Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego po 2 wojnie niemcy sa takie bogate

Polecane posty

Gość gość

moj ojciec mowi ze amerykanie im to wszystko dali slyszalem opinie ze bali sie rosji ...

Gość gość
jakbyś okradła wszystkich sąsiadów, to też byś była bogata.

Gość fotel
bo hitler zrobił tam porządek z ''narodem wybranym".

Gość gość
aha to rozwalili pol europy i im pieniadze zostawili....

Gość gość
dlatego, że zgodnie z planem, który realizował między innymi hitler miały stac sie głową uni europejskiej. jak wiesz plan ten sie powiódł. zresztą kooorfa c***j z nimi i z wami

Gość gość
ja tam nie rozumiem przegrali wojne i sa bogaci naprawde ktos musial im pomuc sie chyba odbudowac innego logicznego wytlumaczenia nie ma dlaczego rosjanie nie zrabowali ich?

Gość gość
"zrobili porządek z narodem wybranym":D tak se tłumacz. hitler sam był żydem a main kampf napisał mu jezuita czyli żołnierz zakonu założonego prze z żydów. konwertytów samych żydów tez robią w c***ja od początku a ci dla równowagi dymają reszte świata. ktoś musi.

Gość gość
"przegrali wojne" nie było żadnej wojny:)

Gość gość
ja bym zamowil main kampfa ale drogi jest

Gość gość
moge ci napisac za pare groszy. skomplikowane to nie jest

Gość gość
jak mi napiszesz mein kampfa za pare groszy musisz miec orginal... i wolal bym bardziej wiarygodnego tlumacza

Gość gość
50 zlotych byl bym w stanie dac komus..

Gość gość
hitler w pirdlu dymał sie ze swoim zydowskim oficjalnie ochroniarzem a realnie pewnie łącznikiem z przełożonymi, bo to pedał był. wiekszość potworów w historii to pedały. podejrzewam, że ich udział w czynieniu zła na świecie jest o wiele większy niż żydów cokolwiek przez to rozumieć. dlatego nie lubie pedałów

Gość gość
a najgorsze sa żydowskie pedały. czy raczej pseudo żydowskie. o ile żydostwo służy za parawan to pedalstwo niestety juz nie.

Gość gość
weźmy taką sparte. wiem, że wszyscy mają ich za bohaterów i obrońców zachodniej cywilizacji, wolności i demokracji niestety te pedały żyły z niewolniczej pracy setek tysięcy ludzi których traktowali gorzej niz jakikolwiek perski władca swoich poddanych. dodatkowo ostro mieszali w peloponezie zapewne w porozumieniu z pedałami z aten

Gość gość
kobiety trzymali tylko po to żeby im rodziły dzieci do spedalenia, których mogli wychować na maszyny do zabijania niewolników, którzy ośmielą im sie przeciwstawić. widzieliście kiedyś w jakiejś hollywoodzkiej produkcji żeby pokazali z czego żyli spartanie? nie, pokazane jest tylko że bronia aż do śmierci biednych greków przed niewola perskiego tyrana. sami nie byli lepsi. ta sama sitwa rządziła póxniej w rzymie. zreszta rządzi do dzis:)

Gość gość
jak ktos sie zastanawia dlaczego kosciół jest taki patriarchalny to juz sie powinien domyslic. o samo jest w islamie bo to równiez ich dzieło. można bez wiekszego ryzyka postawic hipoteze o tym, że świat znajduje sie w niewoli pedałów

Gość gość
za pięćdziesią t złotych to moge ci napisać w zwiezłych słowach co o tobie mysle. chociaż jak widzisz czasammi bywam łaskawy i robie to za darmo:)

Gość gość
po "upadku" imperium rzymskiego te specyficne upodobania seksualne wynikające zapewne z troski o zachowanie "dobrej krwi" stały sie domeną "barbarzyńskiej" europy. zaczynam podejrzewac że sam hun atylla był pedałem:D

Gość gość
w końcu siewca przewaznie żnie również zboże. tak rzynajmniej ja to pamietam

Gość gość
w przypadku siewców, o których mowa żnie nabiera kolorytu. każda czynność utozsamiana z tym słowem wchodzi w skład procedur żniwnych. na nas też niedługo przyjdzie czas. ponownie. i nie pomoze nam ani buszujący w zbozu ani awaria kombajnu.

Gość gość
O planie Marshalla słyszałaś?

Gość gość
powiało erudycją. zanosi sie na streszczenie kilku propagandowych pozycji zwanych powszechnie ksiązkami do historii

Gość gość
ojciec mi cos mowil o planie marshalla ze odbudowac niemcy;d

Gość gość
to ja wole dac te 100 zlotych i kupic sobie ksiazke napisana przez jakiegos tlumacza podbita czyms tam niz twoje wypociyny poza tym samego mnie policja straszy wiezieniem za niewinnosc wiec o tym ochroniarzu mogles nie wspominac coraz bardziej rozumiem tego hitlera nwm za co siedzial ale co mozna powiedziec o ludziach ktorych spotykal na swojej drodze...

Gość gość
a słyszałeś o oficjalnie nie nazwanym planie ciągłego dotowania związku radzieckiego przez tytanów kapitalizmu? ja tez nie słyszałem do czasu. szczerze mówiąc to zastanawiam sie dlaczego w ogóle było mi dane o tym usłyszeć. to podejrzane. może to też w ramach jakiegoś planu?

Gość gość
ide spac poczytam to rano jeszcze

Gość gość
więzieniem za niewinnośc powiadasz? skor tak sie rzeczy mają to w zasadzie prędzej czy póxniej i tak kazdy wyląduje w pierdlu. skoro za niewinnośc. a może powinienes być winny albo chociaz przyznać sie do winy? w końcu straszenie kogos pierdlem traci sens jeżeli nie obowiązuja jakies zasady umieszczania tam ludzi. chyba, że masz inne zdanie na ten temat.

Gość gość
bo skoro ktos może kogos wsadzic do pierdla bez powodu to jaka jest gwarancja, ze tego nie zrobi prędzej czy póxniej. szczególnie jeżeli ma nasrane w bani. moze to i lepiej. wyjdzie szydło z worka jak to mówią:)

Gość gość
w końcu jak już iść siedziec to za coś. a nie czekac aż coś na ciebie znajdą. tak se mysle ale w końcu oni mają wieksze doświadczenie w takich sprawach. w szczególnosci zaś w karaniu niewinnych. chocby dla przykładu. w pierdlu też są słuchacze. a jak nie to sie zrobi z prześcieradła zgrabny węzełek i po ptokach. lepsze to niz niewola u ludzi, którzy straszą wszystkich za wszystko pierdlem zdaje sie, ze z braku inych argumentów