Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Po jakim czasie znudził was małżeński seks?

Polecane posty

Gość Benito del toro
Po pół roku. Ona nie chce brać do ust, co przecież jest podstawą więc i ja nie nalegam na zbliżenia

Czy naprawdę choć jedna z was może powiedziec z ręką na sercu, że podczas seksu z mężem nie myślała o kimś innym?

Gość gość
Chyba nie ma takiej kobiety.

Gość gość
Bo mamy tyle w Polsce pseudokatolikow oraz rodziny, które podobnie od pokoleń wychowują swoje dzieci w określonej mentalności...

Gość gość
I zaraz krytyka z Matuzalem na czele, ze kazdy szuka sobie jakiegoś usprawiedliwienia. Co to za forum, raczej mało erotyczne. Masa krytyki i masa moralizatorow.

Gość gość 71
Po 10 latach. Żona woli zwykły seks , byle szybko byle nie za często, żeby tylko mieć to za sobą. Po prostu nuda i jeszcze raz nuda !

Gość gość
brahmin A Tobie czemu sie znuddzilo i po ilu latach?

Gość bella   86
Często myślę o innych facetach, ale nie zdradzilam: D

Gość gośćMyślący
no to ja mam tak samo, z tym że myśle o kobietach ;)

Gość gość
bella 86, a ja o dymanku z Tobą :-) Ty też tak masz a propos mnie?

Gość bella   86
Jak mogę myśleć o dymanku z Tobą jeśli nie wiem kim jesteś, może, parę razy pisałam kilka zdań tu z Tobą, ale tego też nie jestem pewna :P

Gość gość
dawno nie myslalem o dymanko z kobieta stad :D jakas chetna? :P moze ty Bella;)

Gość gość
brahmin dziś Czy naprawdę choć jedna z was może powiedziec z ręką na sercu, że podczas seksu z mężem nie myślała o kimś innym? x Ja.

Gość bella    86
10:52 w myślach i marzeniach jak najbardziej :P

Gość gość
"bella 86 dziś Jak mogę myśleć o dymanku z Tobą jeśli nie wiem kim jesteś, może, parę razy pisałam kilka zdań tu z Tobą, ale tego też nie jestem pewna jezyk.gif" To ja Ci sławny temat założyłem... Twoja tolerancja i otwartość na seks mnie podnieca.

Gość bella   86
Raczej kontrowersyjny i szokujący dla wszystkich niż sławny, więcej się nie dam tak wkręcić :(

Gość gość
bella musialbym cie blizej poznac :P chcesz? :)

Gość bella   86
12:52 Haha,chyba się domyślasz, że nie, ja tutaj tylko sobie swobodnie, bez zarzenowania i wstydu piszę, myślałam, że każdy ma takie podejście, ale okazało się, że Polacy w sprawach seksu i mówieniu o nim są w epoce kamienia łupanego.:P

Gość gość
dlatego moze lepiej spróbowac na privie:)

Gość bella   86
Dlaczego? Nie interesują mnie wirtualne znajomości, może chciałabym popisać z facetem, ale tu na forum raczej kogoś na poziomie nie poznam :D A Ciebie po kilku wpisach mogę różnie ocenić :P

Gość gość
Bella kup sobie słownik ortograficzny, prymitywna babo myślącą c**a

Gość gość
Ja też nie jestem zadowolona z seksu z moim mężem. Jesteśmy po ślubie prawie 3 lata. Wcześniej było świetnie. A teraz... Masakra. Kochamy sie rzadko i krótko. Mąż zachowuje się tak jak by nie zależało mu na tym żebym skończyła. Seks u nas trwa jakieś pół godziny. Ale pewnie lepiej już nie będzie.

Gość gość
Drogie panie, już ponad 25 lat i nigdy do tego nie doszło. Pierwsze co trzeba odrzucic to wszystkie stereotypy i głupie konwenanse wciskane przez purpuratów. To jest element sczęśliwego małżeństwa. Zrozumieć należy, że takimi nas stworzono - kto - ten najwyższy. A kościół jest tylko jedynie instytucją powołana przez ludzi, którzy uważają siebie za powiernika boskiego na ziemii, i nawet nie ma w tym żadnej jedności i spoistości. Im po prostu kompletnie na tym nie zależy, aby dwoje ludzi razem było szczęsliwych. Wręcz odwrotnie, jest największym wrogiem naszej szczęśliwości. Maja w tym swój cel. Ileż razy słyszałem w dyskusjach, że z żoną czy mężem tak nie można, bo to nie po bożemu czy katolicku - dosłownie. Ale na boku już tak?. Co za obłuda - kościelna obłuda. A więc póki kościół będzie pchał się do sypialni, najstarsza profesja bedzie miała się dobrze. Do naszej sypialni kościół ze swoimi idiotycznymi wymysłami na temat szczęścia przez samobiczowanie nie ma wstępu. Gdzie była zawsze największa rozpusta - na dworze papieskim. Nie odmawiali i nie żałowali sobie niczego. Zakazują ludziom za to wszystkiego. Ale jest inna sprawa. Nigdy nie przestaliśmy być dla siebie kochankami, nie wpadliśmy w rutynę. Tyle lat a ciągle odkrywamy niejako siebie na nowo.