Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wygralam licytacje a sprzedawca nie chce wyslac towaru

Polecane posty

Gość gość

:( juz nie wiem co mam zrobic. udało mi się wygrać licytację za 2 zł za towar wart duzo, duzo wiecej, nie moglam uwierzyc ze sie udalo. Wyslalam zapłatę, napisalam do sprzedawcy, z pytaniem kiedy wysle moja paczke,kobieta mi odpisala ze nie wyslemi tej rzeczy, że niespodziewala sie ze bedzie nia tak male zainteresowanie, ze przeprasza ale nie wysle tego i bym jej wystawila negatywny komentarz albo zglosila do allegro ale nie wysle paczki , w nerwach odpisywalam jej z wykrzyknikami a ona przestala w ogole odpisywac, jak mam ja zmusic do tego by wyslala towar?:( allegro mi napewno nie pomoze,nie chce wystawiac negatywa chce swojapaczke :(

Gość gość
heh:p Przecież jej nie zmusisz. Lepiej się postaraj,żeby ci oddała te 2zł

Gość gość
allegro jej nie zmusi do wyslania paczki, wysla jej ostrzezenie. 3 ostrzezenia to blokada konta. jak Ci bardzo zalezy na tej rzeczy to moze dogadaj sie ze kupisz po bardziej rozsadnej cenie. nie wiem...

Gość gość
zalezy mi bo wlasnie praiwe darmo to dorwalam. Dlaczegomam placicwiecej skoro wylicytowalamza 2 zl:( wiem ze all nic nie zrobi

Gość gość
nie zmuszisz jej żeby ci wysłala paczkę...nie chce to nie wyśle,proste...a ty daj sobie lepiej spokój,szkoda nerwów

Gość gość
a co dorwałaś za te 2zł?:P

Gość gość
właśnie co wylicytowas za te dwa złote ze tak ci zalezy?

Gość gość
kondomy unimila

Gość gość
zglos do allegro oddadza ci kase a ona dostanie ostrzezenie ,bo to nie twoja wina .ALE ZGLOS TO KONIECZNIE

Gość gość
To prkwo już wielokrotnie było i a utorka pewnie napisze- kozaki lub jakies buty

Gość gość
obudowe do laptopa za nowaoryginalna musze dac kilkaset zlotych, ale mnie nie satysfakcjonuje negatyw, co moge zrobic by wyslalami towar,moze policja?

Gość gość
jesli sprzedajacy odda je te cale 2zł to niby jakie ostrzezenie ma dostac? odstapila od umowy i tyle. tak samo jak kupujacy moze zrezygnowac z kupna, tak samo sprzedajacy ze sprzedazy.

Gość gość
jak to moze odstapic? przeciez to jest umowa! po zakupie towar jest moj, i nie moze sobie od tak nie wyslac

Gość gość
nie prawda, kazda ze stron moze odstapic od umowy

Gość sprawiedliwość krwa
jedź do niej i wpier/dol jej

Gość gość
ale ja chcę moje kondomy unimila, ma mi wysłać jestem tradycjonalistką , nigdzie już ich nie dostanę

Gość gość
wiec bez sensu w ogole cos sprzedawac na allegro skoro ktos mi do cholery towaru nie wysle "bo nie"