Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marti556

zakupy z facetem jak to u Was wygląda

Polecane posty

Słuchajcie ja z moim Kochaniem mimo, iż bardzo się kochamy to zakupów razem robić nie możemy :). Dlatego kupujemy przez internet. Jest ciepełko, jest miło, siedzimy wygodnie, laptopik na kolanach, jakaś podusia i wybieramy :). Ostatnio mi wybrał taką propozycje http://byinsomnia.com/kategoria/nowa-kolekcja/poppy-blouse-2 Oboje tak w ogóle lubimy sportowy styl :) Co o tym sądzicie? Nie kupowałam tam jeszcze ale mnie się ta bluza podoba :) Napiszcie jak macie z zakupami z Waszymi facetami :)

Gość gość
żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!! żałosny spam!!!