Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym rozmawiacie na randce?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do facetów jak i kobiet. O czym rozmawiacie na randce/spotkaniu ze swoją partnerką/partnerem? Jakie tematy najczęściej poruszacie? Czy macie często chwile "krępującej ciszy" kiedy oboje nie wie co powiedzieć i nic nie mówi?

Na początku znajomości raczej o wszystkim. O pracy, pasjach, o muzyce - ogólnie o różnych rzeczach. A jak już jestem w związku, to nie chodzę na randki.

Gość gość
Na pierwszej to zrozumiałe, że o wszystkim :) ale ciekaw jestem o czym się rozmawia na kolejnych randkach/spotkaniach. Obawiam się, że na kolejnych spotkaniach nie będę wiedział o czym rozmawiać z dziewczyną mimo, że na pierwszym spotkaniu rozmowa się kleiła.

Gość gość
To może niech ktoś jeszcze się wypowie :) O czym się rozmawia na następnych randkach? O wszystkim, no dobra, ale nie macie tak, że następuje ta niezręczna cisza i oboje przez jakis czas nic nie mówicie?

Gość gość
O seksie i sprawdzam poglądy polityczne i o seksie i tematach tabu jedynie

Gość gość
ja tylko o seksie, jak nie podejmuje tematu...to szybko ja zbywam

Proste albo się klei rozmowa albo nie, jak nie macie o czym rozmawiać to znaczy że coś nie gra, trzeba się ze sobą dobrze czuć, wtedy nawet milczenie razem jest fajne.

Gość gość
Ja mowie o seksie analnym tłumacze jej że to dar od Boga i zazwyczaj pierwszą randka kończy się na bzykaniu w pupke

Gość gość
z moim chłopakiem gadam o grach komputerowych :P

Ja na ostatniej randce miałem chwile krępującej ciszy... gdy druga strona zaczęła wspominać buty byłego, z którym nie jest od 8 lat :P

Gość gość
Na początku macamy się tak żeby sprawdzić co kto lubi.

Gość gość
A co jeśli na pierwszej randce rozmowa się klei i to bardzo dobrze, a na drugim już niezbyt?

Gość gość
o wszystkim, o tym co się wydarzyło, co czytaliśmy, co oglądaliśmy, o znajomych. Właściwie o tym wszystkim o czym rozmawiamy na co dzień jak jesteśmy w domu :)