Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale x

SZUKAM SAMOTNEJ MĘŻATKI

Polecane posty

Gość gość
alex a nie prościej się rozstać? Jesteś asem i pracoholikiem.Taką masz naturę.Myślę ,że wiedziałeś o tym zawsze, a ślub z jakiś tam względów wziąłeś, ale sie nie sprawdza.Ja jestem zawsze za decyzjami które rozwiążą problem.Zona ma innego, ty do małżeństwa nie jesteś stworzony.Nie prościej dla waszego dobra się rozstać?

Gość ale x
Do gość.16.57.... Przeczytałem Twój wpis i uśmiechnąłem się z politowaniem... Przeczytałem drugi raz, zastanowiłem się nad tym co o mnie napisałaś.... Kolejny raz.... I kolejny........I chciałem Ci podziękować! Masz świętą rację! O stosunkach damsko- męskich, o uczuciach....( zresztą potwierdzają to następne wpisy) Nie można się nimi bawić! Nie do końca mamy nad nimi panowania... Nie wiem , po co tutaj wszedłem...może chwila słabości a może właśnie po to by to usłyszeć ?! Dziękuję Ci ! Bardzo mi pomogłaś!:-) Boli, ale wiem,że w dużej mierze masz rację! Wracam do siebie.....W związku powalczę jeszcze a jak się nie uda to zawsze mam jeszcze swoją firmę....w końcu czuję się odpowiedzialny za te kilkadziesiąt rodzin, które ona utrzymuje... Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję!:-)

Gość ale x
Witam ponownie.... Czytam te Wasze wypowiedzi, zwłaszcza te ostatnie, poparte doświadczeniem i muszę przyznać,że macie rację! Uczuciami nie można się bawić! Nie słuchają się one rozumu...Nie do końca można nad nimi panować... Dziękuję zwłaszcza za głos gościa z godz.16.57. Bardzo mi pomogłeś\ pomogłaś. Długo myślałem nad Twoimi słowami....To prawda, do dna niewiele mi już brakuje... Postanowiłem posłuchać Twojej rady. Pozamykam jeszcze wszystkie sprawy w firmie i jutro oraz w sobotę robię sobie wolne( może świat się nie zawali....)Zabieram żonę na weekend w góry. Powiedziałem Jej już o tym przez telefon i odniosłem wrażenie, że bardzo się ucieszyła...Spróbuję jeszcze raz!(nawet z tym nieszczęsnym łóżkiem się postaram;-)...chociaż nie wiem czy jeszcze potrafię....ostatni raz było kilka lat temu...) Jak się nie uda, no cóż....zostaje mi jeszcze firma.

Gość gość
Jak to kilka lat temu???

Gość IzoldaodTristana
Szczery masz kogoś? Dziewczynę ,żonę?

Gość zawsze szczery
powiadaja, ze jestem k****a ksiedzem :-)

Gość gość
Zawsze szczery.....no było tak od razu się przedstawić u mnie było powołanie na zakonnice...nie posłuchałam, dlatego też dostałam nauczkę od losu. Może dlatego ale x tłumaczę , że małżeństwo to świętość. Trzymam za Ciebie.....ale x by Ci się udało zrozumieć, przemyśleć nurtujące Cię problemy i wybrać właściwy kierunek. Powodzenia. Ból zawsze jest jaką byś nie obrał drogę....on nas uświęca.

Gość gość
A żebyś wiedział:D

Gość gość
Jak mija urlop w górach? Gdyby Ci się nie powiodło, zawsze możemy pogadać. Moja propozycja nadal aktualna!:-)

Gość gość
Nie istnieje ktoś taki jak samotna mężatka lub samotny żonaty ale istnieją przyszli rozwodnicy i rozwódki.

Gość gość
Coś w tym jest!

Gość gość
W tym? W tym się rzecz ma cała.

Gość gość
Co tam ale x u Ciebie?:-) Brakuje mi rozmowy z kimś takim jak TY!

Gość gość
Przecież Alex zabrał żonę na weekend

Gość gość
Dobry wieczór, chyba tu takich nie brakuje. Jestem przykładem. Szkoda, że tak jest

Gość gość
A kim jesteś?

Gość gość
Dobry wieczór :)