Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda że kobiety to zdradliwe szmaty

Polecane posty

Gość gość

bo mógłby kraj sie rozwijać duzo dzieci to lepsza gospodarka, ale że polski to zdradliwe szmaty to cierpi na tym cały kraj. Lepsza od polki jest: - ukrainka - rosjanka - słowaczka - niemka -francuska - włoszka -hiszpanka Każda tylko nie zdradliwa polka!!!

Gość gość
Oj, chyba Ci coś dały się we znaki - te "zdradliwe szm ..." . Ale jest w tym dużo prawdy. Większości współczesnych Polek, już po prostu "odbija szajba". Takie czasy mamy, nie ma dobrego wychowania do szanowania i bycia wiernym.

Gość gość
Opowiem o swoim dawnym przypadku z pewną kobietą "współczesną polką"- szerszy temat, poza ten artykuł ... . Seksi - fleksi, ale wyrafinowa i perfidna - bez wstudu, sumienia i jakichkolwiek dobrych i trwałych wartości. Na szczęście nie była długo i nie dałem jej ani uczucia ani satysfakcji z "poniżania" . Dla niej i podobnych kobiet liczy się więcej dobry seks i luksusowe życie, niż wspólna radosna i szczęśliwa rodzina, wsparcie w trudnych chwilach, bezinteresowność i prawdziwe uczucie. Takie kobiety osiągnęły sukces, są tak niezwykle "samowystarczalne" i facet nie jest im do niczego potrzebny ( ... " doskonale daję sobie sama radę w życiu" ...) - szkoda, że też same nie potrafią się przytulić i usłyszeć bezinteresownie i niewymuszenie coś miłego. Ale w tym wasza broń panowie - nie dawać się manipulować i wykorzystywać, a ciepło, wsparcie i uczucia tylko dla Takich Kobiet, które was akceptują, szanują i chcą być z wami bezinteresownie i na zawsze. Nie włazić im do du ... . Polki (na szczęście nie wszystkie jeszcze) robią się coraz bardziej agresywne, leniwe i pazerne. Gorsze, jak można zobaczyć, usłyszeć i przeczytać, nieraz niż faceci - dlatego nie dziwię się, że wzrosła ostatnio ilośc związków gejowskich - bo facet ju z bardziej woli być z facetm, niż z "facetką". Niestety osoby/kobiety poniżające, są przeważnie: wyrafinowane, bezwzględne, pyskate, wredne i wykorzystują słabe pukty - tzn. ludzki szacunek, uprzejmość, uczucia i dobroć. Człowiek dobrze wychowany, nie jest nauczony sprawiać komuś przykrość i ból oraz w arogancki sposób wykorzystywać i atakować ludzkie słabości. Ale "tamci" - nie (!), wręcz przeciwnie, to ich "kręci". Jak z tym walczyć, skoro mamy "Dobre Serce" i to jeszcze nieraz jest Bliska Osoba. Przede wszystkim, trzeba sobie uświadomić i wzmocnić naszą Wartość i Godność - nikt nie może nas poniżać i obrażać - to nieludzkie. Później (choć wiem, że jest to b. trudne), stanowczo i szczerze odpowiedzieć takiej osobie, co o tym myślimy, że jest to dla nas przykre i tego nie akceptujemy. Nie wolno - pokazywać swojej słabości (Dobroci), bo taka osoba, widząc naszą krzywdę i że osiągnęła cel poniżając nas, będzie to stosować w przyszłości częściej. A tak, napotka na opór - może słaby, bo nie zrobimy to z taką perfidnością i bezwzględnością jak ona, ale na "dobry początek" wystarczy. Potem należy przywołać do porządku. Powiedzieć podnosząc głos, spokojnie i stanowczo np. : " ... Preszkadza ci coś ? Przepraszam, z kim ty masz do czynienia. Kim ja dla ciebie jestem ? Bo z tego co prezentujesz, jesteś wredną, wyniosłą, i arogancką osobą ! Lubisz to - sprawia Ci radość ? Dowartościowujesz się tym ? Tak, to się możesz do kogoś innego zwracać, ale nie do mnie. Ja sobie na to nie pozwolę !!! Jasne !!!" . Pamiętamy - nie dajemy się zastraszyć. Jeśli to nie pomaga - bo ta osoba nie ma wstydu i sumienia, dalej i częściej nas poniża, to wtedy jest tylko jedno i skuteczne wyjście. Ale trzeba mieć "jaja" i odwagę by to zrobić. Pozbyć się jej, skończyć z nią, wymeldować, odejść - stosować przepisy Kodeksu Cywilnego oraz zgłosić/wezwać Policję (poniżanie, mobbing, znęcanie psychiczne, seksualne, wykorzystywanie bezradności, szantażowanie seksualne ... ). Takim osobom tylko przemawiają do głowy sankcje i kary skarbowo-administracyjne. Policja, nawet jeśli będzie się ten ktoś wykręcał, że tak nie było, już sobie całe zajście zanotuje i może się też to nam przydać. Dobry Prawnik i Poradnie od Przemocy - pomagają. To tak w skrócie ... . Może się komuś to przyda, bo mi się już przydało i to bardzo - ale trzeba było przełamać w sobie lęk, utwierdzić się, że robi się to w dobrym zamiarze i zmienić w tym przypadku osobowość: z ugodowej, spokojnej i cichej na konkretną, stanowczą i atakującą. Efekt: ulga, satysfakcja, wewętrzny spokój i radość, że nie ma się już do czynienia z "pasożytem", który zatruwa i niszczy czyjejś życie. Naprawdę polecam ... . Jest jeszcze strona internetowa, gdzie rozwiewa się mit kobiet, że współczesny facet, to przeważnie dupa, ciamajda, nieudacznik życiowy, nie wykształcony, prymitywny człowiek albo sprawca przemocy domowej: Fundacja Masculinum .

Gość gość
o boże frustracie - szukasz bogatych niuń z korpo to tak masz. poszukaj gdzie indziej ja mogłaby powiedzieć ot samo o facetach, daję im ciepło, bezinteresowność, pomoc a im tylko na d*****niu zależy

Gość gość
Oj biedak. Na chusteczke placzesz o tym na forum. Wez sobie Ukrainke/Slowaczke,a najlepiej Francuzke,ta da ci dopiero do wiwatu.

Gość gość
Bardzo mi przykro,ale wiekszosc wspolczesnych mezczyzn to albo oferma,albo ciamajda. Potrafia szczekac za to na forum i sie dowartosciowywac w ten sposob.

Gość gość
Za to kobiety to ideały... a tak naprawdę to zapuszczone, tłuste lochy. Facecie też są otyli, ale jest ich proporcjonalnie mniej. A ile takich ,,księżniczek'' spotkałem, że niby modnie ubrane, tapeta na twarzy a waliło od nich jak ze stodoły :S Najpierw same siebie oceńcie maciory bo przykładowo większość młodych kobiet nie potrafi nawet gotować, takie jesteście ,,zaradne''.

Gość samiec_alfa9
Ach te niekończące się wojny damsko-męskie :) I tak jedno bez drugiego nie może żyć i po co sie tak rzucacie do oczu :)

Gość gość
Egzystowales z kobietami innej narodowosci ze wiesz jakie są?

Gość gość
22.41.widzę że ktoś tu chce się wybielić?.Jak można wywracać kota ogonem?Mi kiedyś jeden policjant polak..napisał że rozłożyłam przed kimś niby nogi..dodam że nigdy ale to nigdy z tym kogo to dotyczyło"dobrym "wg mnie dla mjego dziecka facetem nigdy nie zdradziłam.Obraził przez to mnie i tego "dobrego "pana W.Dlatego napisałam mu że to co napisał że "rozłożyłam nogi.."-że to jest wredne i nie sprawiedliwe!..tak samo jak wredne i niesprawiedliwe jest pisanie mi na kom.że niby moj mąż powinien mi przypier...i że niby nie wie kogo trzyma pod swoim dachem.No niestety policjanci czasem mają zjechane i tyle.Czemu wywracasz temat fałszywcu i zwalasz na kogoś innego.Ty nie znasz innych niż polki bo ty nie podróżujesz.Albo próbujesz to zwalić na W -a to nie on pisał!!.albo temat dotyczy innej historii np.jakiejś dzianej dziuni z show biznesu z którą mieszkałeś i cię wykorzystywała.Ja tego "dobrego "nigdy nie wykorzystywałam i nie obrażałam bo wiele zrobił dla mojego dziecka i a to go cenię i szanuję.!Provo.s

Gość gość
22.41...Ps.aha no i ja tak zrobiłam ze stalkerem ..tak jak radzisz a i tak nie pomogło.Za dobra jestem.Miałam potraktować go gorzej za obrazę i poniżanie.

Gość gość
22.41..aha i jeszcze jedno dlaczego my kobiety nie potrzebujemy was?.bo nauczyłysmy sie radzic sobie bez was! Bez waszego wsparcia w trudnych chwilach..Bo same musimy zarabiać na dom i dzieci bo jesteśmy odpowiedzialne i nie mamy innego wyboru jak radzić sobie choćby donezdzajax.do pracy rowerem 20 km..mroz i deszcz jak wybor jak trzeba dzieci nakarmić.Na was nigdy nie mozna liczyć.Wy potraficie tylko obrażać.Tylko sex wam w głowie.!Dla nas jest najwazniejsze dobro dzieci.

Gość gość
Cd.i czemu chcemy być same ?bo mamy dosyć waszego utrudniania..poniżania wykorzystywania ora obrażania.!!i waszej nieodpowiedzialnosci.!