Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co czeka polske za 10 lat islamisci

Polecane posty

Gość gość
głowy na płotach ..

Gość gość
1/6 islamistow naplynie do polski, ktora od dziesiatek lat jest w innych europejskich krajach i juz apokalipsa wyczytana z fusow i lysego jasnowidza nas czeka! zazdroszcze wam braku problemow w waszych smetnych zyciach, ze sie takim czyms caly czas nakrecacie :O

Gość gość
pieknie a te na wiejskiej oni sie nie boją bo ich bedą strzegły firmy ochroniarskie i wielkie płoty a my bedziemy cierpiec a raczej głowy beda nam spadac bo jak nie jestes islamista to jestes wrogiem a my bedziemy tak samo konczyc jak ci ludzie na zdjeciach i filmach brak słów linkujcie gdzie sie da są marsze antyimigracyjne bedzie wielki marz niepodległości w warszawie za niedługo w mediach na pewno pokaza zadymy ale to nie prawda idzicie i pokazcie swój sprzeciw i bron boze nie łykajcie tej papki z TVN bo oni z nich robia krystalicznie niewinych ludzi przepraszam ale ja i moja rodzina najbliżsi nie chcemy skonczyc z głowa wbita na płocie

Gość gość
Prof. Bogusław Wolniewicz, na którymś z filmików odpowiada na pytanie co robić z napływającymi łodziami islamistów - zatapiać!

Gość gość
tez tak mysle tez widziałem jego film