Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionajedzeniem

co myślicie o takim menu?

Polecane posty

Gość gość
do tej co pracuje w restauracji, sorry ale nie wierzę że goście mając do wyboru rosół a flaki, wybierają flaki. Rosół jest nieśmiertelny i najlepszy. Flaki zjedzą wujki ale młodsze pokolenie już niekoniecznie.

Gość gość
U nas się sprawdziła zupa do wyboru: rosół lub żurek. A na ostatnie ciepłe danie barszcz czerwony z pasztecikami, zamiast mięcha. Często w menu widziałam też wybór rosół/krem z pomidorów, a żurek na ostatnie ciepłe. Według mnie flaki śmierdzą na całą salę, więc zrezygnowaliśmy z nich.

Gość gość
To ja z restauracji. Z tymi flakami serio tak jest. Rosół jedzą głównie dzieci i trochę kobiet, reszta flaki. Mamy często wesela i zawsze są dwie zupy do wyboru. Jeśli nie flaki to proponuję dobrać jakąś inną zupę typu jakiś krem czy żurek.....

Gość gość
ja wole rosol,nikt mnie nie namowi na krem z borowikow czy flaki,za takie pierwsze danie to ja dziekuje

Gość gość
och,ja bylam na weselu gdzie pierwsze danie to byl krem z borowikow,a drugie danie podane na talerzu to byla pieczen w sosie kurkowym z ziemiakami i buraczki,jestem wrogiem grzybow i bylam glodna bo zimnych przekasek na stole nie bylo zbyt duzo

Gość gość
Dlatego powinien być wybór, jeden nie lubi kremu z borowików a drugi nie lubi rosołu. A tak każdy "znajdzie" coś dla siebie.

Szczerze wy tu wymyślacie krem z borowików...czy wiecie ile takie wesele by kosztowało ?Każdy do koperty wkłada około tego co młodzi zapłacą za talerzyk...albo i nie. Słyszałam nawet o pustych kopertach. A wymaga się kremu z borowików. Nie każdego na to stać. Szczerze jakbym miała wybór to tez wolałabym rybę. Ale też potrafię zrozumieć, ze nikt mi nie zaserwuje beef bourguignon na weselu...

Gość gość
Felerek - niekoniecznie, zależy czy ma swoje kucharki czy robi w restauracji. Tam jest zwykle tak, że płaci się od osoby (w moim mieście jest zwykle 180-200 przy 4 gorących daniach) i wybiera się menu z różnych propozycji.

Gość gość
blee tyle tej wieprzowiny,flaki,wszystko ciezkie...

Gość gość
Menu masz bardzo dobre. Są to dania, które każdy lubi. Codo tortu to się zgadzam. Im wcześniej tym lepiej. U nas w regionie tort kroi się zaraz po obiedzie i podaje do kawy. Ja bym nic nie zmianiała.