Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsylwia

Przeszłość sprawia, ze brak mi zaufania

Polecane posty

Gość gośćsylwia

Witam. Mój mężczyzna po miesiącu związku na imprezie zaproponował trójkąt mojej przyjaciółce, był gotów zrobić to z nią chwilę po tym jak kochał się ze mną. Wtedy postanowiłam to zlekceważyć, mimo ze strasznie mnie to zabolało. Dziś dowiedziałam się, ze podczas seksu ze mną myślał o innych kobietach, choć zaznacza, ze to było na początku naszego związku,kiedyś. Jest mi strasznie przykro. Bolą mnie te wszystkie sytuacje... Mieszkamy razem, teraz po pół roku związku wszystko na pierwszy rzut oka jest ok. Kocham go,długo się o niego starałam. Ale w środku cały czas jest to przykre uczucie. Nie wiem co robić, zostawić go czy nie. Dużo nas łączy, ale ja nie potrafie mu ufać, ciągle jest jakaś skaza przez te wszystkie sytuacje.

Gość gość
I nigdy już mu nie zaufasz, a jak nie ma zaufania, nie ma też związku... a swoją drogą to dziwne, że już wtedy z nim nie zerwałaś, ja bym takiego frajera kopnęła w tyłek. I tak cię kiedyś zdradzi o ile już tego nie robi.

Gość gość sisi
Ile masz lat?

Gość gość
to bedzie bolec do konca zycia, jak dla mnie sytuacja bez wyjscia, skoro go kochasz, walczylas o niego i nie wyobrazasz sobie zrezygnowac. musze powiedziec ze wiem co czujesz.latwo powiedziec kopnij go w d**e, ale to nie takie proste do wykonania.z drugiej strony pol roku zwiazku nic nie znaczy.widac ze to ty jestes zakochana a on tylko korzysta z okazji

Gość gośćsylwia
Dzisiaj wyjechałam do rodziców. On zadzwonił z płaczem, że dla niego nasz związek jest wszystkim, że chce się dla mnie zmieniać i dla niego seks to także coś więcej. Prosi, żebym nie zostawiała go, a udowodni mi, że już wiecej mnie nie zrani. Tylko czy warto?