Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2015 Witam chciałbym żebyś poświęcił mi 3min i zapoznał się z moją historią jak schudłem 15kg w 2 miesiące bez efektu jo-jo,nie licząc kalorii i nie tracąc czasu na zakupy i gotowanie! Stosowałem już wiele diet ale zawsze efekt końcowy był taki sam...efekt jo-jo,potem kolejna dieta i znowu to samo,aż pewnego dnia trafiłem na ofertę cateringu dietetycznego przywożonego codziennie pod wskazany adres (www.lilyondiet.pl).Jeżeli nie masz czasu na zdrowe gotowanie albo nie chcesz go marnować na robienie zakupów i stanie w kuchni,a potem jeszcze na zmywanie to ta oferta jest właśnie dla Ciebie (tak sobie wtedy pomyślałem i się nie pomyliłem!) A może Ty tez codziennie jesz "śmieciowe jedzenie"? Kupując pizzę,kebab albo hot-dogi na stacji ile wydasz dziennie na jedzenie 40-50zł?! No właśnie,też tak robiłem,a czy nie chciałbyś zdrowo sie odżywiać,nie marnować swojego cennego czasu i to tylko za 35zł/dzień za 5 posiłków z dowozem do domu! No pewnie że TAK! Spróbowałem i schudłem 15kg a waga od roku się ustabilizowała a catering zamawiam cały czas bo tutaj chodzi o zmianę nawyków żywieniowych na chwilę tylko na całe życie,a te wszystkie diety są dobre jak chce się zrzucić kilka kilogramów przed jakąś imprezą,dlatego zachęcam do zapoznania się z ich ofertą.Nikt w Łodzi i okolicy nie zaoferuje Wam takiej usługi w takiej cenie! (Nie musicie wierzyć - sprawdźcie sami w internecie). Najważniejsze,że zgubicie zbędne kilogramy,zaoszczędzicie dużo czasu i NIE WYDACIE WIĘCEJ niż normalnie. Oferta 35zl/dzien tylko po podaniu kodu rabatowego:HUGO ,normalna cena jest wyższa.Jeżeli nie jesteś pewny czy to oferta dla Ciebie to możesz zamówić zestaw próbny na 1 dzień tylko za 25zł! Dodatkowo zawsze możesz skonsultować się ZA DARMO z dietetykiem. Jeżeli możesz to przekaż tą wiadomość najbliższym osobą,które mogą być zainteresowane zmianą swojego życia już dzisiaj! Dzwoniąc na numer 723 062 281 proszę o podanie kodu rabatowego: HUGO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach