Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Klub szalonych erolubów 2

Polecane posty

Emocji want, emocji za dużo:P Jak tu pić jak kciuki się trzyma do ostatnich sekund...szkoda było wzrok oderwać:P Milik😘 Lepiej Ci na mój widok, oczywiście:D

aaaa emocje :P wiesz...takie emocje to ja przeżywam jak gra Leo, a nie jakiś tam Lewandowski :P oczywiście, Ty działasz na mnie zbawiennie, bezdyskusyjnie :) :) :)

A idź z Leo do...:P Hm...w ogóle to Ty o emocjach związanych z grą czy z widokami?:D No to super bo przez chwilę miałam wrażenie że jednak to nie ja;)

Sak, oczywiście, że emocje związane z grą . jeśli chodzi o widoki to muszę przyznać, że ma z******te tatuaże :) :P reszta niekoniecznie w moim typie :P

Want chyba nie powiesz mi, że emocje nie rosną kiedy leci polski hymn, tysiące śpiewających i dopingujących kibiców i gra na wysokim poziomie zawodników z orłem na piersi...do ostatniego gwizdka...no nie mów, że to nie piłka:o Tatuaże mnie nie kręcą więc On cały nie w moim typie:D

Hej Marta, Zimny:D No przecież my tu o sporcie... A przy okazji jak jest na kogo popatrzeć to czemu tego nie robić:P

masz tatuaż? :) nie mówiłeś ... czekaj czekaj i tak się dowiem, co to za miejsce :) uwielbiam tatuaże u facetów- czy mogę już Cię rozebrać i sprawdzić? :)Ja też mam w planach, ale w widocznym miejscu :P