Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Klub szalonych erolubów 2

Polecane posty

gośćondlawant dziś 999 Jak ma wyglądać konkretna obrona jeśli po drugiej stronie stoi banda poprzebieranych tchórzy i to w dodatku takich co nie są w stanie nawet się określić czym są? Dla mnie sprawa jest jasna i już to gdzieś wcześniej pisałem. Jest ktoś odważny powiedzieć coś prosto w oczy i spotkać się w realu? Po co zostawiłem wtedy kontakt do siebie? Właśnie po to by nędzne i parszywe tchórze miały szansę choć raz zachować się jak należy. Ale tchórze nie mają honoru i jest nadal to nagno. Nie są i myślą ze nigdy nie będą odpowiedzialne za to co piszą ale się przejadą... Już jedna menda sama się wkopała i obiecuję ze zemsta będzie słodka. Tak więc ostrzegam odp/ier/dol/cie się w końcu od Want. To chyba narazie na tyle...cdn:-)

Gość gość
Weź ty spadaj stąd , śmieszny projekcie :D:D |NARA, :P co za ułom :D:D Beka z ciebie na forum. Chociaż i tak wszyscy wiedzą, żeś baba :D BABAWAWA:D

Gość gość
gośćwawa 2015.09.20 Oddaję głos na Muchę usmiech.gif A jak komuś nie pasuje to może mnie w d*pe pocałować. I tyle mam do powiedzenia. To nara. smiech.gif

Gość gość
Zimny bo gośćwawa się zakochał :P

Gość gość
Debili? Z czym się tak nie zgadasz, Zimny? Możesz napisać?

Gość gość
Miękkim dydkiem robieni jesteście i ty Zimy i ten projekt Wawa. Nie chce się wierzyć że istnieją tacy faceci :(

Ta jasne jestem Wawa nie zgadzam się z waszymi osadami na temat Want to jest bardzo fajna kobieta po za tym nie macie się kogo czepić to jedziecie po każdym niebieskim mnie to nawet nie wkurza tylko śmieszy jak knujecie wasze intrygi piszecie aby pisać żadnego sensu tylko odrazu hejt spam i zaśmiecanie tematów swoimi durnymi wymyslami

Gość gość
nie Zimny nie boli tylko śmieszy :P

Ja rozumie że można kogoś skrytykować ale jechać po kimś tylko po to bo coś ktoś napisał albo tylko że nie podoba wam się co dana osoba pisze to gruba przesada tym bardziej że nikt wam nie każe tego czytać

Gość gość
następny obrońca się znalazł no wiadomo wszyscy pamiętamy wasze chwile uniesienia z want Zimny :P

I tak ci to przeszkadza no to masz problem z samym sobą wizyta u psychologa powinna ci pomoc on cię wysłucha będziesz mógł wyrzucić całą pogardę dla otaczającego cię świata a być może cię z tego wyleczy może nie jest za późno

Gość gość
wow Zimny pierwszy raz widzę żebyś ty naraz napisał tak rozbudowaną wypowiedź

Gość gość
want to największe dno tego forum

Gość gość
Czego spodziewać się po kobiecie, która w ciągu 4 miesięcy napisała 4 tysiące postów na forum. Przebiła tych, którzy siedzą tu dłużej :O Sama słodzi sobie z pomarańczy infantylna dzifka z wypiertolonym jęzorem.

To po co wchodziz na jej profil po co czytasz jej wpisy a może chciałeś zobaczyć mnie jak ktoś irytuje to go ignoruje

Gość gość
Zimny dalej posuwasz want na privie?

Gość gośćondlawant
gośćwawa masz rację. widzę że nie ma tu z kim rozmawiać. nie wiem czy want tu zajrzy. a ja nie chcę do niej pisać żeby nie wchodzić wam w drogę.

Gość gość
Nikomu nie wchodzisz w drogę, pisz śmiało :P

Gość want to want me
cześć Martho. Co tam dobrego ?

Gość gość
Przeciez WAWA to MADZIA 78 :D

Gość gość
o9-45 Ameryki nie odkryłeś :P