Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Mam spuchnięte jądra", "jest nas 400, jak zaprosić dziewczynę"

Polecane posty

Gość gość

Wpiszcie w wyszukiwarke te slowa a zobaczycie cp nas czeka, dzicz z południa będzie g****ic niewinne kobiety i dzieci :(

Gość gość
Nowa akcja partii KOWiN-POLSKIE KOZY DLA POLAKÓW Zbieramy podpisy i organizujemy marsz poparcia dla naszych POLSKICH kóz-start w najbliższą sobotę o 16 w Koziej Wólce będziemy bronić naszych POLSKICH kóz do ostatniej kropli krwi przed najezdzcami z bliskiego wschodu,przed nielegalnymi imigra ntami,muzułmanami będą nas tysiące i miliony-przybywajcie bracia polacy

Gość gość
oglądałam czytała ...wiecie co to już nawet śmieszne nie jest :O to jest k*******a chore !! na co pozwala rząd Niemiec ?! wyrzucają własnych ludzi na bruk ! żeby te brudasy miały gdzie mieszkać ! Muszą znosić upokorzenia ,gwałty na Kobietach i dzieciach ! Do tego wiecznie te śmierdziele narzekają : jedzenie im nie smakuje za mało kasy im dają mieszkania za małe !!! wiecznie wstrzynają awantury !!! a teraz jeszcze to :) narzekają bo chce im się roooochać :O przecież to kpina ! powiem jedno jak ta k*******a Merkel nic z tym nie zrobi to najlepiej aby ten świat szlag trafił !!! bo i tak nic dobrego z tego nie będzie !

Gość gość
Makrela nic z tym nie zrobi ,chyba każdy średnio rozgarniety wie,że to nie jest spontaniczna akcja tylko bardzo dobrze zorganizowana i koordynowana inwazja. Pamiętacie jak USA przyznało się do podsłuchiwania Pani kanclerz? Ciekawe jakich tajemnic się obawia ,że dalej w to brnie? Zobaczcie jak ona teraz przemawia,ma łzy w oczach,głos się jej łamie...zupełnie jak naszą kopaczka :o a ludzie skanduja:zdrajczyni! W Niemczech media też kłamią i chyba bardziej niż w Polsce bo poparcie dla niej spadło na lep na szyję ,drastycznie i już od dawna zwykli obywatele są wystraszeni i maja dość,cieszą się tylko Ci ,którzy mogą na tym zarobić np hotelarze. Wszelkie protesty są tu od razu tłumione,a jeśli nie to też media marginalizuja je,dlatego dochodzi do podpaleń bo ludzie już są bezsilni. To co robi w Niemczech władza i podległa jej policja to się w głowie nie miesci! A do tego cenzurą w internecie. Te bandy wchodzą do sklepu biorą co chcą ,a właściciel nie morze iść z tym na policję ,straty opłaca lokalny samorząd:o czyli obywatele. W szkołach problem jest z nimi od lat,a jest coraz gorzej,przy takim napływie gdzie już nie ma miejsc ,będą się działy bardzo zle rzeczy. Jedyna nadzieja dla Polski to zmiana rządu ,a najlepiej wystąpienie z tej pseudo uni. Niemcy są już stracone ,podusza się jeszcze jakiś czas ,ale obudza się z obiema rękoma w nocniku .

Gość gość
ja proponuje kastrację - obciąć im jaj i nie będą mieli problemów a i polki nie będą się z nimi mieszały!

Gość gość
Ja się nie zdziwie jak im makrela zacznie fundowac wizyty w nicht clubach :o

Gość gość
a ja wam mówię kupujcie broń czarnoprochową jeśli nie macie pozwolenia bo to się skończy wojną