Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciekawska i zaintrygowana

Oddział zamknięty

Polecane posty

Gość gość
Wilk Petrov ma urlop od gęgę :-D

Gość gość
Tobie wadera przydał by się zastrzyk między nogi damo posrana.

Gość gość
wadera69 dziś Komuś przydałby się zastrzyk. I kabelChcesz szczepić, wiązać, czy razić prądem? ;)

Gość gość
samozwańcza królowa ero

Gość gość
Jeszcze nie biedni, jeszcze wszystko możliwe ;)Nie jesteś damą? A ja właśnie myślę, że Ty jesteś ;)

Gość gość
gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę

Gość gość
Waderka jest damą :-) mmrr cudo moje pozdrawiam miło.

Gość gość
Podbijam tutaj, bo nie chcę pisać na „Dewiantach...”, choćby dlatego, by nie zawłaszczać dalej tematu, bo ktoś jeszcze może poczuć więź z wymienionymi kategoriami i chcieć sobie podyskutować ;)Widmo, uczesany jesteś? Nie musisz ;) Nie, nie odeszłam do reala z powodu dyrdymałów gościa :) Co do tekstów do mnie odnośnie zazdrości, rywalizacji itd. to ma zawsze jeden cel – ośmieszanie kobiety. Ponieważ według hejterów to jedynie one tu „latają” za mężczyznami. Nawet, gdy zainteresowanie jest wzajemne lub inicjowane z męskiej strony, to „lata” kobieta. By ją zdyskredytować i dorabiać jej gębę desperatki i latawicy :) Co do mnie lubiłam (lubię) kilku panów stąd i zdaje mi się, że zawsze to było jawnie i serdecznie okazywane, także i owi panowie i dowolna pomarańcza mogli się zorientować łatwo, kogo lubię. Nie pomagało, bo i tak czytałam bzdury, że latam za mężczyznami, których nawet stąd nie znałam albo ledwo, a oni mnie :) A co do poważniejszych spraw... to są moje sprawy i ja takich rzeczy na forum publicznie nie załatwiam. Dobrze, koniec z tym :) Co do miłych słów od Ciebie, dziękuję bardzo, ale zbytek skromności :) Co to niby znaczy „skromny chłopaczyna”? :P ;)Szkło do wina, hmm... gdyby to było forum erotyczne, a nie hejterskie, to bym powiedziała, że szkło owszem mam, ale zastanawiam się, czy nie skłamać, że nie mam, kiedy mnie zapytasz... ;) Ale skoro to forum hejterskie... ;) Choć przecież pocałunek miałby być koleżeński... ;)Wiem, że żarty i przymrużenia oka łapiesz, ale dla pewności jednak emotki wstawiamy i stąd nadmiar ich nieraz. Ale tak jest bezpieczniej, zdaje mi się. Grypy w każdym razie się nie boję, bo – jak mówiłam – nie choruję :) Wścieklizny tym bardziej ;) Odpowiednio skanalizowana, nawet może być przydatna... :P Moje zwierzaki jak najbardziej w porządku :) Super, że drugi pies będzie, tylko żeby się dogadały i jeden nad drugim nie dominował, ani nie były agresywne i zazdrosne wobec siebie, szczególnie że Twój obecny to rasa, która z tych „dzikich” raczej, tak? No ale na psach akurat za bardzo się nie znam, na ich wychowywaniu znaczy się. Uciekam, dobranoc. Jutro przeczytam, dlaczego zalogowałam się późną nocą :D Gdybym się logowała wczesną godziną, to bym przeczytała, że siedzę na zasiłku ;) Albo inne coś jeszcze. Także już teraz pozdrawiam gości i ich mądrości :) 🖐️

Gość gość
Dam lepszą jeszcze pożywkę do porannego hejtu - pchnę ;)

Gość gość
Cholera, teraz widzę, że coś tu kompletnie nie zagrało :D Widmo, moja obecna stopka nic wspólnego nie ma z naszą rozmową, tylko z moimi sprawami i skojarzeniami, niech to szlag! :D Wiem, że Tobie tego mówić nie muszę :) Ech... ;)

Gość gość
No nie, to niemożliwe po prostu :O

Gość gość
No i jest, dobranoc :)P.S. Wadi, taką małą refleksję luźną zupełnie mam, że dama to jest między innymi kobieta, o której inni wiedzą tylko tyle, ile ona sama chce, żeby wiedzieli ;)

Gość gość
Ty nie czujesz sama Eve że jesteś do obrzygania żałosna z tym twoim pamiętnikiem pełnym złotych myśli?Każdego wieczora aż po noc? Gdzie choć jeden facet z tych tłumów twoich adoratorów z ero?Nikt się tu nie wychyla by z tobą rozmawiać.widmo psychol i want nieudacznik z czterema tysiącami postów zaledwie od czerwca.Biegaj i rozrzucaj te swoje pierdy po forum nie zapominając o starannie dobranym nowym seksownym (?) obrazku.Po robocie usiądź w swoim wyimaginowanym fotelu dowodzenia wywąchaj wszystkie posty o sobie i piszzzzzz.Oby dużo było tych pochlebstw.Może znów do 1-2 w nocy będziesz miała tu zajęcie.Erotyczne i bez echa.

Gość gość
To nie hejt.To wnioski z obserwacji.Odpuściłaś wcześniejsze pory dnia, bo musiałabyś wszystkich hejterami nazywać🖐️

Gość gość
Jednak nie wytrzymałaś! :D Komp w biurze już odpalony, widzę ;) Zrobię ci niespodziankę i nie będę czekać do nocy, przywitam cię już z rana :) Dalej cię uwiera, oj tak cię uwiera.... Jednak w końcu nie dałaś rady powstrzymać się od porannych "obserwacji" :) P.S. Nie pisałam o "adoratorach", a o mężczyznach, których bezinteresownie lubiłam (lubię). Wiem, ty nie odróżniasz ;)

Gość gość
Najlepsze, że wywołałam cię do odpowiedzi, zrobiłaś dokładnie to, co napisałam, że zrobisz (hejcik, znaczy - obserwacja z rana ;) ), a i tak to zrobiłaś. Tak cię cisnęło, że po prostu nie dałaś rady ;)Hej, Marta, ja już spadam, wrzucaj jak najwięcej pozytywów ;) 🖐️

Gość gość
Ale niespodzianka.:-DCzaisz się jak zawsze od rana na forum.Od roku tu jesteś?buhahaha.Tu się wie więcej niż myślisz, więc nie świruj bo ci wstyd zrobię pewnego dnia i nawet nocą sama nie będziesz tu przesiadywać.

chce podejsc do zrobie nia ciasta drozdzowego:)) i az sie boje :)) w przepisach sa rozne sposoby i nie wiem ktory najlepszy ?:) no ale coz, zawsze musi byc ten pierwszy raz:D

Gość gość
Oh Marto.Gdybym chciała podejść do ciasta to też bym wątpliwościami się podzieliła na forum.Poczekaj eve na pewno piecze i tak lubi tu pisać.:-D