tylko wy sobie uswiadamiacie pewne rzeczy, bo ludzie pisza wam ze oni to wiedza od dawna, a wy sie wsciekacie nadal :D D

Gość gość
Ofiary, bo jęczycie 'za parę lat w Polsce będzie islam', 'oni nas zmiotą' etc. Ktoś przekonany o własnej sile nie mówi w taki sposób. Tylko działa. A jeśl isię nie uda, to walczy, a nie wyje w domu pod ciepłą kołdrą. Byłeś na tej manifestacji?

Gość gość
Nie dla imigrantów. Tyle w temacie.

Gość gość
Trzeba dawać wiarę i siłę. I informacje oczywiście też - ale mądrze, nie siać panikę. Bo wtedy ludzie po prostu pouciekają stąd. Za granicę. Nie będą mieli woli. I faktycznie nas zmiotą :).

Gość gość
gość dziś Ja tam tutaj widzę prawackich debili, którym zapachniało, zeby znowu panoszyc sie po forach i rozpowiada,ze ludzie to debile, bo nie widza jakz oczywistych informacji dostepnych tylko dla ich oswieconych umyslow. Nie wiem jak wy chcecie stworzyc jakakolwiek wspolnote z ludzmi i walczyc razem w wypadku zagrozenia, jak ich wyzywacie od idiotow i tepych mas, ignorantow. Nie w ta strone. Nie podbijajcie sobie ego, uwazajac, ze tylko wy sobie uswiadamiacie pewne rzeczy, bo ludzie pisza wam ze oni to wiedza od dawna, a wy sie wsciekacie nadal smiech.gif D x Nie, przeciwnie. Tobie przeszkadza, że my informujemy. Skoro posiadasz wiedzę, i nie interesują ciebie te informacje, omiń temat. Nie pisz,że wszyscy są świadomi zagrożenia, a skoro jest jak napisałaś, to dlaczego oświecona Europa jest tak naiwna i dąży do samozagłady? Wszyscy wiedzą i pozwalają wejść sobie na głowę, zabawne.

Gość gość
Manifestacje nic nie zmienią,bo rząd ma nasze zdanie w nosie.

Gość gość
Ofiary, bo jęczycie 'za parę lat w Polsce będzie islam', 'oni nas zmiotą' etc. Ktoś przekonany o własnej sile nie mówi w taki sposób. Tylko działa. A jeśl isię nie uda, to walczy, a nie wyje w domu pod ciepłą kołdrą. Byłeś na tej manifestacji? x Tak, a ty byłaś? Nieee, bo nie słyszałaś o tym, ale ty wszystko wiesz.

Gość gość
' Wiecie, że jedną z form manipulacji jest rozdmuchać coś do skali ogromnego zagrożenia i przekonać ludzi, że oni to rozumieją i pomogą i cię ochronią? Jak się tak interesujecie takimi rzeczami, to powinniście i to wiedzieć. no to jest stara jak swiat zasada

Gość gość
Bo Unia Europejska to syf. Który nas w końcu wciągnął.

Gość gość
gość dziś ' Wiecie, że jedną z form manipulacji jest rozdmuchać coś do skali ogromnego zagrożenia i przekonać ludzi, że oni to rozumieją i pomogą i cię ochronią? Jak się tak interesujecie takimi rzeczami, to powinniście i to wiedzieć. no to jest stara jak swiat zasada x Poszukaj informacji co dzieje się w krajach gdzie przechodzą uchodźcy, ale nie w TV, może przejrzysz na oczy. Nie zamierzam ci wklejać już żadnego linka i podbijać ten absurdalny topik.

Gość gość
W mojej wiosze manifestacji nie było :) a co się działo na twojej?

Gość gość
poszukaj mojego poprzedniego posta, bo nikt tu nie mówił o tym, że wasze informacje są nieprawdziwe. tylko o rozgrywkach politycznych :). Po prostu mnie bawi ta wiara ludzi w partie. I przestań mnie w końcu oceniać wedle włąsnego wydumanego założenia, bo to jest w**********e, wiesz?

Gość gość
Pis jest nagle cudowne, bo (jak zawsze, bo to opozycja) ma przeciwne zdanie. A ciekawe, co zrobiłoby PiS, gdyby UE im kazała przyjąć uchodźców i groziła karami? Szczekać to sobie można, jak się nie jest u władzy. Gdyby już rządzili, TO NIE WIADOMO, co by zrobili.

Gość gość
gość dziś poszukaj mojego poprzedniego posta, bo nikt tu nie mówił o tym, że wasze informacje są nieprawdziwe. tylko o rozgrywkach politycznych usmiech.gif . Po prostu mnie bawi ta wiara ludzi w partie. I przestań mnie w końcu oceniać wedle włąsnego wydumanego założenia, bo to jest w**********e, wiesz? x Wkleiłam na tym forum mnóstwo merytorycznych informacji, nikogo nie namawiam do głosowania na żadną z partii. Wk*****ia/jące jest to ,że utożsamiasz mnie z PIS, mimo że napisałam jak krowie na rowie,że nie popieram ich. Nie zwracaj się do mnie"my", bo nikt za mną nie stoi i nie odpowiadam za innych, którzy wypowiadają się w tym temacie.

Gość gość
Tak samo zrobił Duda. Pograł na emocjach ludzi, opozycja wobec PO etc, i proszę, już efekt. Tylko ciekawe, skąd weźmie kasę na wszystkie swoje obietnice. chcę wam tylko uświadomić pewien mechanizm. W przypadku islamu powinniśmy być stanowczy, ale czy istnieje w naszym kraju drugi Orban czy musimy liczyć sami na siebie? no właśnie..

Gość gość
Głosuję na Wiplera Nie dla imigrantów Tak dla demonstracji

Gość gość
Ja cię nie utożsamiam z PiS, tylko opisuję swoje przemyślenia dotyczące mechanizmu działania partii politycznych. Ty chyba chcesz głosować na Korwina :)