Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sylwester Party Camp

Polecane posty

Gość gość

Sylwester Party Camp 2015/2016 !!! Biały Dunajec, Jaworze, Łeba, Amsterdam, Budapeszt, Paryż, Barcelona. Organizatorzy największych wyjazdów studenckich w Polsce zapraszają do zapoznania się z tegoroczną ofertą sylwestra 2015/2016! Szczegółowych informacji szukaj na stronie: www.sylwesterpartycamp.pl ! Terminy Wyjazdów: Łeba Party Camp już od 199zł! 31.12.2015 - 3.01.2016 Góral Party Camp już od 399zł! 30.12/31.12.2015 - 3.01.2016 Sylweter PREMIUM w Jaworzu juz od 549zł! 31.12.2015 - 3.01.2016 Budapeszt już od 599zł! 30.12.2015 - 3.01.2016 Amsterdam już od 289zł! 30.12.2015 - 2.01.2016 Paryż już od 559zł! 30.12.2015 - 3.01.2016 Barcelona już od 799zł! 30.12.2015 - 3.01.2016 www.sylwesterpartycamp.pl PARTY CAMP TO RÓWNIEŻ: > Tysiące młodych ludzi na wyjazdach ! > Zniżki studenckie ! > Najlepsi polscy i światowi Dj'e > Całodobowa integracja podczas wyjazdów! > Zapraszamy studentów z całej Polski! UWAGA! Nie musisz być studentem aby uczestniczyć w wyjeździe - warunkiem koniecznym jest ukończone 18 lat.

Gość gość
ojj, może w przyszłym roku. W tym już zaplanowaliśmy wyjazd do www.laskowo.pl/ zabawa na pewno będzie doskonała tak samo:) bawcie się dobrze.

Gość gość
brzmi fajnie, ale boje sie ze po takim wyjeźzie byłabym nieźle zmeczona. w tym roku ze znajomymi jedziemy na sylwka do ustki w hotelu grand lubicz :D zapowiada sie impreza w hollywoodzkim stylu :D

Gość Kasztan6
wow super fajne pomysły macie :) My ze znajomymi po prostu urządzimy sobie domówkę i wzbogacimy ją o jakieś fajne przebrania i maski z http://www.superparty4you.pl/ :)

Gość claudia3
Ja w tym roku jadę na Góral Camp i jestem ciekawa jak to będzie :D w sumie ze znajomymi nie mieliśmy jakiegoś konkretnego pomysłu więc jak to zobaczyliśmy to od razu podjęliśmy decyzję :D

Gość michalina234

ja jadę do Łeby z Party Camp... już za kilka dni, doczkeać się nie mogę!

Gość Nina

byłam na sylwestrze z Party Camp, super zabawa! mega pozytywni ludzie a wspomnienia pozostana na całe życie 😄 nie moge sie doczekac wyjazdu na majówke! 😄 

Gość Tynuś

Jeśli ktoś jeszcze nie ma planów na sylwestra w tym roku to polecam imprezkę z Party Camp! :) z moją ekipą bawiliśmy się świetnie w tamtym roku, w tym też planujemy, dla tej atmosfery i ludzi warto przejechać nawet pół Polski :D

Gość Paweł

A czy ktoś z Was jedzie w tym roku? Ja z 3 kumpli zastanawiamy się czy jechać do Łeby 🙂 Dajcie znać!