Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikulinka1989

Mam złamane serce, nie chce być samotna matka.

Polecane posty

Gość Mikulinka1989

Mam złamane serce. Nie chce być samotna matka. Nie chce złamanych obietnic. Moj partner i ja zaplanowaliśmy to diecko tak szybko, mówiliśmy dziecko miłości, po niespełna 2 miesiącach razem byłam w ciazy. Teraz miesiąc 6. Leże sama w łóżku. Płacze. A on obrażony, słucha muzyki, pije piwa i zaczął znowu palić papierosy. Chociaż obiecalismy sobie ze nie zapalimy. Co robić? Jestem sama w Anglii. Nie mam tu nikogo. Tylko jego. Kocham go ale dosłownie sie gotuje i wiem ze to bardzo złe ale żałuje.

Gość Mikulinka1989
Tak

Gość gość
następna puszczalska polska szmata :O

Gość gość
Naiwna puszczalska. Na co liczylas? Haha

Gość gość
po dwóch miesiącach ? O_O

Gość gość
Ej zdaza sie. Ale kurde, po dwoch miesiącach?

Gość gość
Po 2 miesiacach planowane dziecko? Jesteś p**********a i nie jest mi ciebie szkoda, sory.

Gość gość
nie ma reguły, ja zaszłam w planowaną ciążę po 3 miesiącach. jesteśmy szczęśliwi już 6 lat

Gość gość
Nie przejmuj sie nimi. To nieszczesliwe, sfrustrowane kobiety,ktorych mezowie maja je w d***e i musza tu sie wyzyc,bo w domu bylby wp*****l. Znasz jezyk? Poszukaj jakis organizacji,ktore pomagaja kobietom,byc moze naelza Ci sie jakies pieniadze na przezycie. Albo jakakolwiek praca w domu. Brak slow,co za gowniarz

Gość gość
" jak sobie poscielisz tak sie wyspisz" no i lezysz teraz sobie sama w lozku!!W zyciu mysli sie glowa,zanim cos zrobisz pomysl!Dlatego teraz nie placz ,bo sie stalo!Wez sie w garsc i pomysl co jest teraz wazne,obys nie popelnila nastepnego bledu! Masz glowe!!!

Gość Mikulinka1989
Nie jestem puszczalska szmata. Jestem zwyczajna dziewczyna która uwierzyła w miłość. Bardzo chciałam wierzyć ze tym razem to już na zawsze. W końcu mam 26 lat i sparzylam sie już kilkukrotnie...

Gość gość
Autorko: naiwna widać jesteś, szkoda, że poprzednie historie niczego Cię nie nauczyły. Jak można starać się o dziecko znając się tak krótko? Miłość miłością, ale gdzie rozum? Widać zrobił sobie wakacje. Jedyne co możesz teraz zrobić to ogarnąć się jak najszybciej. Zacznij myśleć głową, a nie sercem (czy co gorsza inną częścią ciała...) i przemyśl sobie jak to zrobić, żeby nie zostać na lodzie. Pierwsza sprawa: z tego co piszesz Wasz związek nie wygląda za dobrze:/ Nie ma się co dziwić, skoro znacie się tak krótko. Nie wiem czy macie szanse na stworzenie jeszcze z tym facetem poprawnych relacji czy nie, musiałabyś napisać coś więcej. Dalej, w zależności od tego czy będziecie razem czy się rozejdziecie musisz jakoś wszystko sobie ułożyć.

Gość gość
co to za teksty mi moj juz proponowal malzenstwo po 3 tyg znajomosci a po miesiacu bylam w ciazy, i dzis juz kikunastoletni staz i 3 dzieci wiec co w tym dziwego ze szybko zaplanowali przyszlosc, a ty autorko wkrotce sie pogodzisz w zyciu jeszcze wiele razy beda ciche dni normalka

Gość gość
Byłam już zaręczona z facetem, który był moim ideałem – wrażliwy, czuły a zarazem zaradny. Planowaliśmy ślub i wspólne życie. Aż nagle on stwierdził że to jednak nie to…..tragedia. Wiedziałam że to facet mojego życia. Nie mogłam go wypuścić z rąk. Jako że zawsze wierzyłam w magię postanowiłam się odwołac do niej. Zamówiłam rytuał miłosny ze strony http://urok-milosny.pl – i on wrócił, mówiąc że nie wie jak mógł wcześniej ze mną zerwać. Znowu jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie.

Gość gość
Dziewczyno podaj go do sądu o alimenty i bierz socjal. Poradzisz sobie. Dziecko trochę odchowasz i na pewno sobie kogoś znajdziesz. W Anglii nie ma takiego zaścianka. Panna z dzieckiem to nie jakaś tragedia. Głowa do góry. Ucz się języka.

Gość Janadabababadu to JA
Dziekuje:) chociaz cos pozytywnego. Jezyk znam ;) ale ciezko mi rozkminic jak to wszystko zalatwic tu po kolei, nikt mi z noworodkiem pokoju NiE wynajmie, a na flata mnie NiE stac :( jak to ogarnac,?

Gość gość
usuń w angli to proste odejdź od niego i zacznij wszystko od nowa Postaw na siebie zawód niezależność nie uwieszaj się na facecie

Gość gość
"co to za teksty mi moj juz proponowal malzenstwo po 3 tyg znajomosci a po miesiacu bylam w ciazy, i dzis juz kikunastoletni staz i 3 dzieci wiec co w tym dziwego ze szybko zaplanowali przyszlosc, " Ja wygrałam szóstke w totolotka a więc głupcem jest każdy kto uważa że wydawanie kasy na kupony to strata pieniędzy. Wszyscy powinni kupować te kupony

Gość gośćJabababababababan to JA
Ostatnia wypiwiedz trafna. To 28 tydz. NiE usunelabym nigdy

Gość Maryla rodeo
Dasz rade