Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spotykałabyś się z facetem który ma 36 lat i nigdy nie był w związku?

Polecane posty

Gość gość

Bo mnie ta informalcja wgniotła w krzesło gdy mi to powiedział. Co może być powodem ze do tej pory facet w jego wieku nie wszedł w żadną dłuższą relację? Boję się że cos z nim nie halo i nie wiem czy warto się angażować.

Gość gość
Jak to jest możliwe? dla mnie jest to co najmniej dziwne, tym bardziej że facet jest przystojny.

Gość gośćALicjaa
Warto!

Gość gość
a czy to nie dzwine?

Gość gość
mało, że dziwne. to zjawisko paranormalne na skale międzycmentarnego derby

Gość gość
no dziwne

Gość gość
Jak jest przystojny, to albo coś z nim mocno nie tak, albo cię robi w .uja :P

Gość gość
tez tak myślę:-D przecież to jest nie możliwe moim zdaniem

Gość gość
ale z was ułomne istoty. szkoda zdrowia na blizsze relacje z wami

Gość Kotek19letni
Może same szmaty na drodze miał. Może po trzydziestce wyprzystojniał. Ja wiem za dużo wymagam od was.

Gość gość
ja mam 45 lat, swoja firme, dwa samochody i tez nigdy nie mialem kobiety, nigdy sie nie calowalem, nigdy nie gadalem z kobieta/dziewczyna towarzysko, co najwyzej sluzbowo. Nie jestem psychopata, ale mao wychodze z domu.

Gość gość
a moim zdaniem coś taki gościu musi mieć z psychiką nie tak, albo może jakiś impotent. to nie jest normlane i nikt mi nie wmówi że jest inaczej.

Gość Janusz00
DUPA CHUJ

Gość gość
szczerze mówiąc nie jest to jakieś niezwykle dziwne. Myślę, że takich osób jest wiele. Może żadna go nigdy bardziej nie zainteresowała, może bardziej liczyła się praca, może po prostu zawsze wolał wolność... Mnie to akurat nie szokuje i nie sądzę żeby był jakiś nienormalny z tego powodu.

Gość gość
jezeli nie poocierasz swojego pracia o wagine samicy i nie polapiesz samicy za jej dwa obwisle cyce, ktore sa wieksze od jej glowy i sie nie poprzytulasz i nie bedziesz chciec zyc razem tzn. ze jestes nienormalny, nawet jezeli jestes prezydentem i dorobiles sie majatku....

Gość gość
pewnie, że bym się spotykała. A co w tym takiego szokującego?? No chyba, że wolisz takich co przed Tobą miał 100 innych , to wtedy przepraszam, zwracam honor

Gość Gaayya
A ja rozstalam się z mężem. Całe życie razem ,teraz rozpoczynam wszystko od nowa . To również bardzo trudne....po 20 latach,jak debiutantka

Gość gosciu taki jeden
Ale wy ludzie macie problemy, zamiast patrzec na to jaki jest facet ta analizuje co z nim nie tak ze nie przelecial tabuna bab, oj baby baby leczcie sie

Gość samiec_alfa9
Boję się że cos z nim nie halo xxx może z kobietami które spotykał było coś nie halo

Gość Prawdaboli
Paczcie moi mili... Jeżeli kobieta jest dziewicą do dość późnych lat, to prawowita, szanowana, prowadzi się. Ta co się roocha od 16 roku, to łatwa kurfa, którą łatwo zaciągnąć do łóżka i zmanipulować, która narzeka na "facetów". Jeżeli facet jest prawiczkiem do późnych lat, to nieudacznik życiowy, pewnie psychopata. No bo jak to tak. Taki dorosły chłop, a nie ****ał panienek? Z kolei facet, który zaliczał już po 20 panienek to idealna partia! Doświadczony! Będzie wiedział czego chce!... no a potem placze i setki tematow na wizaz lub kafe.... on mnie zdradza! on odszedl dla innej, czym zawinilam! .... on sie mna nie interesuje i moim dzieckiem!... Juz czekam na tych smialych ciapatych uchodzcow i ile tepych polek zaplodnia a te beda chodzic z brzuchalem.... , a na pytanie czemu sie z nimi zwiazaly i poszly do lozka na pierwszej randce beda spiewac to samo.... "no bo doswiadczony! przedemna mial 4 zony i 20 kochanek" hehehe Hehehe, podsumowujac.... baby są goooooooopie jak taborety :D

Gość gość
same uczycie aby nie mówić wam prawdy. koleś powinien nakłamać, że ruсhаł jak wariat bo dla was liczy sie czy jego kutаs buszował w innych сiраch to wtedy jest zаjеbistу. porządnych szanujących sie macie gdzieś i doszukujecie sie wad w takim. jesteście worami na sperme. chrr tfu rzyg na was.

Gość Gaayya
Chyba trochę przesadzasz..a może ja jestem już za stara na te nowe "porządki".

Gość gość
Gościu chyba jakas d**eczka się wypiela na Ciebie?nie płacz tutaj nieudaczniku :-)

Gość Prawdaboli
Dzisiaj jak facet nie wyrooocha 20 dziewic i nie zaplodni 10 bab, ktore beda jechac na moprze i plakac po forach internetowych, to nie facet Taki klimat! Takie czasy! :D

Gość gość
Tu autorka, możecie mówić co chcecie ale to dziwne. On był wiele lat zakochany w jakiejś kobiecie platonicznie i też zajmował się schorowaną matką. No ale do mnie to nie rpzemawia. Na miłość zawsze jest czas i nie potrafię tego zrozumieć.

Gość gość
to że nie potraficz czegoś zrozumieć to akurat świadczy o tym, że z tobą jest cos "nie halo" a nie z nim.

Gość gość
i podejrzewam, że dopóki nie znajdziesz jakiegos szokującego niczym wywiady ewy drzyzgi wytłumaczenia tej nienormalności to nie zaśniesz. dlatego daj mu spokój bo ten związek zakończy sie jak wszystkie poprzednie. dlatego, że tamte tez sie tak zakończyły. w końcu nie będzies zyc u boku kogos kto skrywa przed toba ułomność wartą pięciu minut relacji w tvnie

Gość gość
po prostu to jest nienormalne. jak ktos robi coś nienormalnego to musi być nienormalny. to cała tajemnica. odpuść sobie zanim kolezanki sie dowiedza o twojej znajomości z odszczepieńcem i tobie też przypną łatkę trkcji cyrkowej. nie komplikuj sobiesobie zycia. po co? w końcu jest takie proste i przyjemne

Gość gość
A zapytałaś go dlaczego tak jest ? Są takie typy że łóżko "tak" ale na co dzień żeby zadzwonić, spędzić czas to już nie, dlatego w żadnym związku nie byli. Może to taki typ ?