Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmienie piersia w miejscach publicznych.

Polecane posty

Gość gość
9 :52 ale jesteś obrzydliwa w ogóle ten temat jest obleśny macie swoje doopy to ich pilnujcie !

Gość gość
gość 10:40 - zgadzam się w 100%! gość 09:43 - mam nadzieję, że to nie jest prawda, że uczysz w szkole :( naprawdę nie chciałaby, żeby moje dziecko trafiło na nauczyciela reprezentującego taki poziom i tak odnoszących się do innych osób.

Gość gość
ja też nie Boże nauczycielka nie wierzę :-(

Gość gość
i ten nacisk na te piersi a jak faktycznie ktoś kto teraz przeżywa mastektomie walczy o życie dla swoich dzieci i widzi tekst--- Pewnie to jakiś oblech, co wszystko by posuwał, zboczeniec jeden. Obrzydzają mnie takie związki zboczonych ludzi. to aż zaciska w dołku LUDZIE piersi to naprawdę wszystko a bez nich już nie jesteśmy kobietami :-(

Gość gość
Tak, jestem nauczycielka. Z prostakiem trzeba rozmawiac jego jezykiem, aby zrozumial. Nie jestem nawiedzona mamuska kp. Nie moge byc. Nauczyciel ma szanowac wybory rodzicow. Mam w klasie oznajmic, ze wszystkie dzieci karmione mm maja sie przeniesc do innej, bo ja uznaje tylko kp? Jestescie zalosne. Strace prace, a zosrane wysmiana. Wiekszosc matek w jakims momencie (jak nie od narodzin) przechodzi na mm. A znam ich wiele. Nie pozwole ich obrazac. Nie mam nic do kp. Ale nie bede powielac tych bzdur, ze to jedyna sluszna droga karmienia. Wymagacie szacunku to same to okazcie innym, wam wolno obrazac, ale was juz nie? Syf to moje drogie macie w glowach. Amen, nietolerancyjne flądry.

Gość gość
Ja się nie nakarmiłam za długo kp. Żałuję. Pośrednią przyczyną, choć nie główną było to, że nie potrafiłam znaleźć takiej pozycji do kp, żeby dyskretnie nakarmić piersią. Wstydziłam się i bałam nieprzychylnych reakcji (głupia byłam). Nie mam jednak nic do tego, żeby matka tak przy mnie karmiła, nawet z wywalonym cycem. Nasze czasy zrobiły z piersi głównie obiekt seksualny i może dlatego większość tak się zżyma na takie widoki. Nie widzę potrzeby ukrywania się pod pieluchą - czy Wy też jecie ze szmatą na głowie? Albo w kiblu? Zaraz pewnie posypią się komentarze, że defekacja jest równie naturalna jak karmienie, a tego nie robimy publicznie, ale dla mnie różnica jest oczywista..Poza tym nikt nie każe Wam się gapić na karmiącą.

Gość gość
MAM NADZIEJE ŻE NIE UCZYSZ W MOJEJ SZKOE :-(

Gość gość
A, i nie rozumiem tego obrażania się o stwierdzenie, że mleko matki jest lepsze niż mm. Jeśli potraktować je wyłącznie jako produkt żywieniowy to obiektywnie rzecz biorąc jest. Tak jak rosół domowy jest lepszy niż ten z kostki. To prawda, że w naszym mleku jest więcej chemikaliów niż kiedyś, nie żyjemy w ekoświecie. Piersi to też tłuszcz, a tłuszcz uwielbia zbierać zanieczyszczenia. Ale.. na chwilę obecną i tak jest nie do pobicia.

Gość gość
wiesz co ja też jestem nauczycielką angielskiego i powiem tak każdy ma swoje zdanie i powinien je przekazać inny z kulturą i zrozumieniem nie wciskając na siłę za wszelką cenę swojej racji nie wierze że TY uczysz kompromitujesz się ośmieszasz jesteś wulgarna dajesz się wyprowadzić z równowagi a nikt nie potrafi wyprowadzić z równowagi tak jak 25 małych 6 czy 7 latków i trzeba się nimi zająć w sposób stosowny a nie tak prostak -więc ja też będę prostak bałaganiarz ja również bałaganiarz itd. itp. nie nie nie to nie tak działa trzeba tak przekazywać swoje rację żeby ktoś zrozumiał i przyswoił a nie w taki wulgarny sposób Brak mi słów bo nie wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy zniżać się do czyjegoś poziomu krzykacza wulgarnego który ma za jedyny cel kogoś upodlić

Gość gość
Ja też jestem nauczycielką i stwierdzam, że mam chyba zbyt wysokie wykształcenie i kulturę osobistą żeby zostać w szkole na stałe.

Gość gość
Ale wooon mi z tymi zwisami, za gary sie brac maciorzyska! Bijcie sie debilki, bedzie mieso!!! :D zawsze mam z Was rame nieziemska, czytam to na wykladach i wszystkie z was pizgamy wlasnie :D

Gość gość
Oblesne krowy dojne dawajcie jeszcze!!! I tak tu cos za spokojnie jak na taki temat zawsze jazda byla dawac maciory!!!

Gość gość
Nauczycielki co nie umieja pisac po polsku, dawac bijcie sie szmaty! Czekam na rozwoj akcji, chcemy wiecej!

Gość gość
Piszcie sucze, czytam wypowiedzi na glos, czekam, no pisac kuzwa!!!

Gość gość
Dziękuję za dostarczenie ciekawego materiału do mojej lingwistycznej rozprawy doktorskiej.

Gość gość
Nic nie dostarcza nam takiego polewu jak kafe i tematy o karmieniu zwisem :D napisz to w pracy :D

Gość gość
"Tak, jestem nauczycielka. Z prostakiem trzeba rozmawiac jego jezykiem, aby zrozumial. (...)Syf to moje drogie macie w glowach. Amen, nietolerancyjne flądry." Pomijając już fakt, że jesteś z poprawna polszczyzną na bakier (a dzieci uczysz...), to nie wyobrażam sobie jak ty pracujesz z dziećmi. :O

Gość gość
A najwiekszy smiech jest z meskiej strony mojej grupy. Moze to opisz w badaniach? Faceci sie nabijaja z macior najbardziej :D

Gość gość
patologia tu przesiaduje, z kim tu pisać? :O

Gość gość
Nie wiem kto jest po drugiej stronie ekranu, ale wasz poziom wypada naprawdę blado. Zero kultury i szacunku.

Gość gość
S********j szmato jak nie masz nic do powiedzenia o zwisach, to temat o sutach i mleku na ulicach!

Gość gość
No o kafe pokazało swoje oblicze ;) zegnam, nie odpisuje patologii spolecznej.

Gość gość
Suko z 12.16 napisz jak sie mezus zwisami zabawia, mlekiem mu tryskasz do mordy?

Gość gość
12.17 - zawstydziłaś Rów Mariański. (Pewnie i tak nie wiesz o co chodzi.)

Gość gość
Patologia to wy 12.19 maciory klocace sie o karmienie swoich gowniakow, bijcie sie jeszcze kuzwa o to, p******e matki polki.

Gość gość
12:20 jeb sie na zwis, bo na ryk juz dawno jeblas, co widac po twoich postach bura suko :D

Gość gość
"Pizgamy"? :-O czas przestac czytac kafe.... tak, oj tak. Tu sama patologia siedzi. Durne, nie wychowane dzieci. Karmisz piersia, starasz sie, chcesz jak najlepiej dla swojego dziecka a ono wyrosnie na takiego dziwolaga. Wstydzilabym sie miec takie dziecko. Co do KP to faktycznie jest to najbardziej naturalny i najlepiej przyswajalny pokarm dla dziecka ale nie ma cudownych wlasciwosci jak co niektore Panie tu uwazaja. Niestety nie ma :)

Gość gość
Glupia pipo tu sie zadna nie stara na kafe, co ty pipo nie wiesz? Tu tylko mordy dra ktora ma lepsze zwisy :D nie podoba sie to w*********j na bambus i hoooj.

Gość gość
Właśnie przez ten dział kafeterii powstał portal "beka z mamuś na forach". Ciągle tam były potyczki mamusiek kp vs mm. Czytałem i nieraz sam cisnąłem. A czyja wina? Wasza. Matek. Durnych bab.