Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapomnialam tabletek a ciąża

Polecane posty

Gość gość

mam 34 lata i juz dziecko a tabletki anty biore "zdrowotnie" no i w okresie plodnym zapomnialam 2 tabletek pod rzad...no i w poniedzialek termin okresu a ja mam jakies dziwne objawy. Czy jest mozliwe ze zaszłam w ciaze?

Gość gość
Po pierwsze odrobiną edukacji. W trakcie stosowania antykoncepcji hormonalnej doustnej NIE ISTNIEJE coś takiego jak owulacja. Po przerwaniu ciągłości poziomu hormonów we krwi jest możliwość odblokowania owulacji ale rzadko do tego dochodzi w tak krótkim czasie. Na Twoim miejscu nie przejmowałabym się ciąża ale dla pewności wykonaj za 2 tyg testy z krwi. Dają niemalże 100% pewności.

Gość gość
zawsze jest prawdopodobienstwo ze mozesz zajsc w ciaze nawet biorac tabletki regularnie. Jezeli okres nie przyjdzie zrob najlepiej test z krwi bo anty moga fałszowac test z moczu

Gość gość
9.33 kto ci takich głupot naopowiadal ze anty fałszuje wynik testu. Chyba się za dużo google naczytalas i teraz rozprzestrzeniasz te swoje głupoty strasząc innych.

Gość gość
nie pociesze. bralam tabletki.regularnie. zawsze i co? za dwa tyg mam termin porodu :)