Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet powinien sobie golić genitalia

Polecane posty

Gość gość
nie wierzę pokaż ze nie masz smiesznej bo dla mnie kazda taka ogolona na zero jest smieszna

Gość acordeon
O gustach się nie dyskutuje

Gość PLewka
Facet jak sie goli tam i siam to pachnie mi homo niewiadomo ale moze się myle

Gość CzwarteImperium
Ktoś tu chyba pomylił głowe z genitaliami o 20.36. :O Ja gole nieraz na zero, a nieraz paseczek, a nieraz trójkącik i kilka razy błyskawica. Zależy od humoru. ;) Wszystko ładne jak ci=pka ładna...

Gość acordeon
Ładna ci.pka to pojęcie dla każdego o innym wymiarze.Jedni wolą córki inni teściowe

wszyscy krzyczycie dużo a w sumie nie dbacie o siebie macie duże brzuchy,sapiecie po przejściu 100m,a udajecie macho,mało jest facetów dbających o siebie przy tym inteligentnych

Gość acordeon
Ćwiczę regularnie w miarę wolnego czasu i też staram się dbać o siebie biegam,jeżdżę na rowerze,nie mierz ludzi jedną miarą

Gość CzwarteImperium
Dbasz o siebie podnosząc sześciopak piwa? Czy konkretniej Klawy?:D Mój licznik na rowerze wyzerowany 1 lipca tego roku pokazał dziś 2000 km. Jak widać każdy dba o genitalia jak może. To sie chyba nazywa wojna płci. :P

ok ale nie każdy to robi jest gro ludzi (facetów) bez jaj,piwo kanapa grill,a pózniej ooooo mam złe wyniki ......chodzę też na basen i wiem co mówię faceci 20-30 lat brzuchy piwne dziara na ramieniu niby macho,tak im się wydaje,a w rzeczywistości zapasieni kanapowcy albo sterydziarze sapią po wejściu na zjeżdżalnie

Gość acordeon
Może i masz rację ale nie wszyscy są tacy sami

Gość acordeon
2000 Imperium to nic tylko gratulować ja raptem przez 4 miesiące przejechałem 720km

Gość CzwarteImperium
Zawsze możesz powiedzieć, że jesteś zapracowany Acordeon. ;) Polecam "zgubić"kluczyki do czterech kółek. ;)

Gość gość
nie podoba mi sie to pytanie. powinien to snieg zima padać ja nie jestem żadnej c***ee nic winien a golenie włosów może być powinnościa żołnierza albo dzifki.

Gość gość
wychodzi na to, ze jak ktoś sie nie wydepiluje to zrobi cos złego no bo przeciez powinien był to zrobić. głosowano nad tym na topiku i wiekszośc właśnie tak ustaliła co nie? no tyle, że to nie jest kwestia publiczna tylko prywatna i nie podlega życzeniom opini publicznej. pytanie jest beznadziejne. to nie jest kwestia powinności, nakazów czy odgórnych ustaleń czwartklasistek z samorzadu klasowego przy poparciu dyrektora.

Gość gość
a ja sie nie będę golił z powodu tego co uważają kosmici z galerii handlowych. "powinien" a przede mną każda powinna wypinać doopsko. może nad tym podyskutujemy?

Gość gość
czwarte uważasz, że powinnas wypiąćdoopsko przede mną? kto za? no widzisz. wypinaj:P

Gość gość
robisz jak lubisz. Mój facet golił się zanim go poznałam i zaakceptowałam to tak jak on zaakceptował gładką moją muszelkę. Jak ktoś nie lubi to niech zostawia zarost. Dla nas jest całkowicie zbędny więc usuwamy go.

Gość gość
O kurfa ale macie problem , niech sie kazdy nosi tak jak jemu i partnerowi/partnerce odpowiada

Imperium, niepamietam kiedy ostatnio podnosilem szesciopak choc lubie alkohol czasami z zonka. Wiem, ostatnio sie troche zaniedbalem ale juz zaczynam na nowo, zonka znowu sie zlosci, ze zostawiam ja sama wieczorami jak ide pobiegac albo ide cwiczyc:P

Gość acordeon
Nie mogę tak zrobić imperium ponieważ moja praca jest daleko od miejsca zamieszkania nawet na rower za daleko w zmianach w których ja pracuje

Gość CzwarteImperium
Nic tutaj nie wypinamy publicznie. :P Bardzo mnie cieszy, że wszyscy jesteśmy w formie. I każdy depiluje co lubi. Choć może niech ktoś założy temat:ja ogole, ty zapuść. Prównamy na foto. :P

Gość acordeon
No tak Twoje foto Imperium to chętnie bym zobaczył;)

Gość gość
dyskusja na temat co lepiej zapłodnić krowe czy byka nudni jestescie

Gość CzwarteImperium
To wychodzi na to, że ja...zapuszczać powinnam. :D Urosną-porównamy. ;) Dobrej nocy...ufff. Fajnie. Dziś zero depilacji w takim razie.

Gość gość
I tak nic nie wstawisz, a szkoda. ;)

Gość gość
Ja nie golę. Sam penis jest pozbawiony włosów więc nie widzę barier higieniczno-estetycznych w lodziku. Natomiast, ja lubię mieć ssane jądra więc dbam o ich gładkość. Nie mam też większych wymagań co do mojej kobiety. Nie musi golić. Przycinanie włosków wystarczy.

Gość gość
Ble c**a w chaszcze fuuuuiuuuufuiuuuufuj ohydne

Gość gość
Przycinajcie tak jak ja mam

Gość gość
"Chaszcze" są jak kobieta przestaje dbać, interesować się i rosną bez jej wiedzy. Wystarczy od czasu do czasu przystrzyc nożyczkami, nie potrzeba się depilować do zera bo to często podrażnia skórę i zwiększa wydzielanie łoju.