Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiedzieliście, że POlska przyklepała 32.000 islamskich imigrantów (video)

Polecane posty

Gość gość
pewnie aby powiększyć sobie obszar dostępności do seksu wymyslili takie coś jak karanie swoich współbraci za jakieś wykroczenie poprzez zgwałcenie jego córki, siostry czy innej krewnej następnie dziewczyna tak zbrukana jest oskarżana o cudzołóstwo i zabijana przez własną rodzinę czyli rodziców lub braci albo też zostawia jej się wybór popełnienia samobójstwa honorowego takie to przewrotne ścierwa nadciągają do Polski

Gość gość
Dlaczego PO zprowadza dzikusow do POLski dlaczego ja i moja rodzina chce zyc spokojnie w Polsce bez wojny nie che islamistow w Polsce nie chca ich tu Tatarzy niech mieszkaja u siebie na pustynii

Gość gość
pamiętacie azylanta simona mola nasze panie z chęciom dawały mu ciała...ciekawe czy teraz też będzie epidemia hiv w polsce

Gość gość
simona mola on mial aids

Gość gość
oj, krąży na kafe wątek o odpowiedniku Simon Molla-ponoć jakiś Irańczyk-RooshV udziela się w Poznaniu i nawet jakiś poradnik gwałtu napisał czy coś w ten deseń-też jest nosicielem HIV i troche Polek już załatwił

Gość gość
Ja ich tu nie chcę ani nikt kogo znam!

Gość gość
Wiecie, że większość państw unii podziwia Orbana? Więc czemu nasza tv robi z niego oszołoma faszystę? Czy to znaczy, że skoro na ******arodowy i Korwina też plują to oni są jak Orban mężami stanu? Co myślicie o tym?

Gość gość
Myślę, że Orban jest mężem stanu. Pokazał, że chce dobrze dla swojego narodu, nie to co nasz rząd. Naszym chodzi o poprawność polityczną, o dobre posady , głeboko w doopie mają nas. Tusek skarżył się ostatnio, że wstyd mu było za Polskę i Europę na forum ONZ, z powodu oporu wobec przyjmowania tzw. uchodźców. Czyli bardziej mu zależy aby mówiono o nim dobrze niż na dobru swoich współobywateli. Zdradziecki i fałszywy karierowicz, liczy na drugą kadecję i dlatego tak liże doopsko Maklerce.

Gość gość
Głosuję na Korwina. Cała moja rodzina też. I większość znajomych :)

Gość gość
spadaj z KOORWINEM DZIECIAKU

Gość gość
Trzeba coś działać zanim wpuścimy tego konia trojańskiego tutuj. I mądrze zagłosować, bo idą trudne czasy, nie można ufać zdrajcom z po czy nowoczesnej, psl, sld czy ruchu palikota.

Gość gość
Dokładnie, trzeba mądrze wybrać, żeby nam muslimy tu wojny nie zrobiły jak robią u siebie, czyli Ruch Narodowy lub Korwina.

Gość gość
Mieszkam w Warszawie ale juz widuje arabskie kobiety w burkach i ciapatych. Oni juz tu sa

Gość gość
Zobaczcie jak się traktuje Niemców, oni nie maja już nic do gadania,wszystko już postanowione ! Nie chce tego w Polsce! http://www.wiocha.pl/1281470,Niemcy-nie-chca-budowy-kolejnego-meczetu

Gość gość
Masakra ten filmik. Niemcy już nie mają NIC do powiedzenia we własnym kraju. Władze ich traktują jak g****o, a imigrantów jak święte krowy. Nie można do tego dopuścić w Polsce. Wklejam jeszcze raz: http://www.wiocha.pl/1281470

Gość gość
PO prostu - program w tv jak jest w szwecji przyklad dzielnicy w ktorej mieszkaja ilamisci :przestepczosc ,narkotyki ,nacjonaizm , nie ucza sie j.szwedzkiego nie integruja sie biora zasilki na dzieci wprowadzaja swoje prawa i istnieje ryzyko zamachow .Nie chce islamistow w polsce niech mieszkaja u siebie

Gość gość
ogladnelam video islamista ciagle sie dzrze prymitywny typ obraza kobiety -kolejny film jak bic chlopa islamiste az wyniosa sie z europy na pustynie

Gość gość
Okropny ten koleś z filmiku. Jak oni mają takich duchownych (imamów - najbardziej wyedukowanych), to ja nie chcę wiedzieć co myśli przeciętny muslim, z których prawie wszyscy to analfabeci :o

Gość gość
Sorry, ale ten muslimski duchowny to jakiś psychol ...

Gość gość
I taką kulturą chcą nas ubogacic? Ja dziękuje :o

Gość gość
dobrze gada, kozę mu podać

Gość gość
Oni wszyscy tak myślą niestety albo jeszcze gorzej, bo ten to uczony, a tamci analfabeci..

Gość gość
gość dziś jak tak ci się podoba,to co tu jeszcze robisz? Bierz swoją kozę i jazda do Arabii !

Gość gość
No niestety, teraz zamiast się zgłosić do Ruchu Narodowego czy Młodziży Wszechpolskiej czy ONR czy nie wiem co tam jeszcze jest, to tylko siedzą przed kompem i klikają jak debile (tzw. trole), a czas ucieka.. Przyjdą dzicy i nas podbiją bez jednego wystrzału jak to powiedział ich przywódca kiedyś :(

Gość gość
nie wydaje mi się, tutaj mam z kogo zdzierać kasę :)

Gość gość
Ja ich tu nie chcę!