Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam rozmiar stanika 65A :(

Polecane posty

Gość gość

I to nie jest jakieś B, ani nie też 65c/d/e jak dziewczyny tu wcześniej pisały :(

Gość gość
I mi się bardzo podoba Wiem, że myślisz inaczej bo wiekszosc samcow naogladsla sir Pameli i chce tylko takie z dużymi piersiami..... Media i filmy robią swoje A mi i większości moich znajomych takie się podobają malutki milutkie ....

Gość gość
A mnie się podobają wszystkie, małe, większe i duże. Z całą pewnością przekonał bym Cię, że i Ty i Twoje piersi jesteście piękne. Jak to któraś koleżanka stwierdziła, jestem niestandardowy.

Gość gość
Ja mam 75 f ...masakra

Gość gość
Masakra ? A 75 h ? Nawet nie komentujcie. Zastanawiam się nad zmniejszeniem.

Gość gość
Pewnie są piękne.

Gość gość
Do dziewczyn co mają 75h i 75f doceńcie to! Przecież to najlepszy skarb jaki dostałyście od natury! Ze mnie zakpiła...

Gość gość
Ja też mam mały biust i ogromnie się z tego cieszę :) To jest ogromna zaleta biorąc pod uwagę kwestie zdrowotne jak i te wizualne. Uwierz, że mały biust też może byc sexi ;) trzeba go po prostu odpowiednio wyeksponować.

Gość gość
Znów temat o cyckach? Jak mało wartościowa musi być kobieta, jeśli ona sama sprowadza się do roli dwóch "woreczków" z tłuszczem. Normalna, wartościowa kobieta ma więcej do zaoferowania facetowi niż same cycki i dlatego w takich się zakochujemy.

Gość gość
Jasne, tylko znajdź faceta który będzie patrzył na inteligencje a jesli chodzi o wygląd to twarz. Niby akceptuja, a na ulicy i tak będą oglądać się za balonami.

Gość gość
To takiego bym nie chciała, który patrzy się tylko na balony ...

Gość gość
A mało to facetów którym małe piersi ne przeszkadzają? Byłem w związkach z kobietami które miały małe piersi, duże, średnie i naprawdę cycki nie odgrywały w tym żadnej roli, bo każda z tych dziewczyn była bardzo wartościową osobą... no może poza jedną ;) Dziewczyna ma się podobać cała łącznie z charakterem, a nie tylko jakaś jej część. Co mi po wielkich cyckach jak i tak będę je widział przez niewielki % czasu razem spędzonego.

Gość gość
Autorko twoim problemem nie są małe piersi lecz kompleks, to one sprawiają że nie masz powodzenia u mężczyzn, bo żadne facet nie chce zakompleksionej kobiety. Moja ostatnia dziewczyna też miała małe piersiątka i w ogóle mi to nie przeszkadzało, przeszkadzało mi natomiast to, że seks z nią to była masakra, pomimo mojej cierpliwości, prób przekonywania, próśb, komplementów, itd... dziewczyna w łóżku nigdy nie pozwalała na ściągnięcie sobie górnej części garderoby, a to przekładało się na dość marny seks. Po kilku miesiącach się niestety rozstaliśmy, bo zrozumiałem, że ona nigdy nie zaufa mi na tyle, aby pokazać się przede mną całkiem nago, więc nie było sensu tego ciągnąć, bo bez zaufania nic się nie zbuduje.

Gość gość
Ale ja nie trąbie dookoła wszystkim, że mam kompleks małych cyków więc nikt o tym nie wie. Zresztą nie wiem czy by mi się podobało jak facet miałby mnie gryźć i brać do ust... nie wiem

Gość gość
Uwierz podobało by Ci się, Aż drugiej strony to czuć, że masz kompleks, jak sama siebie zaakceltujesz to i inni beda Ciebie akceptować... Jesteś piękna i wspaniala uwierz mi i bądź otwarta. Woytek

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)

Gość gość
Zresztą nie wiem czy by mi się podobało jak facet miałby mnie gryźć i brać do ust... nie wiem x Gryźć to może nie, bo nie każda to lubi, ale całowanie, ssanie i lizanie piersi na ogół sprawia kobietom przyjemność, pod warunkiem że nie mają kompleksu na tym punkcie, bo inaczej z przyjemności lipa. A o kompleksach nie trzeba mówić, to się czuje, osoby zakompleksione są albo bardzo ciche i nieśmiałe, albo wręcz przeciwnie, są bardzo głośne i swoim zachowaniem próbują to zagłuszyć.

Gość gość
Bo faceci mówią, że małe lubią całować, ssać, lizać i brać całe do ust. Sama nie wiem, raczej by mnie to jednak nie odrzucało. Chyba jednak by mi się podobało bo przykro by mi było jakby facet to pomijał...

Gość gość
Faceci (choć nie wszyscy) lubią każde piersi całować, poza tym nie tylko piersi, całe ciało kobiety jest idealne do pieszczot i warto pieścić je centymetr po centymetrze :)

Gość gość
Mam 83/84 w biuście pod koło 67. Nie wiem jaki dokladnie rozmiar powinnam nosic zalezy to od producenta waha się między 65a-c

Gość gość
Nie rozmiar jest ważny, a ogólny wygląd sylwetki... jak dziewczyna jest szczupła, to małe piersi będą się u niej prezentować bardzo uroczo, gorzej jeśli dziewczyna jest przy kości.

Gość gość
Przy wzroście 157 cm ważę 50-52 kg to różnie. Nie spada ponizej 50.

Gość Niezalogowany scribo
Siostra mojego najlepszego przyjaciela w wieku 11 lat wygrała walkę z paskudną odmianą białaczki. W efekcie ma lewą rękę, dekolt, i twarz w przerażających wprost bliznach. Jednak jest to tak ciepła, otwarta i dobra osoba, że zawsze była otoczona wianuszkiem chłopaków. A teraz jest żoną i matką. Więc zamiast się wpędzać w niepotrzebne kompleksy dziewczyny, zacznijcie cenić człowieka w sobie. Dla nas, najpiękniejsza kobieta, to zawsze ta, którą kochamy. Nie odwrotnie.

Gość bella 86
Nie przejmuj się autorko, ja bym chciała mieć mniejsze. Zawsze podoba się to czego się nie ma:)

Gość gość
Autorko, mam taki sam rozmiar jak Ty :)

Gość gość
Gość z 22:10 A masz faceta? Co on na to? A tak wgl to gdzie zaopatrujesz się w staniki? Mi bardzo ciężko kupić tak mały rozmiar z push upem i wstydze sie prosic o taki w sklepie w ogóle :(

Gość gośćz2210
Tak, mam chłopaka i niestety wiem, że wolałby żebym miała większe piersi... Ja też mam problem z kupnem stanika i noszę rozmiary 70A lub w ogóle go nie zakładam, bardzo męczące :(

Gość wisienka 20
autorko mam nie wiele większe od twoich i mi się one podobają :) mój chłopak za nimi szaleje (choć też na początku wstydziłam się je pokazać/dotknąć :P )ale dla niego wielkość biustu nie ma znaczenia *choć zbyt dużych by nie chciał u kobiety jednak) dla niego ważniejsza jest talia i tyłeczek ;) a jeśli chodzi o staniki to w ogóle nie noszę, nawet żadnego nie posiadam :) a push up zawsze wzbudzał we mnie wstręt nie wiedzieć czemu