Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żanetina

Jeśli nie uprawiałam seksu a naderwałam błonę to jestem dziewicą czy już nie?

Polecane posty

Gość Żanetina
Wszedł. Była krew ale na górze zostało trochę błony bo palce nie wszedł głęboko ale trochę wszedł więc napisałam że to naderwanie. Czy jeśli to jakoś zlepię to to się zrośnie? Przecież ciało się zrasta prawda?

Gość gość
O ludzie, tu aż roi sie od zboczeńców!

Gość parapsychoanalityk
Doskonale Zanetko. Nie martw sie bedzie dobrze :) Powiedz mi jeszcze ile masz lat, od kiedy sie masturbujesz i jak czesto to robisz? Mozesz pisac smialo bo internet jest anonimowy, nikt nie widzi twojej twarzy, nie wie kim jestes wiec nie przejmuj sie, ze inni to czytaja. Pisz smialo.

Gość gość
jak naderwalaś wibratorem to juz iejesteś,jak ogórkiem lub parowką to jesteś dziewicą:-)

Gość gość
Przerwana błona dziewicza już się nie zrasta. Ale skoro nie współżyłaś waginalnie to nadal jest dziewicą i wszystko jest OK :) Nie przejmuj się niczym :)

Gość gość
12:13 nie kombinuj, bo się nie zrośnie. Poza tym w czym masz problem? Błona w zależności od budowy nie pęka, a się rozciąga, co nie znaczy, że kobieta będzie wieczną dziewicą, prawda?

Gość gość
parapsychoanalityk, pedofilu, zgłosić Cię gdzie trzeba?

Gość parapsychoanalityk
Zanetko odpowiedz prosze od kiedy to robisz i jak czesto? To wazne dla dalszego procesu uzdrawiania tego przezycia.

Gość gość
parapsychoanalityk, nie udawaj terapeuty, a jeśli już, to do tego przypadku bardziej seksuolog, niż psychoanalityk.

Gość Żanetina
Od niedawna. Ze 2 tygodnie. Koleżanka mi pokazała co i jak. A teraz jestem zła na siebie i na nią :(

Gość parapsychoanalityk
Nie powinnas czuc zlosci ani na siebie ani na kolezanke. Chciala pokazac Ci jak samemu sprawiac sobie przyjemnosc. Musisz byc bardzo mloda. Mlodsza niz zakladalem. Ile masz lat?

Gość gość
Ten paraświr jak dla mnie to PROWOKATOR bankowo :P

Gość gość
Żanetina, jeżeli chcesz się masturbować, to ogranicz się do masowania łechtaczki. Nie wkładaj palców do pochwy. U górze, tam gdzie się łączą płatki szparki, jest taki guziczek. To właśnie łechtaczka. Nawilż ją śliną i masuj palcami.

Gość parapsychoanalityk
@ gość dziś Ten paraświr jak dla mnie to PROWOKATOR bankowo jezyk.gif x BRAWO!!!! :) BRAWISSIMO!!!! :D Oczywiście, że ów tajemniczy pomocnik "parapsychoanalityk", to JA, czyli Wasz oddany PROWOKATOR ! :) Zaskoczę Cię jeszcze bardziej. Owa biedna małoletnia autorka, to też ja, PROWOKATOR :D :D :D Szkoda, że tak od razu zostałem rozpoznany, bo miałem fajny pomysł. Żałujcie, że nie dowiedzieliście się w jakich okolicznościach ta koleżanka pokazała jej jak się masturbować. Oj, macie co żałować,. hehe. Niejeden walikonik miałby pożywkę do trzepania fujary czytając to. Ale trudno, wydało się, że to jednak ja piszę. Ja, PROWOKATOR. Dziś po raz pierwszy opatentowałem pisanie jako dwie osoby - senior "parapsychoanalityk" i seniorita "Żanetina". Mój patent ;) Bądźcie zatem czujni, bo będę pisał dalsze prowa ;) Do zobaczenia, Pelikany! :D

Gość gość
Widać bo odpowiedzi padaja pp paru minutach slabooo

Gość gość
dziewczyma, która uprawia anal, nie jest dziewicą. jeśli raz dała d**y, może i jest, bo nie jest doświadczona seksualnie. osoba, która robiła loda, nie jest dziewicą, bo lód wymaga na tyle zaangażowania własnego, że jest to już wystarczające doświadczenie seksualne, by nie być dziewicą. - jesteś dziewicą? - nie, robiłam loda. ale jeszcze się nie ****ałam. osoba, która się masturbuje i przerwała błonę dziewiczą, nie jest dziewicą. osoba, która się bzyknęła choćby przez chwilę, nie jest dziewicą. wyjaśnione? jak naderwałas, to już masturbuj się całkiem, bo to tak, jakbyś była w polowie dziewicą, w połowie rozprawiczona. ;)