Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krótka pochwa?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam pewien problem. Mam 18 lat i jeszcze nie miałam stosunku z mężczyzną ale dziewicą jeż nie jestem, bo nie raz masturbowałam się palcami lub czymś innym (niewielkich rozmiarów). Ostatnio kupiłam sobie dildo 18 cm długości i 12 cm obwodu i tu jest problem. Nie mogę włożyć go głębiej niż 10 cm, a gdy próbuję dalej to czuję dziwne kłucie w podbrzuszu. Czy wy też tak miałyście na początku swoich masturbacji lub stosunków? I czy jest to normalne. I mam jeszcze jedno pytanie: Jak czuć orgazm, bo nigdy nie miałam. Czy to delikatne kłucie może mieć związek z orgazmem?

Gość gość
Biodra wysoko i wtedy wejdzie ci głębiej. Tak samo w dupę.

Gość gość
Gratuluję. Rozepchasz p**de zanim Cię ktoś rozdziewiczy i gdy znajdziesz miłość życia i będzie miał 15 cm to nawet go nie poczujesz. Niszczysz dobie życie w ten sposób

Gość gość
Elastyczna dużą c**a to najlepsza zabawka. Czasy ciasnych c**ek minęły bezpowrotnie.

Gość gość
Dlaczego nie kupisz mniejszego

Gość gość
Przecież to jest marne prowo...

Gość gość
masturbujesz sie i nigdy nie mialas orgazmu? to po co to robisz? a od dilda moim zdaniem lepszy jest wibrator

Gość gość
Połóż się na plecach i zarzuć nogi za głowę . Wtedy macica ci się obniży i dildo wejdzie głębiej.