Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkim ludziom, którzy boją się najazdu islamistów

Polecane posty

Gość gość
A może jakaś petycja do rządu? Co myślicie? :)

Gość gość
gość dziś Ja cię nie utożsamiam z PiS, tylko opisuję swoje przemyślenia dotyczące mechanizmu działania partii politycznych. Ty chyba chcesz głosować na Korwina usmiech.gif x Chyba to wsza po jajach, zauważ, że gość to gość, na tym forum każdy może być gościem.

Gość gość
gość dziś Dokładnie.

Gość gość
Cieszę się, że ktoś sie ze mną zgadza. To mnie właśnie smuci, skrajność Polaków - bunt, a jednak wpadanie ramiona w każdej partii, która się nawinie, wyczuje nastroje i powie coś im odpowiadającego, pomimo że w innych sprawach jest zj****a. Tak jak i Korwin-Mikke. Naprawdę ktoś wierzy, że on byłby dobrym np. premierem? Przecież ten człowiek nie nadaje się do takiej funkcji. Ta partia w ogóle ma niezły PR. Jak zajrzałam kiedyś a profil Berkowicza - wie, w jakie tony uderzać, żeby mu przyklaskiwali i sikali w gacie ;)

Gość gość
Ale w zasadzie trochę ich rozumiem. To jest bardziej smutne, niż żałosne..

Gość gość
Bo polityka niestety polega na grze. Ludzie wierzą,że jak zmienią władzę,to będzie lepiej a politycy mówią to co chcemy usłyszeć. Tak naprawdę żadnej partii nie zależy na Polsce :-(

Gość gość
Tym bardziej, że my ich znamy. PiS już rządził. Tym bardziej, że PiSowscy politycy.. nie będę dokańczać. Ale nie. Nagle Kaczyński jest cudowny, bo zagrał na emocjach..

Gość gość
Załóż osobny wątek o tym, to trafisz do większej ilości ludzi. Najlepiej z chwytliwym hasłem o seksie czy czymś podobnym.

Gość gość
Oni są rodem ze średniowiecza. Ich pseudo-religia jest masakryczna. Takie poglądy głoszą np. Turcy, którzy mieszkają w Niemczech. Muzułmanie się z nami nie zintegrują. Należy powstrzymać imigrację.

Gość gość
Mentalność muzułmanów jest nie do przyjęcia w Europie. Zatrzymali się mentalnie w 7. wieku. Niczego oprócz przesądów, przymusu, przemocy i gwałtów nam nie zaoferują.

Gość gość
Koran wymyslil psychiczny niewyzyty facet i wierza w to tacy sami

Gość gość
Ja to wiem, zaloz nowy watek. Ten jest zalozony w ciut innym celu

Gość gość
Dajcie spokój, wszechwiedząca autorka nie życzy sobie waszych linków. Faktycznie lepiej założyć nowy temat.

Gość gość
I co komu da zbiorowa panika? To chcesz wywolac?

Gość gość
To jest mój wątek i skoro go zalozylam po to, zeby dodac bardziej otuchy, to chyba logiczne, ze nie chce tutaj czegos takiego.. Nie badzcie nawiedzeni

Gość gość
gość dziś I co komu da zbiorowa panika? To chcesz wywolac? x Nie chce mi się z tobą gadać.

Gość gość
Obawiam się, że oni nie uciekną z Polski, jeśli dostaną status uchodźcy, to nie będą mogli opuścić kraju a jeśli im się uda uciec to nic im to nie da, bo będą przydzieleni do polski i nie dostaną nigdzie socjalu, będą mogli przebywać tylko nielegalnie, jeśli dostaną obywatelstwo polskie to też im wyjazd nic nie da bo już nie będą uchodźcami z np Syrii tylko obywatelami Polski. W każdym razie tym co trafią do nas serdecznie współczuję.

Gość gość
Skoro nie potrafisz zrozumiec, ze ktos moze miec takie samo zdanie, ale mowic troche innym glosem, to najrozsadniej opuscic ten watek.

Gość gość
Ide spac. Dzieki za dyskusje :). Dobranoc wszystkim.

{ jeśli dostaną status uchodźcy, to nie będą mogli opuścić kraju a jeśli im się uda uciec to nic im to nie da, bo będą przydzieleni do polski i nie dostaną nigdzie socjalu,} o Nigdzie nie powinni dostawać socjalu... nakarmić i ewentualnie odziać ma zimę. Nic poza tym. Traktować jak bezdomnych w Polsce. Noclegownia, kupon do baru na jedzenie i to wszystko. Bezdomny Polak dostaje mieszkanie? Nie. Traktować uchodźców jak Polaków. Chyba to byłoby w porządku. o Poza tym przypomnę, oni przybyli tu nas wymordować, to akt miłosierdzia, ewentualnie pozwolić nam przyjąć ich religie. Ateista to w ogóle na starcie do odcięcia łba jest.

{ Wszystkim ludziom, którzy boją się najazdu islamistów } o Ja się boję bo wiem że oni będą nas mordować. No chyba to jest dobry powód do strachu? No chyba nie jest ksenofobią chęć by moja głowa była tam gdzie jest?

Gość gość
MylisZ uchodźcę z imigrantem, ale wśród obu jest ISIS.

Gość gość
Autor nie ważny - temat jak najbardziej. Nie dla imigracji. Oglądać filmy nie piertolić farmazonów.

"Uchodźca" jeśli jest muzułmaninem, musi nas zabijać, gwałcić nasze żony. Może nas oszukiwać, okradać i zabijać. To mu, nie tyle że pozwala, ale nakazuje religia. Każdy, kto nie widzi problemu w tym że przybywają do Europy ludzie, którzy pragną jej śmierci są idiotami. o Jedyna władza to Allah. Nie ma miejsca na nasze prawa. Każdy kto jest za sprowadzeniem tu muzułmanów, przyczynia się do tego ludobójstwa, które muzułmanie nam tu zgotują.

Gość gość
Nikt tutaj nie popiera uchodźców ślepaku

po pierwsze, jak ktoś już napisał, jeśli jakikolwiek się w Polsce pojawi to szybko stąd s*******i. Po pierwsze Polacy nie będą się zachwycali ich "kulturą" i tolerowali ich p****aństw jak te mięczaki z Zachodu. poza tym, Bogu dzięki, mamy niski socjal, więc zostaną tu tylko tacy, którzy chcą pracować, więc co mnie to? po drugie, ja się ich nie boję, ja raczej czuję przyćmiewającą, paraliżującą pogardę na samą myśl, że dostaniemy szczepionkę z jakiejś leniwej, pazernej, bezhonorowej hołoty/ bez kitu, chyba wolałabym, żeby wszystkie sąsiadki wyszły i zainstalowały u siebie PRAWDZIWYCH Arabów, prawdziwi nie tolerują takiego pasożytowania (co też jest odpowiedzią na to, dlaczego Ci uchodźcy nie uciekli do krajów SWOJEJ kultury nie ogarniętych wojną - bo Arabowie nie wpadli na taką głupotę jak socjaldemokracja i się najzwyczajniej w świecie szanują rzygać się chce na tą całą sytuację i na ta całą aferę. a prawdziwi zamachowcy i tak mogą tu przyjechać.

Gość gość
Najstraszniejsze jest to, że jeżeli przyjdzie "ktoś" i obieca Wam bezpieczeństwo i odparcie "imigrantów" w zamian za wasze podstawowe wolnosci i kosztem niewyobrażalnej inwigilacji, oddacie mu swoją wolność - prawdopodobnie najcenniejszą rzecz pod słońcem - z uśmiechem na ustach, w zamian za chwilowe poczucie bezpieczeństwa. A kto tak zrobi, nie będzie miał ani jednego ani drugiego.