Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciekawska i zaintrygowana

Oddział zamknięty

Polecane posty

Gość gość
No i uff :)Przysiądę na d***e, bo mi kazano 😭 Przynajmniej wiadomo, kto też wklejał za ciotkami "rzyg" :) Chciałam się jeszcze rozwinąć, ale widząc ten kaliber problemu (jakieś samobójstwo, jakieś groźby "kwitów", co jest? :D) - odpuszczam :) Zostanę z moimi trzema rozmówcami, ale staczam to się tylko niepublicznie ;) xW ogóle jesteście niegrzeczne, Dziewczynki :P Uparcie nie chcecie się grzecznie wyhejtować ;) Za to widzę ciasto i gąskę w skróconej wersji :) Także dzień dobry i gę? ;) 😘

Gość gość
No i oczywiście :)

Gość gość
Ciekawe która z tych idiotek przepycha

Gość gość
Ta z największym zaparciem.:-D

Gość krol Julian
Samobójstwo kafeteryjne, czyli wirtualne harakiri, to nic strasznego. Podaję instrukcję: przejść do okna zmiany hasła, dwukrotnie wpisać ten sam przypadkowy ciąg znaków, zamknąć okno i zapomnieć, co się wpisało. Zgasić światło. Pójść spać. Na drugi dzień budzisz się idealnie martwa. ;) Najstarsze kafeteryjne przekazy głoszą, że „pomarańczowi goście”, to właśnie samobójcy, którzy nie potrafią rozstać się z forum. Ich mroczne, niespokojne, przepełnione goryczą dusze, wędrują przez gąszcz topików i namawiają do samobójstwa inne zalogowane nicki. ;) Ja tam nie wierzę w te bzdury. Uważam, że goście to prostu osoby, które nie są w stanie przeczytać ze zrozumieniem instrukcji utworzenia nowego konta na kafe. ;)

przejmowac sie krytyka czyja? niewidzialnego a piszacego niewiadomego pochodzenia ludzika?:D:D e tam:)nie warto zaprzatac sobie tym madrej pelnej waznych informacji glowki ("MOZDZKU)":))