Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest mieć dziewczyne która została zgwałcona?

Polecane posty

Gość gość

Jaki to ma później wpływ na pożycie seksualne? Powiedzmy ze dziewczyna została zgwałcona kilka lat temu i miała uraz do facetów, ale jak wiadomo czas leczy rany, poznała fajnego faceta, zaufała mu (mógł długo czekać z tymi sprawami, znał jej przełość i nie naciskał na seks). W końcu po roku czy 1,5 zdecydowała się na bliskość z nim. Czy będzie pamiętała o tamtych przykrych wydarzeniach, czy to sie jej może przypomnieć gdy będzie uprawiała seks i np. zacznie płakać? Czy ogólnie takie dziewczyny mają potem normalne życie seksualne czy unikają tego jak ognia, są oziębłę w tych sprawach itd? Miał ktoś dziewczynę która była zgwałcona? A może któraś z pań przeżyła gwałt i się wypowie jak to potem rzutowało na jej związki i seks w tych związkach? pozdrawiam :)

Gość gość
no mnie też to ciekawi czy taka dziewczyna w "tych" sprawach może być po takich doświadczeniach "normalna", w sensie czy ten uraz nie będzie się za nią niósł przez całe życie i będzie stroniła od zbliżeń

Miałem jedną. W sumie niewykazywała w łozku żadnych oznak ktore by wskazywały na to ze byla zgwałcona. Za to w życiu byla troche płochliwa, chciała ciągle dowod ze sie ją kocha i miała problemy emocjonalne. Niebyłem z nią długo wiec niezdązylem lepiej jej poznać. Często sie bzykała z innymi zanim mnie poznała

Gość gość
to k***issko jakieś miałeś , zasłużyła na to , że ją zgwałcili

Zależy od partnera,na pewno dziewczyna bardzo potrzebuje wsparcia i zrozumienia.Nic na sile,stopniowo.Można po jakimś czasie normalnie uprawiać seks.W końcu seks z miłości to nie gwałt a nie każdy facet to nasz oprawca...

Gość gość
Jak będzie mieć mądrego i wyrozumiałego faceta będzie ok.