Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka jest zawistna?

Polecane posty

Gość gość

Ciągle mówi, że np ktoś kto mnie podrywa jest brzydki, albo że nigdy by sie z nim nie umówiła, albo, że za stary itd, a sama twierdzi, ze ktos sie do niej usmiechnal to rzekomo ja podrywa i takie tam choc ma niskie powodzenie...Raz ktoś na nas wołał ,że ładne dziewczyny czyli w liczbie mnogiej, a ona " haha no widzisz? ale mnie podrywał " :O Wkurza mnie to, ze tak jakos probuje umniejszyc moja wartosc...

Gość gość
to sie z nia nie prowadz. ja miałem "przyjaciol" przez 16 lat i pewnego dnia po prostu ich olalem, bo czesto sie podsmiewali, komentowali mnie jak bylismy razem w towarzystwie. Nawet nie zauwazyli, ze sie z nimi wiecej nie zadaje.

Gość gość
No wlasnie sie zastanawiam nad tym. Tzn na codzien niby jest miła do mnie, śmiejemy sie itd, ale mam wrazenie ,ze probuje udowodnic ,ze jest jakas lepsza. Np podrywał mnie jakiś chłopak, a ona, ze nigdy by sie z takim nie zadała bo miał gorsza prace

Gość gość
A co cię interesuje opinia pseudo koleżanki? Chce niech sobie gada, olać i nie zastanawiać się nad tym.

Gość gość
No niby nic mnie nie obchodzi, ale jednak wkurza mnie to jakos :O że kazdy moj facet jest beznadziejny itd

Gość gość
To zmień koleżankę.

Gość gość
Mam jeszcze inne koleżanki, z nia utrzymuje kontakt bo mieszkamy blisko siebie i jakoś tak wyszło..Czasem jest fajna tylko rzuca takie teksty...A wy byście zerwali z nia kontakt po takich tekstach?

Gość gość
Ja bym jej jasno i wyraźnie powiedziała co myślę gdyby wyjechała mi z takim tekstem dotyczącym mojego chłopaka, a przy okazji zapytałabym gdzie jest jej chłopak?