Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne dorosłe kobiety

Polecane posty

Gość gość
ojj ja jestem dluuugo singielka, ale umiem udawac normalna, nie narzucam sie nikomu ze swoimi pogladami, udaje, ze nie jestem feministka itp. Faceta zawsze sie jakiegos znajdzie (na chwile) bo no zgodze sie, ze mam zryta banie i boje sie bliskosci, ale nie gadam dziwnych rzeczy, nie mam obsesji na punkcie zwierzat, mam jakies pasje i wlasne zycie:D

Gość gość
To ja autor. 1. Rozmawiałem z babka przy stoliku i było ok, chyba nawet sobie wpadliśmy w oko. Później wszyscy poszli tańczyć, normalnie pojedynczobczasem parami. Ja chciałem z nią zatańczyć a ona jakieś dziwne gesty i zdania ze bez dotykania. I przyszła inna która sama zaczęła tańczyć i ta nawet bardzo dotykala. I ta pierwsza Focha strzeliła na mnie a ta która tańczyli pewnie od dziwek w myślach wyzwala. Ja mam za dużo lat żeby zwracać uwagę nanfochy kobiet. Chciałem zatańczyć zostałem olany znalazłem sobie inną do tańczenia. A szkoda bo ta pierwsza była fajniejsza ale jak nie to nie - mam swój honor. Podejrzewałam zalowala ale jak ktoś nie umie się zachowacvto niech spada. 2. Druga sytuacja podobna najpierw przez pół wieczoru rozmawia ze mną i jak chce jej postawić drinka to foch. Ja nawet nie chciałem jej poderwać bo mi się niepodobala ale ze nie było nikogo fajnego to mówię sobie pojawieniem się z nią. Nie wiem czy powinienem powiedzieć "" chodź na drinka tylko weź kase". P******e. Pierwszej zaluje po fajna była ale jak nie umie się zachowacvto to co zrobić. A chętnych było duzo i do tańczenia i do innych rzeczy. Szkoda tylko że ta fajna dała taką plamę.

Gość gość
Człowieku jak mogłeś Tak postąpić. Powinieneś błagać, prosić i skomlec a Ty znalazłeś sobie inną do tańczenia i jeszcze pokazałeś ze masz honor. A ona pewnie była z koleżanką prawda? Wiesz facet który może sobie tak od razu znaleźć inną do tańczenia jest podrywaczem, rozumiesz.

Gość gość
Kobiet nie zrozumiesz.

Gość gość
zle to rozegrałeś,tamta nie chciała ,nie była łatwa, pewnie ją jakiś obmacał i teraz jest zapobiegliwa, trzeba było łazić za nią a nie kręcić z inną :-) to takie podstawy czemu tego nie wiesz

Gość gość
chociaż przyznam że ostry tekst bez dotykania: to trochę histeryczne i mogła to powiedzieć, pokazać inaczej ,zgaduję że tańczyła z jakimś napaleńcem i tak jej zostało

Gość gość
Bo mam 30 parę lat i w gimnazjum się nie bawię.

Gość gość
Mam podobnie chociaż jestem duzo młodszy. Najpierw wydaje mi się ze dziewczyna mnie lubi, gadamy na uczelni i w ogóle. Później proponuję jakieś wyjście, piwo, kino i odmowa. Jak odmowa to odmowa - a pozniej foch ze poszedłem z inną.

Gość gość
Faceci nic nie kapujecie.

Gość gość
"cieszy mnie niesamowicie Wasz hejt, który oznacza, jak bardzo mi zazdrościcie braku bólu przy stosunku" x a ta debilka, w wieku 26 lat myśli, że seks boli :D:D:D:D:D:D

Gość gość
Prawda jest tama ze kobiety bez k****a dziczeja