Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

gdzie szukać pomocy

Polecane posty

Gość gość
Nawet jakby ze szkoły do domu miały dwa metry to nie dadzą rady. Bo mamusią musi popisać na kafe i powrzucać kolejne zdjęcie tyłka. A z pracy się nie da. Ja się nie dziwię ,że jej matka powiedziała dziś, że jest głupia. Ile lat ma niańczyć laskę z dziećmi. Bezrobotną, nawet nie dosłownie. I przyprowadzającą kolejnego amanta do domu.

Owszem, kiedyś (przed wprowadzoną rejestracją przez internet) sam czekałem od 7:00 (a niektórzy od 6), bo UP otwierali o 7:30. Ale nie rozdawano 3 numerków, tylko jakieś 300 :)

Gość gość
Ja od 7 roku zycia sam jeździłem do szkoły ale kiedyż takich zakazów nie było:)

Gość gość
twoje dzieci twój problem

Gość gość
a dzieci tez masz nieubezpieczone? masakra jakas

Gość gość
A tatuś dzieci gdzie ? W końcu też ma prawa, podobno to twój mąż nawet. Podobno. Bo ty dużo kłamiesz.

Gość gość
dzieci sa a Ty nie? dziwne. dzieci sa na ubezpieczeniu rodzicow. wiem bo mam

Gość gość
Żeby kłamać, to trzeba umieć. Him robi to tak nieudolnie, że albo projekt prawika. Albo blond blachara o zerowym iq

ja nie kłamię, kto mnie zna to wie o tym. jak już czasem zażartuje jak kiedys z tym że mam 18 lat a wy wierzyliście... tatuś bierze przecież ma je 5 dni w miesiącu. no i on ma je przy sb ubezpieczone bo pracuje a ja jak nie pracowałam to poprosiłam aby wziął na sb bo ma stałą pracę.

Gość gość
Miliony kobiet pracują, i radzą sobie z opieką nad dziećmi. Tobie się nie chce.a z tym zarejestrowaniem to nie wiadomo czy śmiać się z ciebie, czy współczuć głupoty. Tak samo kłamałaś z kas,ą , ile to ty nie masz , a potem ,że 20 zeta na leki to dużo. W piątek kochasz d , w sobotę sąsiada a w poniedziałek męża. Bez odbioru

Gość gość
masz alimenty na pewno, wynajmij opiekunke ktora badzie odbierala dzieci z przedszkola, pelno jest chetnych, moze jakas znajoma emerytka, albo sasiadka?

Gość gość
a to spoko jak dzieciaki ubezpieczone. ale Ty powinnas tez o to zadbac. pomysl, w razie szpitala np. nawet glupiego wyrostka nie wyplacisz sie za leczenie. mysl HIM mysl. glową. i nie pisze tego zlosliwie tylko zyczliwie :)

Gość gość
Sama pisałaś tępy łbie że masz męża . Znowu cię p****ało alkoholiczko? Czy znowu zapomniałaś szlaufo

Gość gość
Zebraj na Su. Tam juz jest taka jedna, co to nie moze isc do pracy bo zieci, bla bla bla. Wyciaga ponad dwa kola miesiecznie :o

Gość gość
Rozklapana to ty jesteś cipo jebiąca się od piętnastego roku życia, gimbusiarksa kurfo co urodziła jak widać nieślubne w wieku17 idź gumę zluzj , bo znowy ci się w cipę majty wbijają.

Gość gość
pomysl co sie stanie jak zachorujesz.skad wezmiesz pieniadze na lekarza. nie szkoda Ci dzieci?