Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety maja facetów zaszmaciazy itp nieudacznikow

Polecane posty

Gość gość

ehh aniespojza tak ze mogli miec problem z alkocholikem w domu ze potem w szkole przez to czemu wy tepe baby gapicie sie tylko nato ze ktos ma kase i jest odwazny , ehh aktos potrzebuje tylko milosci by wyjsc naprosta tylko uczucia bliskosci :/

Gość gość
Bo miłością i uczuciem nie najemy się i nie ubierzemy.

Gość gość
Przerobisz dziesięć razy cały słownik ortograficzny to pogadamy.

Gość gość
noto nakase leciecie i tyle mowcie wprost anie pretensje donas tylko ;(

Gość gość
Tak niby potrzebujesz uczucia i bliskości, a wyzywasz. Dalej tak postępuj, to nawet zdesperowana rozwódka z trójką dzieci cię nie zechce.

Gość gość
Co po miłości jak w brzuchu burczy i nie ma co do gara włożyć, na tyłek założyć?

Gość sammiec_alfa9
Ale tylko tutaj na forum. One tu przychodzą wyrzygać się na innych ludzi, leczą kompleksy. :_)

Gość gość
realnie toktowie pozajmowane zreszta nieogarniam was

Gość gość
A po co ci stary baba? Ja jestem sam i jest super nikt mnie nie zdradza nikt mnie nie oklamuje nie musze sie nikomu tlumaczyc robie co chce moja kasa jest tylko moja zyc nie umierac!

Gość gość
Kasa i odwaga to nie wszystko, dla mnie pociagajaca jest inteligencja i zaradność :) autorze co widzisz dziwnego w tym, ze kobiety nie chca nieudaczników? A czy Ty chcesz byle jaką kobietę czy moze tez są rzeczy które Ci sie mniej lub bardziej podobają?

Gość gość
zaradnosc to przetłumaczone na logike kobiet duzo wiecej kasy od innych kolezanek by sie pokazac przed nimi jakiego maja zaradnego samca (czytaj zajechanego 16godzin na dobe cały rok)

Gość gość
Zaradny tzn taki ktory sobie potrafi poradzic w kazdej sytuacji. Np. Straci prace to zaraz ja znajdzie duzo potrafi zalatwic potrafi pomnazac kase itd.

Gość gość
Dokladnie - rozumiem, ze jak się jest nieudacznikiem to trzeba sobie różne rzeczy różnie tłumaczyć, jak np wmawiać sobie, ze kobiety lecą tylko na kasę czy mięśnie, ale w zaradności nie chodzi o to aby facet miał miliony na koncie (z resztą ja bym nie chciała faceta, który spędza po 12h dziennie w pracy, szanuję czas wolny i uważam, ze życie to cos więcej niż tylko praca)

Gość gość
pomnazac powinno byc u was na 1 miejscu ale niech ci bedzie ze na ostatnim taaaa wczoraj sie urodziłem ,mam szefa on nic nie umie zeruje na swoich wspólnikach i po rozwodzie ma nowa młodą kobieta tak szukała zaradnego mmmm mam nadzieje ze go w koncu wypierd.. z interesu darmozjada