Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulia lulia pl

dlaczego tyle osób zalicza wpadkę

Polecane posty

Gość lulia lulia pl

Pełno znajomych lub ludzi których się zna zalicza wpadkę. Czy ci ludzie naprawdę nie mają pojęcia o antykoncepcji? Przecież jest tyle metod i to skutecznych! Czemu ludzie są tacy bezmyslni? A potem narzekają że mają zmarnowane życie...

Gość gość
To jest wina zacofania!!! Ja męża miałam i mam zawsze podczas Każdego badania ginekologicznego cipki wspierał mąż równiez porody planowanych dzieci!!!.Podczas jednego badania cipki mąż spytał o nieszkodliwą antykoncepcję odpowiedz była,że jedynie nie szkodzi prezerwatywa i wyśmiewany kalendarzyk!!!.Do tego by uniknąć raka piersi zalecił mężowi masowanie piesi zawsze po okresie i do tego są jędrne i większe.Poród jest duzo lepszy przy mężu bo się licza z tobą i chodzisz do samej akcji porodowej a nie leżysz jak kłoda!!

Gość gość
Bo mają nadzieję że ich to nie spotka, byłem w kilku związkach i w momencie kiedy nie miałem prezerwatyw, każda z tych dziewczyn była gotowa na seks bez zabezpieczenia. Nawet odnosiłem wrażenie że one wierzą w skuteczność seksu przerywanego :P

Gość lulia lulia pl
Mam taką przypadłość, że jak wypiję z rana kawę a zawsze rano wypijam ją między 6.40 a 7.00 to po dosłownie 10 minutach odczuwam parcie na stolec i muszę skorzystać z ubikacji. Kupa jest lita o umiarkowanej smrodliwości i co zaskakujące zazwyczaj nie brudzi papieru toaletowego.