Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie odzywałam sie do niego miesiac jak go przeprosic??

Polecane posty

Gość gość
Spadajcie trole. On się odezwał ostatnim razem, ale go olałam :O I teraz chcę jednak się odezwać , jutro to zrobię zresztą

Gość gość
No, odezwal, i przeprosil, ze co zdemolowal czas, ale jakos za toba nie teski...pewnie juz nastepna bzyka...oprucz zony oczywiscie.

Gość gość
Więc to ja jego wtedy olałam, on wyraził chęć na spotkanie się ze mną, ale wtedy nie wiem dlaczego tak zrobiłam, chyba miałam go dość. Ale obawiam sie ze teraz on moze olac :O no nic napisze, co mam do stracenia?

Gość gość
Co wy z ta zona? on nie ma zony. A nie wiem czy za mna nie teskni, byc moze i teskni tylko mysli sobie, ze jak nie to nie, przeciez nie bedzie mnie blagal czy cos

Gość gość
A nie szkoda ci zycia, na zonatego faceta, ktory w dodatku ci wyraznie powiedzial, ze nie odejdzie od zony??? Czy nie myslisz, ze gdyby mu na tobie choc troche zalezalo, tonby sie odezwal? Wiesz, ze on do ciebie tylko na seks przyjezdza....

Gość gość
Ale on sie odezwał tylko ja go olalam. Wiec sprobuje. Jak nie odpisze mi to wtedy sobie definitywnie dam spokoj. Jak nie sprobuje to sie nie przekonam, w sumie mu sie nie dziwie, ze sie teraz nie odzywa bo moze sie nie chce narzucac poprostu.

Gość gość
Mam podobny problem tyle ze ciut gorszy bo akurat on sie nie sprobowal jeszcze ze mna skontaktowac:(

Gość gość
no i jak tam autorko? Odezwalas sie?

Gość gość
jeszcze nie ,ale dzisiaj to zrobie tylko troche pozniej bo teraz jest pewnie w pracy

Gość gość
To daj znac. I pamietaj, co ma byc to bedzie...poprostu zagadaj co u niego. Weekend idzie to sie moze spotkacie.

Gość gość
No i co? Odezwal sie?