Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

50 uchodźców zostało zakwaterowanych w Zielonogórskich akademikach, będą zapładn

Polecane posty

Gość gość

iać tępe, łase na uśmieszki i niedowartościowane studentki. Właśnie dziś się dowiedziałem, że rozmieszczono 50 imigrantów po naszych uczelnianych akademikach i kroją kasę. Wiecie co to oznacza? To sprytnie przemyślany projekt. W akademikach mieszkają studentki, które należą do najbardziej puszczalskiej kategorii kobiet, mające seks bez zabezpieczeń do końca wdrukowany w genach( uwierzcie mi ja wiem co ja mówię). 50 Islamistów i setki panienek? Zobaczycie, że już za rok dzięki naszym przesympatycznym samiczkom studenckim ta liczba się zdubluje. Nasienie Islamskie będzie masowo napełniać cipy zauroczonych studentek, łykających każdy byle uśmiech. Dziś już jednego widziałem na wydziale, na prawdę przystojny chłopak, łeb daję( a znam nasze rodzime studentki i ich obsesję na punkcie wyglądu), że w przeciągu miesiąca zaleje wiele, wiele samiczek. Ktoś jeszcze ma wątpliwości, że ziści się dokładnie ten scenariusz, który przepowiadałem, i że będziemy oglądać brutalne traktowanie naszych samic już niebawem? Głowę daję, że nawet w tej chwili niejedna porcja bulgoczącego jak wrząte@@@ islamskiego nasienia wypełnia cipy jakichś samic(być może nawet mi znajomych), a niebawem nastąpi zapłodnienie. Potem traktowanie tych samych kobiet zostanie masakrycznie zbrutalizowane. Miło będzie patrzeć jak same się wkręciły.

Gość gość
Suuuper :-D nareszcie nastąpi wyż demograficzn.

Kobiety są gwałcone przez islamistów za karę, za to, że puszczały się na prawo i na lewo. Pogwałciły swoje dziewictwo i czystość, teraz są gwałcone ich zeszmacone, zdeprawowane ciała.

Gość gość
Dopalacze wydały plon

Gość gość
Ja tylko wiem, że będzie przyjemnie patrzeć jak te pogardzające porządnymi, spokojnymi facetami kobiety niedługo dostaną takie bad boyostwo, że ludzkie pojęcie przechodzi i będą oblewane kwasem, bite, gwałcone, wyzywane, upokarzane publicznie i zmuszane do noszenia w upale burek.

Gość gość
"Dopalacze wydały plon" What?

Gość gość
BZDURA! DNO!Co jeszcze równie głupiego napiszecie na forum?

gość dziś i co, zamierzasz stać bezczynnie i przyglądać się jak będą wprowadzać swoje chore zwyczaje? Do pierwszego wybryku jakiegoś ciapatego, po czymś takim co opisałeś będą zbierać bęcki , nie będą się tu panoszyć jak u siebie. Ale co poradzić, głupi rząd, to i skutki głupie będą.

Gość gość
Coś p********z.stulejarzu. Qrewstwo wśród studentów to żałosny mit. Większość studentek pindrzy się i k***a na atencję ale jak przyjidzie co do czego to nie wiedzą po je natura peezdą obdarzyła. Żal jak choy. Uwierz.Wiem co pisze.

Gość dziś dno to jest ta patologia muzułmańska która wchodzi tu jak do siebie. A jeszcze większe dno, że k/u/r/w/y z rządu są tak sprzedajne.

Gość gość
Nie wiedzą po co je natura peezdą obdarzyła. To takie p********ie że niby w akademiku chcą się ****ać. Wiele razy mialem okazję to sprawdzić.I hajs byl i wszystko i wszystko było i 9 na 10 to mimozy takie że żal.Bały się pójść na całość.

Gość gość
Generalnie masz racje autorze ale jesteś tak obrzydliwy i wulgarny że aż niedobrze sie robi jak sie czyta twoje ordynarne oblesne wypociny.

Gość gość
Najwyzej polozne zaraz po porodzie beda wstrzykiwac takim murzynskim i muzulmanskim bekartom zastrzyk smierci i PO problemie :)

Gość gość
Deviant-fajny nick a może jesteś jak ten Polak co w Zielonej Górze zabił żonę i córki-pewnie latami znęcał się nad rodziną a jak kobieta chciała odejść to zabił całą rodzinę a może jak ten Polak pedofil co kilka godzin po wyjściu z pierdla zgwałcił 9-letniego chłopca? syfu na własnym podwórku nie widzisz ale na Syryjczyków wszystkich bez wyjątku najeżdżasz i łykasz jakieś prymitywne prowo gdzie pchają sie ci uchodzcy do Polski,no gdzie ich widzisz,tak tu i teraz?

Gość gość
21:34 Może z tobą nie chciały iść iść na całość. Ale z innymi owszem.

Gość gość
Bo full service jest zarezerwowany właśnie dla uchodźców.

Gość gość
Studentki są za mądre żeby zadawać się z ciapatymi, alę że narodzi się masa opalonych dzieciarów to pewne. A wy Polacy to widzicie i co? Mordy w kubeł i tyle.

Gość gość
nie długo zaczną dostawać wpier...ol lepiej aby się szybciej postarali wyjechac do niemiec :D

Gość gość
no coz, wygrają lepsi. skoro jesteśmy tak żalosni ze nie potrafimy obronic naszej cywilizacji to sluszne jest że zginiemy.

Gość gość
Ja mam pomysl obowiazkowa styrylizacja dla murzynow i muzulmanow i po problemie :)

Gość gość
No, bo nikt nic nie zrobi, żeby uchronić się od śmierci, a potem i tak wszyscy zginiemy- logika.

Gość gość
Obcinac im jaja i nie beda sie mieszac ewentualnie obcinac glowy

Gość gość
Już niebawem gorąca sperma uchodźców wypełni pochwy tępych studentek mieszkających w Zielonej Górze, słynących z obsesji na punkcie wyglądu, miałkości i wyj*bki na inteligencję facetów. Studiuję tam i widzę z kim one kopulują. Są głupie aż przykro na to patrzeć. Również okoliczne licealistki w pewnością dadzą wziąć się na lep. W innych miastach studentki zapewne też są równie głupie i mają istną obsesję na punkcie wyróżniania się facetem.

Gość gość
Przyjmijmy ich chlebem i solą!

Gość gość
Kobiety to płytkie k*rwy!

Gość gośćHunterHantowy
Kazda biala kobieta ktora daje kolorowym nie pojdzie do nieba i tyle w temacie.Wiem bo mialem sen na jawie gdzie stoja u bram nieba ale wejsc niemoga i sa przez straznikow aniolow odpychane wloczniami,a koncowki wloczni ostre po tysiackroc od brzytwy i nasmarowane czosnkiem by w czasie uklocia smrod czosnku ciagnol sie za nieczysta kobitom az po sam kraniec piekla by kazdy swym wechem czul ze nadciaga smrod...