Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zemścić się na byłym mężu robi przykrość naszemu synowi

Polecane posty

Gość gość

zostawił nas dla innej... samo rozstanie już rozeszło się po kościach i nie było by tak źle gdyby nie fakt że stracił głowę nie tylko na punkcie tamtej dziewczyny ale także na punkcie ich córki. ogłosił się jej tatusiem i wmawia synowi, że to jego siostrzyczką. przegięciem była sytuacja, kiedy to syn chciał spędzić niedzielę z ojcem a ten go nie zabrał bo niby czasu nie ma. a po południu spotkaliśmy go w centrum handlowym właśnie z tamtym dzieckiem na lodach. p********y szczęśliwy tatuś... syn pyta czy ojciec go jeszcze kocha, czy nie zapomni o nim i strasznie mu przykro. jak zemścić się na nim za taką krzywdę

Gość Jamnik w kieliszku
Ty nie musisz się mścić dziecko urośnie i samo podziękuje ojcu. Zemsta najlepiej smakuje na zimno.

Gość gość
co za szmaciarz, wspolczuje:(....zaraz sie pewnie kochanice zleca i beda po Tobie jechac.

Gość gość
myslałam, że sie wyszumi i wróci, ale oni naprawdę się kochają i planują wspolne zycie :(

Gość gość
autorko nic nie zrobisz. Możesz tylko milczeć, bo syn i tak już to co najgorsze wie. A jaka minę miał ten ciulas jak zobaczył swojego syna patrzącego jak je lody z obcym dzieckiem ? Nie było mu głupio ?

Gość gość
Tutaj nie ma co się mścić, tylko trzeba porozmawiać i powiedzieć mu wprost co robi swojemu dziecku, powiedz, że syn się pyta czy tato go jeszcze kocha, że czuje się pokrzywdzony. W tym,, ze ojciec mówi mu ze to jego nowa siostrzyczka i tak dalej to nie ma nic złego, źle jest to ze zaniedbuje własnego syna na rzecz innego dziecka. a ile lat ma ta dziewczynka i jak długo ona zna się z ta kobietą? Jego entuzjazm jest tak dziwny ze przeszło mi na myśl, ze to również jego dziecko.

Gość gość
autorko ten tzn. "entuzjazm" czyli zauroczenie może trwać do dwóch lat...

Gość gość
Nie jego,chce sie tej scierce przypodobac. Tylko frajerzy wychowuja nie swoje geny,a ona doi debila z kasy ile wlezie,bo drugi predko sie nie trafi,a ojciec jej dziecka sie na niej poznal i rzucil jak smiecia

Gość gość
dziecko ma trzy lata tak na oko on nie wiem ile z nią jest. wyprowadził się półtora roku temu. i ona zostawiła swojego faceta dla mojego męża i to na 100 bo sama z nim rozmawiałam i to potwierdził. i z kasy też go nie doi bo ona też kims tam jest, ma jakąś dobrą posadke i kasy nie mało. kolejna sprawa to że on faktycznie mógł pokochać to dziecko bo strasznie marzył o córce i kiedy byłam w ciąży on tylko w kółko że ma nadzieję że to dziewczynka. minę miał jak gdyby nigdy nic. kiedyś przyjechał z nią do nas to mowił do niej ksiezniczko, skarbie itp słodko aż się zygac chce

Gość gość
No to ona zostawila meza czy ten maz ją, b mylisz zeznania.

Gość gość
to ona zostawiła swojego faceta dla mojego męża i to z tym facetem gadałam i to potwierdził

Gość gość
najlepsza zemstą byłoby urodzenie przeslicznej córki;)

Gość gość
Niestety często się zdarza że tatuś zakłada nową rodzinę i zapomina o starej...

Gość gość
Znajdź dla synka nowego tatusia ;)

Gość gość
Jak masz znajomego informatyka czy hakera to niech mu sprzeda wirusa na służbową pocztę żeby wszyscy w firmie dostali wiadomość typu Jestem chujem, olewam własnego syna bo wole nową laskę i jej córkę, coś w tym stylu.

Gość gość
Tak w życiu bywa,mój były całkowicie porzucił syna .Ja założyłam po jakimś czasie nową rodzinę urodziłam drugie dziecko a mu nagle po 5 latach przypomniało się że ma syna :\ a dziecko go nie pamięta już...także w życiu jak w życiu

Gość gość
Rzuciłją jak smiecia, ,,,, o tobie też tak można powiedzieć

Gość gość
wiem ,ze to boli,ale na Twoim miejscu pokazywalabym ze jestem szczesliwa,wiem trudne to,ale z czasem moze tez poznaszkogos i urodzisz corke

Gość gość
Dziecko mu podziękuje. Mój ojciec biologiczny nie ma dla mnie wielkiego znaczenia, krzywdę też się przeboli. Oczywiście, jest to chyba najpodlejsza zdrada jakiej można doznać, i jak jest się młodszym to jest ciężko. Ale po latach się widzi, że to było bezsensowne.

Gość gość
mój były robi to samo:/ ja mam teraz męza, ex ma zone i jego zona ma dziecko, synka 3 latka bardzo fajny chłopiec:) ale mamy tez wspólne dziecko 5 latka i nie stety zabiera go raz na miesiac lub dwa, jak bylismy razem to nawet dziecka na spacer nie brał, no nic, a tamtym sie bardzo dobrze opiekuje, dba o niego wiem bo ludzie, widza rodzina wspólna, ja tez widze z reszta jak czasami gdzies go spotykam, no jest przykro, nie stety.

Gość gość
Kurcze moj maz umarl i dlugo myslama ze wolalabym by by zyl i nawet nas zostawil.. Ale otrzasnelam sie i nie wyobrazam sobie takich jazd.. Dla mnie lepiej byc 30-letnia wdowa niz porzucona kobieta. Wspolczujey

Gość gość
alimenty sądownie ustanowione są?

Gość gość
tak alimenty mam całe szczęście. brudu w pracy nie narobie bo wszyscy wszystko wiedzą. w sumie też o tym myslałam.

Gość gość
ureguluj sądownie kontakty z dzieckiem ,będzie miał wyrok że dziecko ma zabierać np. W co drugi weekend i 2 razy w tyg. Zobaczysz ,będzie się częściej widywał nie będzie miał opcji wywinięcia się i syn nie będzie musiał tęsknić Jak nie będzie dalej zabierał synka to ogranicz mu prawa niech powalczy albo spada.