Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 92

Pogubiłam się we własnych uczuciach

Polecane posty

Gość gość 92

Jestem 23latką, studentką. Od 3 lat jestem w stałym związku a od 2lat mieszkam z moim chłopakiem. Nie mam mu nic do zarzucenia, ma 24lata, jest fajny, sympatyczny, oddany, zrobilby na pewno dla mnie wiele. Ale ja czuje, że to nie jest to. Że coś się miedzy nami wypaliło, że to nie jest jednak ten, z którym chciałabym spędzić całe życie. Ja chciałabym jeszcze pożyć pełnią życia, poszaleć, a on już raczej mysli o stabilizacji. Zupełnie nie wiem jak mu o tym powiedzieć.

Gość gość
jak bylam w Twoim wieku mialam dokladnie te same mysli co do mojego 3-letniego wtedy zwiazku. Chcialam sie wyszalec i nie chodzilo o innych facetow, tylko o imprezy, rozne aktywnosci itp. Pojechalam na rok na erasmusa, moj facet byl zalamany, ale musialam to zrobic. Tam faktycznie sie wybawilam, ale zaznaczam, ze bylam w 100% wierna, moj chlopak tez. Teraz to moj maz od paru lat jestesmy razem 10 lat i kocham go nad zycie. Pamietam te uczucia watpliwosci bardzo dokladnie, bardzo , bardzo ciesze sie ze nie zerwalismy wtedy

Gość gość
Najlepsza jest chyba w takimmomencie mala przerwa... ale nie skreslaj go calkiem bomozeszpozniej tego zalowac!

Gość gość
najlepiej nie mow nic i sie spakuj i wyprowadz

Gość gość
A co masz na myśli przez "życie pełnią życia"?

Gość gość
k****enie sie na lewo i prawo zwane potocznie wyzwoleniem kobiecym :classic_cool:

Gość gość 92
Nie należę do osób, które załatwiają takie sprawy przez sms czy fb. Poprostu czuje, że to nie jest miłość więc chce być fair wobec niego. On myśli poważnie o naszym związku, o tym że założymy kiedyś rodzine itp. ja nie koniecznie tego bym chciała. Dla mnie ten związek poprostu stał się za poważny.

Gość gość 92
Nie należę do osób, które załatwiają takie sprawy przez sms czy fb. Poprostu czuje, że to nie jest miłość więc chce być fair wobec niego. On myśli poważnie o naszym związku, o tym że założymy kiedyś rodzine itp. ja nie koniecznie tego bym chciała. Dla mnie ten związek poprostu stał się za poważny.

Gość gość
" gość 92 dziś Nie należę do osób, które załatwiają takie sprawy przez sms czy fb." X Za to należysz do osób, które załatwiają takie sprawy przez kafeterię

Gość gość9489012313
Ale tępa dzida. Za 2 lata stworzy temat że szuka faceta który chce założyć rodzine... Boże jakie wy jestescie glupie,same nie wiecie czego chcecie

Gość gość9489012313
Te co mają oszołomów chcą normalnego, a ta ma normalnego i jest jej za poważnie :D

Gość gość9489012313
Rozstań się z nim, bo szkoda chłopaka dla takiej lafiryndy jak ty. Znajdzie sobie wartościową dziewczynę a ty pożyjesz "pełnią życia"

Gość gość 92
Chyba za szybko kogoś oceniasz

Gość gość
Rutyna i potrzebuje do sexu.

Gość samiec_alfa9
tępa dzida, lafirynda przywołuję cie dziecko do porządku. xxxxx Autorko normalnie mu powiedz, ja tak powiedziałem swojej. Możecie by dalej razem, a do zakładania rodziny macie czas.

Gość gość 92
Tylko, że ja nie chcę z nim być bo go już nie kocham... ale nie wiem jak mu o tym powiedzieć żeby go nie skrzywdzić :(