Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najładniejsza na forum to

Polecane posty

Gość gość
Skoto? Co to za słowo? Załóż okulary dziadu 🖐️

Gość gość
Też uważam że nie ma nic złego w tym, że ktoś zalogowany napisze o kobiecie że jest ładna:) To nie zbrodnia. Wiadomo, że ludzie tu na priv piszą ze sobą :P

Gość gość
kazdy wie, ze sama siebie zachwala z pomaranczy. tak nagle zniknęła. znikal też paweł paweł. tak pisala. od rana do nocy napiertalllała na forum jak niemożliwa!!!!! x jakos nie zauwazono zeby dzien w dzien ktos kogos non stop chwalił, a sa tu nicki z dluzszym stazem i bogatszym wnętrzem.!!!!! albo ten ktos to sama want pisze bo tyle ma do roboty!!!

Gość gość
Skoro.sorry Ale zaczyna mnie to wkurzać. Wszędzie Ona, no ludzie ileż można? Tak jest piękna, ponetna i chętna ale nie psujcie mi wieczoru. Wiecie to z tym żyjcie ale dajcie kuffa żyć innym.

napiszę to raz i więcej powtarzać nie będę, bo mam dość. Nigdy nie piszę z pomarańczy i nie mam potrzeby chwalić sama sobie, bo ma kto mi słodzić. Proszę tych, którzy piszą o mnie, aby przestali.

Gość gość
Want gdzie twoj nick Sexyback? Nie wypalił :-D:-D Masz kogoś? Uffff będzie następny już niedługo :-0:-0:-0

nie mam żadnego innego nicku. zawsze używam swojego, nie mam potrzeby go zmieniać i dobrze o tym wiecie. a to czy kogoś mam czy nie to jest tylko moja sprawa :)

Gość gość
O i jak sie pojawiła nagle:D Koniec udawania, że jesteś zajęta?:D

Gość gość
Nie chce mi się wierzyć, żeby osoby piszące te posty naprawdę widziały osoby, o których piszą. Bo jak można pisać komentarze, nawet pozytywne, o wizerunku, który się otrzymało na priv, więc informacje o nim powinny także zostać na privie? Albo te osoby musiały bez opamiętania wysyłać fotki i kompletnie nie patrzeć, komu przypadkowemu ślą, kto się potem przyjdzie pochwalić na forum albo te anonimowe teksty to zwykły wymysł.

Gość gość
Niemożliwa n*******lasz od rana, więc Gowno wiesz co inni ludzie robią. Wróć do rzeczywistości. Bo serio mi Ciebie szkoda.

Gość gość
Najładniejsza na hejtersko spamerskim forum? Bez jaj. Bądzmy bardziej poważni;/

Gość gość
Want zobaczyła temat o Kuszy i Imperium to od razu przylazła ze swoją reklamą ;)

Gość gość
21:33 ty co cytujesz i iksujesz napewno masz bogate wnętrze. :DAż strach pomyśleć do jakiego stanu fizycznego doprowadziłaś sie skoro twoje wymioty przewalają sie gdzie by nie zajrzeć przez całe dnie.:D

Gość gość
Każdy iksuje. Widać że dla ciebie to forum to okno na świat :-,D Wspolczuje

Gość gość
Want powinna uczyc się od Kuszy i Imperium :-P

Gość gość
Niestety Łonda nigdy nie zrozumie, że jest tu pośmiewiskiem nawet jeśli taka pikna jest.

Gość gość
No i gitara. Bo to temat o najładniejszej,a nie o mądrej.

Gość gość
22:29 nie każdy iksuje. pali ci sie grunt bo jesteś rozpoznawalna pomimo, że wstydzisz sie swojej płci bo wypowiadasz sie bezosobowo ? i jak to jest, że na twój bełkot można trafić o każdej porze dnia ?

Gość gość
Krecha vałkuje, Giaa Robi C chyba. Idź spać o godz. 6 zrób temat kto jest najseksowniejszym nickiem :classic_cool: może wymienną cię.

Gość gość
Właśnie Xxx Jak to jest bo też iksuję :( 4 razy po dwa razy osiem razy raz po raz o pólnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz... Xxx

Gość gość
Nawet jeżeli nie iksujesz, to popełniasz ciągle te same literówki i każesz coś komuś. Głównie loginu, jedzenia, spania, zakładania tematów. Nie interesuje mnie jak inni podkreślają cytowane fragmenty.

Gość want to want me
Dobrze, więc jestem inflanylna idiotka. Co jeszcze? Proszę, nie żałujcie sobie, biorę wszystko na klatę i przepraszam, że żyję :-D

Gość gość
Kto wygrał konkurs 😴?

Gość gość
"zrób temat" Który to nick ciągle powtarzała aby robiono temat ? Odświeżyć ci раmięć ? :D

Gość poruszenie_W_bokserkach
moje bokserki :classic_cool:

Gość gość
Poruszenie w bokserkach na kogo glosujesz?